تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 275 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام بر همه

-حدود 5 روزه گرفتم
    -حدود 10 بار هنگ کرده و وقتی هنگ میکنه شدید داغ میشه و بوی سوختگی شدیدی ازش بلند میشه
    -زدن دکمه ریست قرمز هم بدون داشتن قلم مصیبت دیگر
    -هیچ نرم افزاری هم نسب نکردم
    -...
    خوب چی میگید.؟

سلام.

من میگم اگر راست بگی ایراد از خودته نه از گوشی (با توجه به این اصل که در مورد پاکت پی سی نحوه کار کردن کاربر خیلی مهمه.)

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    ببخشید دوستان auto totate این گوشی در همه ی منوها و home screen کار میکنه؟ یا فقط تو بعضی جاها.
    Last edited by Maziar_69; 29-12-2009 at 20:55.

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر کمی از شهر دورم (اطراف اصفهان) از طریق یکی از دوستان خبر دار شدم فردا یا پس فردا hd2 های پرشین تلکام در اصفهان توزیع میشه تماس گرفتم تهران گفتند بله صحت داره فردا به دستشون میرسه و با قیمت ثابت 760 در سراسر ایران توزیع میشه و در سایت هم قیمت را تغییر می دند به 760 در صورتی که یاس کلاه بردار داره اصفهان 830 میفروشه

حالا با توجه به اینکه یاس 750 در تهران گاها به 740 هم پیدا میشه به نظر شما کدوم یکی از این دو گارانتی ارزش خرید داره من فقط و فقط واسه بیمه دارم پول میدم والا قبلش کامتل خریده بودم فروختم دلیل فروش قبلی هم نداشتن بیمه بود

حالا از شما مشورت می خوام به نظر دوستان کدومش بهتره برای خرید پرشین تلکام یا یاس؟؟؟؟

در صورت خرید یاس باید مزاحم یکی از دوستام در تهران بشم که با ارسال تقریبا هم قیمت هم برام تموم میشه با اینکه خودم بیام تهران بخرم برگردم
    Last edited by cheshm_asali; 28-12-2009 at 15:13.

داره خودمونی میشه spcivileng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر کمی از شهر دورم (اطراف اصفهان) از طریق یکی از دوستان خبر دار شدم فردا یا پس فردا hd2 های پرشین تلکام در اصفهان توزیع میشه تماس گرفتم تهران گفتند بله صحت داره فردا به دستشون میرسه و با قیمت ثابت 760 در سراسر ایران توزیع میشه و در سایت هم قیمت را تغییر می دند به 760 در صورتی که یاس کلاه بردار داره اصفهان 830 میفروشه

حالا با توجه به اینکه یاس 750 در تهران گاها به 740 هم پیدا میشه به نظر شما کدوم یکی از این دو گارانتی ارزش خرید داره من فقط و فقط واسه بیمه دارم پول میدم والا قبلش کامتل خریده بودم فروختم دلیل فروش قبلی هم نداشتن بیمه بود

حالا از شما مشورت می خوام به نظر دوستان کدومش بهتره برای خرید پرشین تلکام یا یاس؟؟؟؟

در صورت خرید یاس باید مزاحم یکی از دوستام در تهران بشم که با ارسال تقریبا هم قیمت هم برام تموم میشه با اینکه خودم بیام تهران بخرم برگردم
    سلام ...

اینترنتی خرید کن همون قیمت سایت برات در میاد ... البته پرشین رو میدونم اینجوریه

6. این کاربر از spcivileng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ...

اینترنتی خرید کن همون قیمت سایت برات در میاد ... البته پرشین رو میدونم اینجوریه
    نه گفت از امروز یکیه چه اینترنتی چه خرید از نمایندگی 760 گفت هنوز سایت را اصلاح نکردیم
    از سایتشم نمیشه خرید کرد در آخرین مرحله خرید مشکل داره به صفحه بعد نمیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه گفت از امروز یکیه چه اینترنتی چه خرید از نمایندگی 760 گفت هنوز سایت را اصلاح نکردیم
    از سایتشم نمیشه خرید کرد در آخرین مرحله خرید مشکل داره به صفحه بعد نمیره
    شما اگه بهشون زنگ بزنین(بخصوص شرکت یاس) میتونین از طریق تلفن هم سفارش بدین و گوشی رو براتون بفرستن(البته بعد از حواله کردن پول به حسابشون)
    اگه تلفنی هم نتونستی بخری میتونی از سایتی مثل gooshishop.com خرید کنی که گوشی های گارانتی دار رو آکبند میفرسته که هیچ مشکلی نداره.
    در ضمن هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خدمات مشابهی میدن که زیاد با هم تفاوت ندارن .
    Last edited by ninja3000sh; 28-12-2009 at 18:42.

9. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما اگه بهشون زنگ بزنین(بخصوص شرکت یاس) میتونین از طریق تلفن هم سفارش بدین و گوشی رو براتون بفرستن(البته بعد از حواله کردن پول به حسابشون)
    اگه تلفنی هم نتونستی بخری میتونی از سایتی مثل gooshishop.com خرید کنی که گوشی های گارانتی دار رو آکبند میفرسته که هیچ مشکلی نداره.
    در ضمن هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خدمات مشابهی میدن که زیاد با هم تفاوت ندارن .
    یاس که شدیدا پشت نفیس کلاه برداره میگه حق داره 830 میده قیمتش اینه والا خیلی وقت پیش ازش خریده بودم
    گوشی شاپ هم گرون زده
    در مورد این دو گارانتی

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که در طی مشکل آنتن صادق بود و حتی توی سایتش هم از کاربر ها عذر خواهی کرد

پرشین تلکام در تمام نقاط کشور قیمت هاش یکیه و بازار سیاه راه ننداخته

پرشین تلکام برخوردش با مشتری 80% بهتره یاس

پرشین تلکام هم نمایندگی رسمی htc

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که بیمه را بر روی گوشی ها اجرا کرد

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که نرم افزار جی پی اس رایگان در اختیار خریدارن قرار داد (تا الان 3 تا کارت جایزه یاس با پست پیشتاز ارسال کردم برای یاس هیچی برام نیومده حتی حافظه 2 گیگ 4 تومنی که پول پست ها در بیاد )

پرشین تلکام اقلیم 30 تومنی را بدون منت مدت هاست به کاربران میده در صورتی که یاس جدیدا یاد گرفته کاربران را مجبور به خرید 2 تا نرم افزار کنی که اولی براش نصرفید حالا داره یک نرم افزار آشغال را تحمیل میکنه

اون زمانی که یاس مشکل آنتن را میگفت همینه که هست ........... پرشین تلکام همواره به کاربران حتی اون هایی که نخریدند امید میداد

گفتم من فقط برای بیمه این دستگاه را با گارانتی میخرم در اینکه یاس آشغال ترین شرکت بعد از پارس کامتل که اونم حتی بلد نیست ppc چیه شکی ندارم
    لطفا از نظر بیمه بگید تفاوتشون چیه شرایط بیمه نامه هارو اگر دوستان میتونند اسکن کنند قرار بدند

داره خودمونی میشه spcivileng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یاس که شدیدا پشت نفیس کلاه برداره میگه حق داره 830 میده قیمتش اینه والا خیلی وقت پیش ازش خریده بودم
    گوشی شاپ هم گرون زده
    در مورد این دو گارانتی

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که در طی مشکل آنتن صادق بود و حتی توی سایتش هم از کاربر ها عذر خواهی کرد

پرشین تلکام در تمام نقاط کشور قیمت هاش یکیه و بازار سیاه راه ننداخته

پرشین تلکام برخوردش با مشتری 80% بهتره یاس

پرشین تلکام هم نمایندگی رسمی htc

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که بیمه را بر روی گوشی ها اجرا کرد

پرشین تلکام اولین شرکتی بود که نرم افزار جی پی اس رایگان در اختیار خریدارن قرار داد (تا الان 3 تا کارت جایزه یاس با پست پیشتاز ارسال کردم برای یاس هیچی برام نیومده حتی حافظه 2 گیگ 4 تومنی که پول پست ها در بیاد )

پرشین تلکام اقلیم 30 تومنی را بدون منت مدت هاست به کاربران میده در صورتی که یاس جدیدا یاد گرفته کاربران را مجبور به خرید 2 تا نرم افزار کنی که اولی براش نصرفید حالا داره یک نرم افزار آشغال را تحمیل میکنه

اون زمانی که یاس مشکل آنتن را میگفت همینه که هست ........... پرشین تلکام همواره به کاربران حتی اون هایی که نخریدند امید میداد

گفتم من فقط برای بیمه این دستگاه را با گارانتی میخرم در اینکه یاس آشغال ترین شرکت بعد از پارس کامتل که اونم حتی بلد نیست ppc چیه شکی ندارم
    لطفا از نظر بیمه بگید تفاوتشون چیه شرایط بیمه نامه هارو اگر دوستان میتونند اسکن کنند قرار بدند

به نظر میرسه خودت بیشتر پرشین رو قبول داری پس از همین خرید کن دیگه .

شرایط بیمه هم زیاد فرق نمیکنه به نظر من ... چون هر دوتاشون گارانتی رسمی هستن حتما" بیمه هاشونم خوب جواب میده

12. این کاربر از spcivileng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر میرسه خودت بیشتر پرشین رو قبول داری پس از همین خرید کن دیگه .

شرایط بیمه هم زیاد فرق نمیکنه به نظر من ... چون هر دوتاشون گارانتی رسمی هستن حتما" بیمه هاشونم خوب جواب میده
    من از هیچ کدومشون طرف داری نمی کنم ولی از نظر سطح شعور و احترام به مشتری با اینکه تا حالا یه دستگاه هم از پرشین تلکام نخریدم و همه خرید هام یا بدون گارانتی بوده یا با گارانتی یاس

100% مشتری مداری یاس را رد میکنم چون از ابتدای ورود HD2 پیگیر هر سه گارانتی یاس پرشین تلکام و کامتل بودم تا الانم فقط در محصولا قبلی یاس برام یه گارانتی بود که 1 بارم کارم بهش گیر نکرده بود البته از اون جریان کارت های الکی هدیه که بگذریم

فعلا تنها دلیل مردد بودن من شرایط بیمه است والا هیچ کدومشون را قبول ندارم که بخوام اینهمه پول بابت یه گارانتی بدم

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من از هیچ کدومشون طرف داری نمی کنم ولی از نظر سطح شعور و احترام به مشتری با اینکه تا حالا یه دستگاه هم از پرشین تلکام نخریدم و همه خرید هام یا بدون گارانتی بوده یا با گارانتی یاس

100% مشتری مداری یاس را رد میکنم چون از ابتدای ورود HD2 پیگیر هر سه گارانتی یاس پرشین تلکام و کامتل بودم تا الانم فقط در محصولا قبلی یاس برام یه گارانتی بود که 1 بارم کارم بهش گیر نکرده بود البته از اون جریان کارت های الکی هدیه که بگذریم

فعلا تنها دلیل مردد بودن من شرایط بیمه است والا هیچ کدومشون را قبول ندارم که بخوام اینهمه پول بابت یه گارانتی بدم

سلام.

والا من از یکی از نماینده های پرشین شنیدم که بیمه پرشین تا سه بار جواب میده ولی یاس که همیشه خریم از این شرکت بود صراحتا" تو بیمه نامه اش نوشته یکبار غرامت کلی .حالا اگر این صحبت واقعیت داشته باشه خوب طبعا" پرشین بهتره .منم منتظرم پرشین بیاد ببینم که این گفته صحت داره یا نه.اگر صحت داشته باشه قطعا" از این به بعد از پرشین خرید میکنم.(البته بخاطر بیمه اش.)

15. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •