اینجا من اون باتن رو میزنم دیوار میاد جلو که چی بشه
بعد میپرم اینور نه بالا میاد نه هیچی اینجارو چیکار باید بکنم یا بازم باگ بازی شرمندم کرده
اینجا من اون باتن رو میزنم دیوار میاد جلو که چی بشه
بعد میپرم اینور نه بالا میاد نه هیچی اینجارو چیکار باید بکنم یا بازم باگ بازی شرمندم کرده
اگه اشتباه نکنم وقتی سمت راستی رو بزنی سمت چپی میاد به جلو و تو بالا بپری رو چپی و بعد سریع روی راستی و از روی راستی بیای اینور میله رو بگیری
دکمه رو که بزنی همون دیواری که دکمه روشه میاد جلو...بعد باید بین الدیوارین!! بزنی از این بپری رو اون...
حالا اگه بالا نمیره یه مشکلی هست...ولی روشش همینه.
آقا منم یه جا گیر کردم.یه جایی در رو باز کردم بعدش پشت دره از این چوبهای سیخ سیخی بود مردم اونجا.
بعدش که دوباره اومد از پشت دره میاد و در هم بسته هست و هیچ جا هم نمیشه رفت...کرک جدید رو هم ریختم فرقی نکرد
دوستان من یه سوال دارم اینو جواب بدین
من یه جایی هستم یه غول گنده میآد فکر کنم آخریش باشه دموش اینه که چند تا سرباز میان اونا رو سنگ میکنه
بعد که میرم و بزنمش یه کم که از جونش کم میشه میره بالاو انرژی آزاد میکنه و میمیرم اینو باید چی کنم
ترینر هم که میزنم جون من کو نمیشه جون اونم کم نمیشه
اگه میشه یه کمکی بکنید
اگه هم میشه یه سیو بعد از این قسمت برام بذارید
اگه کمک نکنید نامردید![]()
غول آخرش نرسیدی هنو...این یه دست اونم نیست تو اندازه!باید وقتی دیدی داره میره بالا سریع بری پشت اون دیوارها تا انرژیش بهت نخوره.ترینرم بزنی بازی دیگه از جذابیت میوفته...کشتن این غوله هم کاری نداره فقط برو زیر دست و پاش فقط بزنش و جاخالی بده
![]()
ممنون ولی پشت دیوار ها هم که میرم بازم انرژیش به من میخوره و میمیرم
چی کنم؟
نه دوست من ...
شما دقيق برو پشت ديوار ديگه بهت نميخوره ...
پشت و جلوی دیوار فرق نداره،انرژی رو زمینه فقط.اون لحظه که انرژی رو آزاد میکنه از دیوار برو بالا که فقط رو زمین نباشی!...تو ps3 که اینطور بود...R2 رو میزدیم
نه این مشکل بازی درست بشو نیست.چون باگ یا مشکل کرکی نیست. توی یه بالکن گیر کردی. حالا این که اولاشه من از اول بازیو رفتم.یکی اون اخراست موقعی که شمشیر ابو می گیری یه در اصلا باز نمی شه.
من که اونجا بازیو ول کردم در کل که ubisoft بد کار کرده بود.
درسته بد کار کرده بود
ولی فکر کنم باید میرفتی بالا اگه اشتباه نکنم ربطی به در نداشت!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)