کسی قیمت هدست nokia bluetooth-bh-905 رو میدونه؟?
کسی قیمت هدست nokia bluetooth-bh-905 رو میدونه؟?
والا دوسته عزیز من محافظ صفحه براش نگرفتم
عکس برایه بکگراند که اسونه ولی قسمتهای منو و وقتی که دکمه کی رو میزنی اونارو میگم که عکسهای جداگانه براشون میذاری
میدونی چی کار کنی تا گوشی مورد نظرتو بگیری دوستات ان900 و ایکس 10 رو ندارن ؟؟ اگر دارند باهش کار کن ببین باب میلته یا نه
شما از گوشیت چه امکاناتی میخوای؟؟ بگو شاید بتونم کمکتون کنم![]()
سلام بچه ها
ببینین دنبال یه برنامه میگشتم که در عین حال بشه از وایرلس و جی پی ار اس استفاده کرد. اومده براش؟
ضمنا برنامه tor عالی بود مرسی.
اگر کسی از قیمت صفحه برای این گوشی خبر داره لطفا اطلاع بده. ممنون![]()
1- 100% میخرمش
2-واسه من که نه
3-تو زنجان که هست
4-توپ
سلام من یه مودم وایرلس دار خریدم بعد میخوام با گوشی ازش استفاده کنم گوشی وایرلس شناسایی میکنه ولی سایتی باز نمیکنه میشه کسانی که ای دی اس ال روی گوشی فرستادن مارم راهنمایی بکنن اگه با عکس باشه خیلی عالی میشه با تشکر فراوان
امکانات n900![]()
اولش با یه لپ تاپ تست کن ببین مودمت درست نصب شده و اینترنت رو بصورت وایرلس ارسال میکنه یا نه
بعد اگه اوکی بود برنامه connectify رو نصب و اجرا کن.
سلام دوستان
من دوباره گوشیم دچار مشکل شده!!!
اینبار گوشیم بوت میشه و سیستم بالا میاد ولی بلافاصله REBOOT انجام میده و همه این مراحل دوباره تکرار میشه!!!
از اونجایی که بچه ها تو پست های قبل به مشکلی مثل این برخورده بودن میخواستم راهنماییم کنن و بگن که چجوری گوشیشون رو درست کردن!!
امیدوارم که مثل دفعه های قبل نباید فلش کنم گوشی رو اونم با قیمت های عجیب: 40 یا 50 تمن!!!!
مطفا کمک کنین دیگه دارم خسته میشم!!!
tNxx![]()
سلام
شما صد در صد از مخازن اکسترا تستینگ برنامه نصب کردین .. همونطور که از اسم این مخازن پیداست برنامه هاش برای تست هستند و مشکلاتی در بر دارند.
تنها راهش فلشه .. شما اگه زودتر مشکلتون رو مطرح می کردید 40-50 تومن دست آدمای بی ... نمی دادید برای یه فلش 2 دقیقه ای.
برای فلش به این تاپیک مراجعه کنید:
مشکلی بود پست های بعد رو مطالعه کنید اگه جوابتون در اون پست ها نبود بپرسید تا بچه ها جواب بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من اين گوشي رو دارم مي خواستم بدونم كه از كجا ميتونم نقشه هاشو دانلود كنم و همچنين اگه ميشه لطف كنيد اموزششو هم بزاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)