تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 472 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

دیروز یه بابایی با تویوتا لنکوروزر عقب عقب امد زد به سپر EF7نم ، سپر مشکلی واسش پیش نیومده ولی دیاقش خورد شده و خورده ها ریخته شده بود توی فن ها و فن ها سوخته بود . شانس آوردم که سری متوجه شدم وگرنه موتور جام می کرد . (( هر مشکلی واسم پیش بیاد توی این تاپیک میگم که بقیه هم مواظب باشن ))
    من به شخصه هرچی توی این تاپیک ها می خونم یه روزی بدردم می خوره

آقایون موتور EF7 خیلی حساس هستش ، خیلی از دوستان رو دیدم که موتور جام می کنن و 10000 مشکل دیگه ، به خدا اگه مراعاتش رو کنید بهترین موتور هست تو ایران
    اگه می خوای با یه ماشین گاز سوز لذت رانندگی رو ببری EF7 آخرشه ولی به شرطی که خوب باهاش طا کنی
    Last edited by dr.kenzo; 28-07-2012 at 00:41.

2. این کاربر از dr.kenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

ببینید دوستان من که یه مدت پیش نقل قول از یکی از دوستان مبنی بر ایرانی شدن واشر سر سیلندر گذاشته بودم ولی چرا جدی نگرفتید!

موتورهای قبلی خیلی خوب بودن و اگر هم مشکلی داشتن توی مونتاژ به وجود میومد! ولی الان نصف قطعاتش ایرانی شده. مثل اویل ماژول! که واشرش مشکل داره!. و واشر سرسیلندر! که واقعا اشغال شده، چون تحریم شدن و دیگه قطعه براشون نمیاد برا همین یه مدت این موتور تولید نشد و همه هم فکر میکردن میخواد بهتر بشه ولی بدتر شد! راستی مدلهای 90 به بعد مشکل کوتاهی شلنگ بنزین دارن! من ماشینم به شدت صندلی عقب بوی بنزین میده و نمایندگی هم نفهمید بو از کجاس! اصلا علایمی ندارهو و زیر بار کوتاهی شیلنگ هم نرفت و گفت هنوز به ما چیزی در این مورد نگفتن! بعد یارو بهم گفت چرا این ماشینو گرفتی! جدیدا همه مشکل دارن! و واشراشون همین مشهد تولید میشه! البته ماشین من مدل 2 نود هست ولی چون زیاد کار نکرده فکر کرد جدیده.

درضمن من توی این یک سال چند ماه از لحاظ موتوری هیچ مشکلی با ماشینم ندارم. فقط گریبکسش یکم تو معکوس اذیت میکنه و میل موجگیر راست هم مشکل داره شده فک کنم چون تق تق میکنه.
    راستی اونایی که جدیدا ماشنو گرفتن و میخوان روغن عوض کنن توی روغن دقت کنن و به هیچ وجه سوپر پیشتاز و او یکی دیگه که مخصوص ef7 زده رو نریزن که صدای موتور به شدت زیاد میشه! روغن هم 4.7 بیشتر نریزید. البته من روغن رو که عوض کردم 5 لیتر ریخت که مشکلی نداره ولی گیج روغن خیلی بالاتر از ماکس نشون میده.
    من دوبار روغن عوض کردم که یکی 2000که سوپر پیشتاز ریختم و صدای موتور وحشتناک شد و شتاب هم مثل قبل نبود! بعد 4000 تا الف ریختم که صدای موتور خیلی کم شد و موتور هم روون تر کار میکد و الانم که 10000 هست همون توشه!

راستی یکی از بچه توی tt نوشته بود که صدایی که تو حالت گاز میاد از ارتعاشاتیه که رگلاتور گاز به بدنه وارد میکنه دنبال این بود یکجوری اونو با بدنه فاصله بندازه تا صدا نده.

4. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ef7 بدترین موتور ایران هست مگه موتور های دیگه ایران خودرو وسایپا خارجی اند اونا هم ساخت داخلند ولی به این راحتی ها خراب نمیشند من نمیدونم چرا اصلا این موتور رو طراحی کردند اخه هیچ نکته مثبتی نداره : گاز که نباید بدی . مصرفشم که ماشاا.. بالاست . تو طولانی مدت هم نباید فشار روش بیاری . قطعاتشم که پیدا نمیشه
    فکر کنم اشغال ترین موتور تاریخ خودروسازی ایران باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

این ef7 بدترین موتور ایران هست مگه موتور های دیگه ایران خودرو وسایپا خارجی اند اونا هم ساخت داخلند ولی به این راحتی ها خراب نمیشند من نمیدونم چرا اصلا این موتور رو طراحی کردند اخه هیچ نکته مثبتی نداره : گاز که نباید بدی . مصرفشم که ماشاا.. بالاست . تو طولانی مدت هم نباید فشار روش بیاری . قطعاتشم که پیدا نمیشه
    فکر کنم اشغال ترین موتور تاریخ خودروسازی ایران باشه
    اصلا حرفتو قبول ندارم ، من تا حالا هر کاری که فکرشو کنی با EF7نم کردم و این مشکلاتی که واسه شما پیش امده رو ندارم ، نمی دونم شما چیکار می کنین با ماشین

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اصلا حرفتو قبول ندارم ، من تا حالا هر کاری که فکرشو کنی با EF7نم کردم و این مشکلاتی که واسه شما پیش امده رو ندارم ، نمی دونم شما چیکار می کنین با ماشین
    خیلی عجیبه برام
    دیروز نمایندگی بودم و 3 - 4 تا EF7 بودن که همه مشکل موتوری داشتن!
    2 تاشون واشر سر سیلندر بود!
    من حرف دوستان باورم نمیشد ولی ... :|

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

مشکل اینجا هست که طرف فکر می کنه اگه EF7 خرید می تونه مثله BMW باهاش برونه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما نمیخوام مثل بی ام و بره لااقل باید مثل tu5 باشه خرکار کم مصرف پر قدرت کم استهلاک
    حالا مال بعضی از دوستان خوب دراومده دلیل نمیشه موتور خوبیه اگه از هر 5 تا فقط یکی هم خراب در بیاد یعنی اشغاله ماشین های دیگه شاید از هر 50 تا 100 تا یکی خراب در بیاد بعدشم شما به بازدهیش توجه کن اندازه موتور مگان 2000 بنزین مصرف میکنه ولی قدرتی در اون حد نداره به نظر من سمند اگه روش tu5 میذاشتند خیلی بهتر میشد تا این

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ما نمیخوام مثل بی ام و بره لااقل باید مثل tu5 باشه خرکار کم مصرف پر قدرت کم استهلاک
    حالا مال بعضی از دوستان خوب دراومده دلیل نمیشه موتور خوبیه اگه از هر 5 تا فقط یکی هم خراب در بیاد یعنی اشغاله ماشین های دیگه شاید از هر 50 تا 100 تا یکی خراب در بیاد بعدشم شما به بازدهیش توجه کن اندازه موتور مگان 2000 بنزین مصرف میکنه ولی قدرتی در اون حد نداره به نظر من سمند اگه روش tu5 میذاشتند خیلی بهتر میشد تا این
    دوست عزیز .
    لطفا یک طرفه به فاضی نرید. والا ما که ef7 داریم هیچ شما به ما بگو مصرفش چنده که اینقدر روی این مورد مانور میدید.
    الان ef7 یکی از کم مصرف ترین خودرو های توی این رنج قیمته. کاری به ملاکهای دیگران برای خرید این خودرو ندارم ولی خود من یه ماشین برای توی شهر میخواستم که کم مصرف باشه و سواری نرم ,
    من206 تیپ 5 داشتم و یه مدت تیپ 6 کسی دستم بود اونم همچین آش دهن سوزی نیست که که شما فقط میگی tu5

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز .
    لطفا یک طرفه به فاضی نرید. والا ما که ef7 داریم هیچ شما به ما بگو مصرفش چنده که اینقدر روی این مورد مانور میدید.
    الان ef7 یکی از کم مصرف ترین خودرو های توی این رنج قیمته. کاری به ملاکهای دیگران برای خرید این خودرو ندارم ولی خود من یه ماشین برای توی شهر میخواستم که کم مصرف باشه و سواری نرم ,
    من206 تیپ 5 داشتم و یه مدت تیپ 6 کسی دستم بود اونم همچین آش دهن سوزی نیست که که شما فقط میگی tu5
    دوست عزیز چیزی که خوبه ادم میگه خوبه مصرفشم یه چیزی بین tu5 و xu7 هستش همچین کم مصرف هم نیست فقط تنها خوبی که داره اینه که با گاز خوب کار میکنه
    فعلا که فقط موتور tu5 و ال90 خوب در اومده مصرف کم بازدهی بالا

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

شما دوست دارید با EF7 چه کارهای انجام بدبد ؟
    نهایت کارتون چیه با این ماشین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •