چی بگم والا ولی باز اون گرونی حجم با شبانه جبران میشه و خوبیش اینه که شرکت سرعت ها رو بالاتر میبنده و حکما چند هزار تومن نمیتونه دلیل برتری باشه...
چی بگم والا ولی باز اون گرونی حجم با شبانه جبران میشه و خوبیش اینه که شرکت سرعت ها رو بالاتر میبنده و حکما چند هزار تومن نمیتونه دلیل برتری باشه...
سلام.مخلص داش حامد گل
بله دقیقا. همین هزینه نصب و گیگابایت اضافه نشون میده که کدوم به صرفه تره.
از نظر سرعت شبانه هم بخوایم حساب کنیم یه شب خوبه یه شب بد و سرعت ثابتی نمیبینیم....
پس در کل نیمیصرفه !
دوست خوبم من یه نمونه رو مثال میزنم:
سرویس 8.5گیگ 256برای مخابرات ماهی 12.500تومنه.
سرویس 8گیگ 256برای پارس آنلاین29.950 تومنه.
هزینه نصب مخابرات صفر تومنه.
هزینه نصب پارس آنلاین 20.000تومنه.
ترافیک مزاراد مخابرات گیگی 2.200تومن.
ترافیک مازاد پارس آنلاین:گیگی 10.000تومن
نتیجه گیری:
برای پکیج مربوطه17.450تومن اختلاف قیمت.
برای هزینه نصب 20.000تومن اختلاف قیمت.
برای هر گیگ اضافه 7.800تومن اختلاف قیمت.
17.450+20.000+7.800
نتیجه نهایی:45.250
پس میبینی که در هر ماه اختلاف قیمت کسی که اینترنت مخابرات داره و کسی که اینترنت پارس آنلاین داره چقدره.
امیدوارم بازم نگی پارس آنلاین سرعتا رو بالا میبنده و این مبلقا چیزی نیست.
چون این مبلغ پول یه پکیج درست و حسابی در ماه میشه که شما الکی الکی برای 20یا 30کیلوبیت داری
به این شرکت میدی.
اون هم به قول دوست خوبم،کمال عزیز و تجربه شخصی خودم سرعت نوسان یویی داره و گاهی از شبها ثابت میشه.
پس با این تفاصیر معلوم میشه کدوم به صرفه تره.
این هم از یه چرتکه اساسی![]()
صحبت هاتون رو قبول دارم از این لحاظ ها درسته و البته گیگ پارس 5 تومنه ولی خب وقتی مخابرات هم تو منطقه ما درست سرویس نمیده چی کنیم؟ خب وقتی پارس شبی 2 گیگ 1 گیگ میگیره روزا هم سرعتش بالاست ادم واسه 4 دقیقه کار الاف نمیشه ارزش 15 تومن اختلاف رو داره ولی خدایی باید کامل حواستو جمع کنی ترافیکت با شرکت تموم نشه وگرنه...
چند تا نکته رو نتونستم نگم!
اول اینکه شما داری از پایه اشتباه محاسبه می کنی ! بر اساس سرعت اسمی مقایسه کردی ! 256 با 256 که اصلا درست نیست.
همه خوب می دونن که سرعت دانلود معیار مناسبی برای مقایسه کیفیت ارائه سرویس شرکت هاست.
سرویس 256 مخابرات حداکثر سرعت دانلودش در بهترین حالت در حدود 30 الی 70 کیلوبیت متغنیره.
سرویس 256 پارس آنلاین حداکثر سرعت دانلودش در بهترین حالت هیچ وقت کمتر از 100 نیست و خودم به شخصه همیشه 200 کیلوبیت دانلود دارم .
از همین مثال میشه فهمید که کیفیت تا چه حدی فرق می کنه، از طرفی من یک ماه اشتراک 1024 مخابرات داشتم، متاسفانه کیفیتش به حدی افتضاح بود که اصلا بی خیالش شدم! تایم اوت های فراوان، و حداکثر سرعت دانلودش تا 150 kb بیشتر نمی شد !
در واقع 1024 مخابرات رو باید بیای با 256 مخابرات مقایسه کنی نه اینگه 256 با 256 !! من تعجب می کنم که چطوری نوشتی 20 - 30 کیلوبایت ! ممکنه یک 1 اولش رو انداخته باشی جا !
راستی من الان سرویس 2 مگ نامحدود پارس رو هم گرفتم، سرعت دانلودش تا 450 kb بالا می ره
اشتراک 1024 هم دارم، سرعت اون هم یک مدت تا 600 - 700 kb بالاتر می رفت، اما به دلایلی نامعلوم الان دیگه حداکثر سرعت تا 300 هست،
در مجموع اینترنت مخابرات قابل مقایسه با پارس نیست ! شرکتهای دیگه رو نمی دونم چون تجربه استفاده رو ندارم
موفق باشید
در ضمن هزینه نصب پارس در حال حاضر 5 هزار تومنه ! گیگ اضافه هم اگر 5 گیگ بگیری گیگی 4 تومنه.
عجب
خدارو شکر که این شرکت این همه مدافع داره.
دوست عزیز من خودم از این شرکت سرویس میگرفتم.پکیج 1مگ داشتم. در طی روز سرعتم به 400هم میرسید.
ولی وقتی پام رو میزاشتم توی ساعت 1صبح می اومد روی 10 و هر 30دقیقه میرفت پایینتر!!!!!!
حالا شما چه طوری دارین دانلود شبانه اینقدر میگیرن. واقعا یا شانس دارین یا یه پارتی یا یه پهنای باند اختصاصی!!!!!!
در ثانی اون 5.000تومنی هم میگیرن خلاف قانونه!!!
هیچ شرکتی حق نداره بابت فعال کردن پورت پولی بگیره 3ماه پیش تصویب شد. پس کارشون مشکل داره.
و اینکه این شرکت بی کیفیت ترین پشتیبانی رو داره.
من بالغ بر 7بار به تهران زنگ زدم ولی هر بار به نحوی از جواب دادن تفره رفتن. و فقط پول تلفن برام موند
امیدوارم که هیچوقت به مشکل نخورین.ولی اگر خوردین معنی کیفیت و خدمات پشتیبانی تهرانش رو کاملا درک میکنید.
و در اینکه کیفیت مخابرات به تازگی عالی شده شکی نیست.
در تمام ساعات روز میتونی با 70کار کنی. نه 30تا70!!!!!!!
من خودم مخابرات دارم پس همه این راه هایی که شما میگی رو رفتم!!!!
والا تو همین منطقه ای که من هستم رفیقم رفت مخابرات گرت کیفیت اشغال... ولی من با پارس مشکلی نداشتم
الان سقف دانلودم 3 گیگ هست چون این ماه 128 گرفتم سرعتم تا 150 میره ولی هر شب دارم 3 2.5 گیگ میگیرم پینگمم 200 هست با 4.2.2.4
سرعت 150 یک ماهه 8 گیگ 25 تومن
ماه بعد میخوام 512 بگیرم اگه وسعم برسه
در ضمن هزینه فعال سازی رو که همیشه نمیگیرن شما کلید کردی به اون :| من 12 تومن دادم 6 7 ماه پیش و تموم و البته قانونش که پولی نگیرن رو چند سال پیش تصویب کردن (همزمان با اینکه نباید اینترنت حجمی نباید بفروشن...) ولی خب حجمش رو قبول دارم گرونه و به نظرم تنها مشکل پارسه البته فعلا و با این شرایط
والا حقیقت اگر منم از پارس راضی نبودم میرفتم جای دیگه ولی مشکلی حادی نداشتم
نمایندگی رو هم با شما موافقم یا خیلی پرتن از مرحله یا خیلی زبون دارن5 6 باری زنگ زدم و زنگ زدن... (مثلا نمایندگی تهران میگه پینگ 500 طبیعیه! )
در کل باید دید تو هر منطقه شرایط چطوره حالا شاید واسه شما پارس خوب نبوده
و یک مورد دیگه اینکه غیر از سرویس اولی که داشتم که 3 ماهه هم بود من دیگه ترافیک اضافه نخریدم... باید یکم رعایت کرد
فکر نمیکنم این بحث به نتیجه ای برسه.
پس ترجیح میدم دیگه ادامه ندم!!!!
در ضمن دلایل مستند و مستدل هم در پستهای قبلم اومده!!!
اگر فقط دلایل خودتون رو قبول دارید که دیگه هیچ...
دقیقا همینطوره که این دوستمون گفت! اگر بخواهید فقط شرایط خودت رو قبول کنی که دیگه هیچ!
شما واقعیت رو باید در نظر بگیری ! گرچه خوب خیلی ها براشون سرعت 70 کیلوبیت هم زیاده ! از این لحاظ حرفی نیست، همین الان با اینترنت 128 پارس کانکت شدم! سرعت دانلودش 140 کیلوبیت هست !! شما با مخابرات حال می کنید، اشکالی نداره، اما اینکه بی دلیلو مدرک بگی فلان شرکت کارش بده که نمی شه !
در ضمت ن در خصوص سواد افرادی که کار پشتبانی رو انجام میدن اصلا حرف نزن که وضعیت کارمندای پشتیبانی مخابرات به حدی افتضاحه در همدان که این موضوع بر کسی پوشیده نیست ! شما کافیه زنگ بزنی یک سوال مثلا در مورد DNS که می تونین روی خط ست کنید بپرسید ! یادرباره پینگ! در مجموع مخابرات بین بد و بدتر اون بد است ! وقتی جایی شرکت های خصوصی ارائه سرویس نداشته باشند مخابرات رو باید طلا گرفت! گرچه من ترجیح دادم ماهی 45 تومن بدم و سرویس 1 مگ وایرلس برای خونه بگیرم اما از مخابرات سرویس نگیرم!
اون 5000 تومن برای کانفیگه مودمه که برات انجام میدن، که در بسیاری از شهرها رایگانه اما همدان پول می گیرن که دیگه به خودشون ربط داره !
از طرف سرویس های جدید پارس رو هم می تونید بگیرید که محدودیت دانلود نداره، رد صورتی که مخابرات همچنان محدودیت دانلود داره
در ضمن یک نکته خیلی مهم در مورد اینترنت مخابرات برمی گرده به امنیتش و ... که اینجا جای مناسبی برای توضیحش نیست
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tanhayetanha; 13-11-2011 at 10:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)