تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 1049 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.نکته مهم سریهایTODOROKIاینه کهAMPLIFIRE توی این سیستمها جدااز PLAYER هست.یعنی شمامیتونیددر آینده سیستمتون رو UPGRADE کنید که با هیچ سیستمی قابل قیاس نیست.ONLY TODOROKI

2. 4 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من قصد خرید یک دستگاه وسترن دیجیتال لایو رو دارم و میخوام اون رو به یه سینما وصل گنم و تا 500 هم میتونم هزینه کنم.سوالم اینه که چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید که برای فیلم عالی باشه و برای موزیک هم در حد معقول باشه.از کدام خروجی وسترن باید به سینما وصل کنم که 5.1 رو ساپورت کنه؟
    اگر نیازی به پلیر نداری پیشنهاد می کنم که rs30 پایونیر رو بدون پلیر خریداری کنی و باید بودجت رو 60 تومن دیگه افزایش بدی که توی فیلم می ترکونه.
    اگر که به پلیر دستگاه نیاز داری می تونی مدل 3560 فیلیپس رو از فروشگاه هایپراستار با این قیمتی که مد نظرت هست خریداری کنی .
    در مورد خروجی بستگی داره که خروجی دستگاهتون چیا باشه.خروجی دیجیتال (اپتیکال،کواکسیال).

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز . برای من یه مشکلی پیش اومد که حسابی حالمو گرفت . چند رو ز پیش داشتم تنظیم خودکار صدارو باهاش کار میکردم البته تو rs70 یک بار تنظیم کردم ولی بعد رفتم تو منو ها و اون چراغ auto mcaccc خاموش شد . گفتم دو باره میکرو فون رو وصل کنم و یه بار دیگه این کار رو بکنم نا گفته نماند که تو تنظیم خودکار صدا من صدای آمپو تا آخر بلند میکردم بعد میذاشتم که تنظیم خودکار کار ش رو بکنه ابته بدون دی وی دی یعنی بدون اینکه موسیقی از باندا پخش شه . تو دفتر چه اش یه هم چین چیزی نوشته بود . البته بعد که دقیقتر خوندم فهمیدم که این طور نیست .وسط های کار یه دفعه برق آمپ قطع شد و دیگه روشن نشد . اول فکر کردم که فیوز دو شاخه سوخته آخه یو دو شاخه داره که خودش فیوز داره . خلاصه اون یکی دو شاخش رو وصل کردم بازم روشن نشد . به آقای محمدی زنگ زدم بهم گفت که تا حالا همچین موردی نداشتن و باید آمپو براش بفرستم . منم پریروز آمپو فرستادم و امروز عصر زنگ زدم تهران و بهم گفت که مشکل درست شده ولی من باید بابت ایاب ذهاب دستگاه 20000 هزار تومن براش واریز کنم تازه من یه 6000 هزار تومن از تبریز بابت کرایه تا تهران دادم و یه مبلغی هم از تهران تا تبریز ازم میگیرن. از گارانتی پایونیر خوشم نیومد . چون معمولا تو یکی دو هفته اول اگه مشکلی برای دستگاه پیش بیاد باید دستگاه رو عوض کنن و لی محمدی میگه که ما فقط تعمیر میکنیم و اصلا تعویض نداریم . نمیدونم اینم از شانس ما بود یا ولوم رو تا آخر زیاد کردم اینطوری شد . خلاصه برا ما که شد . یه نصیحت برای اون دوستان که میخوان یه همچین چیزایی رو بخرن دارم و اونم اینکه هر چی میخرن از شهر خودشون بخرن حتی اگه مجبور بشن یه مارک دیگه بخرن . به ریسکش نمی ارزه من تو این چند روزه اینقدر خودمو خوردم که دیگه هیچ چی از یه شهر دیگه خرید نمی کنم چون ما ایرانی ها هنوز فرهنگش رو نداریم و مطمئن باشید که تو مواقع ضروری حمایت نمی شین این همه پول باید بدم و تازه ناز کردن طرف و معلوم هم نیست که دستگاه چیش بود چون من هر چی از آقای محمدی پرسیدم که آقا مشکل چی بود جواب درست و حسابی بهم نداد . به نظر خودم میاد شاید از فیوز داخلی دستگاه بوده و اینا این طوری کردن که ما رو سر کیسه کنن . به هر حال ...... پاینده باشید عزیزان گل

6. 2 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیز . برای من یه مشکلی پیش اومد که حسابی حالمو گرفت . چند رو ز پیش داشتم تنظیم خودکار صدارو باهاش کار میکردم البته تو rs70 یک بار تنظیم کردم ولی بعد رفتم تو منو ها و اون چراغ auto mcaccc خاموش شد . گفتم دو باره میکرو فون رو وصل کنم و یه بار دیگه این کار رو بکنم نا گفته نماند که تو تنظیم خودکار صدا من صدای آمپو تا آخر بلند میکردم بعد میذاشتم که تنظیم خودکار کار ش رو بکنه ابته بدون دی وی دی یعنی بدون اینکه موسیقی از باندا پخش شه . تو دفتر چه اش یه هم چین چیزی نوشته بود . البته بعد که دقیقتر خوندم فهمیدم که این طور نیست .وسط های کار یه دفعه برق آمپ قطع شد و دیگه روشن نشد . اول فکر کردم که فیوز دو شاخه سوخته آخه یو دو شاخه داره که خودش فیوز داره . خلاصه اون یکی دو شاخش رو وصل کردم بازم روشن نشد . به آقای محمدی زنگ زدم بهم گفت که تا حالا همچین موردی نداشتن و باید آمپو براش بفرستم . منم پریروز آمپو فرستادم و امروز عصر زنگ زدم تهران و بهم گفت که مشکل درست شده ولی من باید بابت ایاب ذهاب دستگاه 20000 هزار تومن براش واریز کنم تازه من یه 6000 هزار تومن از تبریز بابت کرایه تا تهران دادم و یه مبلغی هم از تهران تا تبریز ازم میگیرن. از گارانتی پایونیر خوشم نیومد . چون معمولا تو یکی دو هفته اول اگه مشکلی برای دستگاه پیش بیاد باید دستگاه رو عوض کنن و لی محمدی میگه که ما فقط تعمیر میکنیم و اصلا تعویض نداریم . نمیدونم اینم از شانس ما بود یا ولوم رو تا آخر زیاد کردم اینطوری شد . خلاصه برا ما که شد . یه نصیحت برای اون دوستان که میخوان یه همچین چیزایی رو بخرن دارم و اونم اینکه هر چی میخرن از شهر خودشون بخرن حتی اگه مجبور بشن یه مارک دیگه بخرن . به ریسکش نمی ارزه من تو این چند روزه اینقدر خودمو خوردم که دیگه هیچ چی از یه شهر دیگه خرید نمی کنم چون ما ایرانی ها هنوز فرهنگش رو نداریم و مطمئن باشید که تو مواقع ضروری حمایت نمی شین این همه پول باید بدم و تازه ناز کردن طرف و معلوم هم نیست که دستگاه چیش بود چون من هر چی از آقای محمدی پرسیدم که آقا مشکل چی بود جواب درست و حسابی بهم نداد . به نظر خودم میاد شاید از فیوز داخلی دستگاه بوده و اینا این طوری کردن که ما رو سر کیسه کنن . به هر حال ...... پاینده باشید عزیزان گل
    واقعا ناراحت کنندست.اینم از شانس شماست.
    خیلی بی انصافیه اینجوری،اینا تا دیدن که شما مسیرت دور هست و از این حرفا به قول خودتون هر کاری خواستن کردن و هر طوری خواستن رفتار کردن.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز .
    به ریسکش نمی ارزه من تو این چند روزه اینقدر خودمو خوردم که دیگه هیچ چی از یه شهر دیگه خرید نمی کنم چون ما ایرانی ها هنوز فرهنگش رو نداریم و مطمئن باشید که تو مواقع ضروری حمایت نمی شین این همه پول باید بدم و تازه ناز کردن طرف و معلوم هم نیست که دستگاه چیش بود چون من هر چی از آقای محمدی پرسیدم که آقا مشکل چی بود جواب درست و حسابی بهم نداد . به نظر خودم میاد شاید از فیوز داخلی دستگاه بوده و اینا این طوری کردن که ما رو سر کیسه کنن . به هر حال ...... پاینده باشید عزیزان گل
    دوست من گارانتی ایرانی یعنی کشک. با این همه پولی که ازت میگیرند یا به دردت نمیخوره "چون مدتش نسبت به هزینش خیلی کمه" یا اگه به دردت خورد هم اینجوری باهات برخورد میکنند.

ایشالا که پشت آمپت باز نشده و اگه هم باز شده باشه من اگه جای تو بودم اصلا ناراحت نمیشدم چون وقتی تصمیم به فروش دستگاه نداری پس خیلی توفیر نمیکنه پشتش باز شده باشه یا نه. تعجبی هم نداره که باهات روراست حرف نزده باشند. تا بوده همین بوده.

فکر هم نکن به دوری راه بستگی داشته. اگر نزدیک هم بودی میگفتند بزار اینجا برو 2 روز بعد بیا.

اینکه دستگاهی که هنوز 1 ماهش هم تموم نشده ایراد پیدا کنه انصاف حکم میکنه که تعویض بشه و برخی شرکتها این کار میکنند "البته با ادا و اطوار"

10. 5 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من بالاخره سینما گرفتم اونم 787 پایونیر و واقعا دستگاه خوبیه.اما یه مشکلی که دارم اینه که میخوام بدونم تنظیماتش حالتی داره که تاکید روی موسیقی بشه و باسش کمتر بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تو کار با mcacc اصلا نباید کاری با ولوم داشته باشید . خودش موقع تست ولوم رو تا حد رفرنس لول یعنی حدود 78 تا 80 دی بی بالا میبره .

13. 5 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بالاخره سینما گرفتم اونم 787 پایونیر و واقعا دستگاه خوبیه.اما یه مشکلی که دارم اینه که میخوام بدونم تنظیماتش حالتی داره که تاکید روی موسیقی بشه و باسش کمتر بشه؟
    مبارکت باشه منم تازه 787 گرفتم در کل سیستم خوبیه ولی من انتظارم بیشتر از اینا بود

درباره تنظیماتش بهتره با auto mcaccc اول سیستم و تنظیم کنی در ضمن اگه اشتباه نگم با کلید surround میتونی حالتهای مختلفی از کانفیگ صدا رو داشته باشی...

15. 3 کاربر از zenit52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مبارکت باشه منم تازه 787 گرفتم در کل سیستم خوبیه ولی من انتظارم بیشتر از اینا بود

درباره تنظیماتش بهتره با auto mcaccc اول سیستم و تنظیم کنی در ضمن اگه اشتباه نگم با کلید surround میتونی حالتهای مختلفی از کانفیگ صدا رو داشته باشی...
    دوستان اگه میشه تلگرافی حرف نزنید مارو هم سردرگم تر نکنید.

انتظارت بیشتر بود یعنی چی؟ چی میخواستی که نداره؟

کاش همه یه ریویوو میذاشتن اینجا تا نفرات بعدی راحت تر تصمیم بگیرند.

17. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پایونیر تو تبریز نمایندگی داره ؟؟؟

قیمت ها با تهران یا ... فرق میکنه ؟؟؟

من سینماهای پایونیر مثل 787 و rs30 و rs50 و rs70 رو فقط در فروشگاه تقی زاده دیدم. آدرسش آبرسان- روبروی دبستان خیابانی هستش.

شما جای دیگه دیدی ؟

فیلیپس رو هم صوتی و تصویری الیاس نرسیده به چهارراه شهناز، چند تا مدل آورده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •