سوال چیه که جواب می خوای
سوال چیه که جواب می خوای
اینکه چطوری میشه تو unreal اسکرپیت به یک شی دسترسی داشت ! که متاسفانه کسی جواب نمیده
اینو که میگی مقاله انگلیسیشو دانلود کرده بودم.
اگه پیدا کردم برات میزارم.
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
صبر کن !
حالا یادم اومد یه جای دیگه هم یه مقاله نه اینکه مرتبط باشه یه چیزایی توی اون نوشته بود که شاید بدردت بخوره .
فکر کنم این باشه
[IMG]file:///C:/Users/ZZZZZZ%7E1.Z/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ZZZZZZ%7E1.Z/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه. NFringe که قبلا صحبتش شد، یه Language Service برای VS هست که قابلیت هایی رو برای زبون Unreal Script به VS اضافه می کنه.
باید اول VS رو نصب کنی و بعد آخرین ورژن Nfringe رو. تنظیمات مورد نیاز هم رو خط هست. تو صحبت قبلی هم گفتم، شما برو آموزشای X9Productions رو بخون.
بله.تو آنریل اسکریپت می تونی به Dll های Native وصل بشی. از طریق DllBind . ولی محدودیت داری. مثلا هر کلاس فقط یه DllBind می تونه داشته باشه.Api های ویندوز هم Native هستن پس می تونی ازشون استفاده کنی.
اگه هم نیاز به استفاده ی پیچیده تر داشتی، باید خودت تو ++C اینترفیسی که می خوای رو ایجاد کنی و یه Dll ازش بسازی. اونوقت می تونی اونو از طریق DllBind استفاده کنی.
تا بعد.![]()
ببین، انتساب یه متغیر به یه مقدار یا یه آبجکت، فرقی با بقیه زبونا نمی کنه که. برای یه انتساب می نویسی X=Y.
حالا این Y می تونه یکی از حالات زیر باشه:
- یه مقدار از نوعی که X تعریف شده، مثل انتساب یه Int.
- یه تابع که مقداری از نوع X رو بر می گردونه، که هر زبونی کار کرده باشی اینم بلدی.
- و یه سری توابع خاص مثل Spawn که کارشون ساخت Real-Time یه آبجکته.
باید با توجه به موقعیتی که توش هستی از هرکدوم اینا که لازمه استفاده کنی.
------------
پرویز جان یه همچین چیزی توی همه ی آموزشای اصلی که رو خط هست، پوشش داده شده، شاید به این وضوح نه، ولی در کل گفته شده. برا همین دارم می گم، اگه اینقدر اصرار داری الان اسکریپت یاد بگیری، اشکال نداره، ولی حداقل با آموزش هاش کار کن.
چیزی هم که زیاده آموزش. ترتیبو که قبلا گفتم، با این همه اگه نمی خوای با اون ترتیب بری، برا این مواردی که سوال می کنی، بهترین جا، همون 7 تا چپتریه که از کتاب جدید تو سایت UDN هست:
تو این صفحه برو تو قسمت Unreal Script. از 14 مقاله ای که هست، 7 تاش رفرنس های Unreal Script هست و 7 تای دیگه همیناس که گفتم باید بخونی. اونا رو باز کن و به ترتیب شماره چپتر که بالای صفحه هست بخون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه خود دانی.فعلا.
سلام
می خوام در ره خدایی یه چیز جالب اینجا بزارم.
این لیست تمام Api های unreal هستش که مطمئنن بدرد می خوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
این سایت هم به شرطی میزارم که دوستانی که میبینن و می تونن انجام بدن برای بقیه هم اموزش بزارن که دیگران هم بهره ببرن .
سایت جالبیه از اموزش ساخت دوربین دید در شب تا یادم رفت دیگه چی بود![]()
شوخی کردم خیلی جالبه حتما ببینید.
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
این سایت هم به شرطی میزارم که دوستانی که میبینن و می تونن انجام بدن برای بقیه هم اموزش بزارن که دیگران هم بهره ببرن .
سایت جالبیه از اموزش ساخت دوربین دید در شب تا یادم رفت دیگه چی بود![]()
شوخی کردم خیلی جالبه حتما ببینید.
سلام
من وقتی که مدلی رو از مکس وارد می کنم کاراکتر بازی از اون عبور میکنه من باید چیکار کنم این مشکل حل بشه؟
سوال دوم- قرار آموزش وارد کردن اتومبیل به بازی رو آموزش بدید پس چی شد ؟
باید براش collision درست کنی. اطلاعات بیشتر تو Mastering Unreal Technology Vol I و ویدئوهای آموزشی که چندین بار معرفی شدن، هستش.
![]()
یه مشکل دیگه داشتم اینکه میخوایم به یه ابجکت شیک بشه و مختصات محل برخود تیر را در بیاریم این چجوریه؟
کسی میدونه؟
من اموزش صفحه 73 را دیدم ولی یه عکسه کیسمت رو طراحی می کنم ولی ارور میده مقداره پارامترو اینا چی؟ میشه کامل توضیح بدی جوری که مختصاتو بتونیم بببینیم
سلام
اگه کسی جوابتو نداد تا بعد از ظهر خودم جوابتو می دم.
تا بعد....................
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)