من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میده
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم![]()
من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میده
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم![]()
یعنی الان شما داری میگی من و دوستان دیگه ای که اینجا این بازیو تهیه کردیمو خوشمون اومد و لذت بردیم ازش !! هیچی حالیمون نیست و سرمون رو میندازیم پایین میریم بازیو میخریم و هیچی هم از گیم حالیمون نیست و برا خودم تیر میزنیم اینور اونور و ذوق میکنیم دیگه ؟! همینو میخواید بگید دیگه ... اره ؟!!![]()
سلام.
وقتی دکمه B رو میزنیم یه سری نقاط مشخص میشن که یکیشون آبی هست و ما باید به اونجا برسیم
ولی یه سری نقاط زرد رنگ هم مشخص میشه. این نقاط برای چیه؟ من هیچ موقع نمیتونم بهشون برسم
![]()
در این پست گفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقد بازیش باحال شده![]()
در کل مبارزه با آدماش بیشتر حال میده تا رباطاش![]()
اقا این بازی واسه من تو مرحله ی لود ارور میده میپره بیرون و لود اول بازی هم طول میکشه ولی توی بازی خیلی روونه مشکل از چیه؟
بالاخره الان موفق شدم این بازی را هم تموم کنم .
حقیقتا همه چیز عالی بود ولی به شخصه فکر میکردم پایان بازی خیلی حماسی و باشکوه باشه که اینطوری نبود .
از این جمله ی prophet خیلی خوشم اومد : welcome to the future son, welcome to the war
کرایتک :
Preview notes for the next PC patch have been released. You can check them out here! The patch is due next week
خصوصیات این پچ :
- • Vote-kicking feature added.
- • Added a reserved slot system for server admins.
- • Further improvements to anti-cheat measures.
- • Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
- • Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
- • Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
- • Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
- • Fix for inconsistencies with weapon zooming.
- • Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
- • Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
- • Fixed several weapon exploits.
- • Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
- • Reduced memory footprint of sound.
- • Optimized full screen effects on some graphics cards.
- • Optimized SSAO on some graphics cards.
DX11 !!؟![]()
Last edited by shab_2008; 22-04-2011 at 11:40.
ای بابا !!عاقبت کنسولیزه شدن بازیه دیگه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)