سلام.
من میگم اگر راست بگی ایراد از خودته نه از گوشی (با توجه به این اصل که در مورد پاکت پی سی نحوه کار کردن کاربر خیلی مهمه.)
سلام.
من میگم اگر راست بگی ایراد از خودته نه از گوشی (با توجه به این اصل که در مورد پاکت پی سی نحوه کار کردن کاربر خیلی مهمه.)
سلام .
ببخشید دوستان auto totate این گوشی در همه ی منوها و home screen کار میکنه؟ یا فقط تو بعضی جاها.
Last edited by Maziar_69; 29-12-2009 at 20:55.
دوستان من در حال حاضر کمی از شهر دورم (اطراف اصفهان) از طریق یکی از دوستان خبر دار شدم فردا یا پس فردا hd2 های پرشین تلکام در اصفهان توزیع میشه تماس گرفتم تهران گفتند بله صحت داره فردا به دستشون میرسه و با قیمت ثابت 760 در سراسر ایران توزیع میشه و در سایت هم قیمت را تغییر می دند به 760 در صورتی که یاس کلاه بردار داره اصفهان 830 میفروشه
حالا با توجه به اینکه یاس 750 در تهران گاها به 740 هم پیدا میشه به نظر شما کدوم یکی از این دو گارانتی ارزش خرید داره من فقط و فقط واسه بیمه دارم پول میدم والا قبلش کامتل خریده بودم فروختم دلیل فروش قبلی هم نداشتن بیمه بود
حالا از شما مشورت می خوام به نظر دوستان کدومش بهتره برای خرید پرشین تلکام یا یاس؟؟؟؟
در صورت خرید یاس باید مزاحم یکی از دوستام در تهران بشم که با ارسال تقریبا هم قیمت هم برام تموم میشه با اینکه خودم بیام تهران بخرم برگردم
Last edited by cheshm_asali; 28-12-2009 at 15:13.
سلام ...
اینترنتی خرید کن همون قیمت سایت برات در میاد ... البته پرشین رو میدونم اینجوریه![]()
نه گفت از امروز یکیه چه اینترنتی چه خرید از نمایندگی 760 گفت هنوز سایت را اصلاح نکردیم
از سایتشم نمیشه خرید کرد در آخرین مرحله خرید مشکل داره به صفحه بعد نمیره
شما اگه بهشون زنگ بزنین(بخصوص شرکت یاس) میتونین از طریق تلفن هم سفارش بدین و گوشی رو براتون بفرستن(البته بعد از حواله کردن پول به حسابشون)
اگه تلفنی هم نتونستی بخری میتونی از سایتی مثل gooshishop.com خرید کنی که گوشی های گارانتی دار رو آکبند میفرسته که هیچ مشکلی نداره.
در ضمن هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خدمات مشابهی میدن که زیاد با هم تفاوت ندارن .
Last edited by ninja3000sh; 28-12-2009 at 18:42.
یاس که شدیدا پشت نفیس کلاه برداره میگه حق داره 830 میده قیمتش اینه والا خیلی وقت پیش ازش خریده بودم
گوشی شاپ هم گرون زده
در مورد این دو گارانتی
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که در طی مشکل آنتن صادق بود و حتی توی سایتش هم از کاربر ها عذر خواهی کرد
پرشین تلکام در تمام نقاط کشور قیمت هاش یکیه و بازار سیاه راه ننداخته
پرشین تلکام برخوردش با مشتری 80% بهتره یاس
پرشین تلکام هم نمایندگی رسمی htc
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که بیمه را بر روی گوشی ها اجرا کرد
پرشین تلکام اولین شرکتی بود که نرم افزار جی پی اس رایگان در اختیار خریدارن قرار داد (تا الان 3 تا کارت جایزه یاس با پست پیشتاز ارسال کردم برای یاس هیچی برام نیومده حتی حافظه 2 گیگ 4 تومنی که پول پست ها در بیاد )
پرشین تلکام اقلیم 30 تومنی را بدون منت مدت هاست به کاربران میده در صورتی که یاس جدیدا یاد گرفته کاربران را مجبور به خرید 2 تا نرم افزار کنی که اولی براش نصرفید حالا داره یک نرم افزار آشغال را تحمیل میکنه
اون زمانی که یاس مشکل آنتن را میگفت همینه که هست ........... پرشین تلکام همواره به کاربران حتی اون هایی که نخریدند امید میداد
گفتم من فقط برای بیمه این دستگاه را با گارانتی میخرم در اینکه یاس آشغال ترین شرکت بعد از پارس کامتل که اونم حتی بلد نیست ppc چیه شکی ندارم
لطفا از نظر بیمه بگید تفاوتشون چیه شرایط بیمه نامه هارو اگر دوستان میتونند اسکن کنند قرار بدند
به نظر میرسه خودت بیشتر پرشین رو قبول داریپس از همین خرید کن دیگه .
شرایط بیمه هم زیاد فرق نمیکنه به نظر من ... چون هر دوتاشون گارانتی رسمی هستن حتما" بیمه هاشونم خوب جواب میده![]()
من از هیچ کدومشون طرف داری نمی کنم ولی از نظر سطح شعور و احترام به مشتری با اینکه تا حالا یه دستگاه هم از پرشین تلکام نخریدم و همه خرید هام یا بدون گارانتی بوده یا با گارانتی یاس
100% مشتری مداری یاس را رد میکنم چون از ابتدای ورود HD2 پیگیر هر سه گارانتی یاس پرشین تلکام و کامتل بودم تا الانم فقط در محصولا قبلی یاس برام یه گارانتی بود که 1 بارم کارم بهش گیر نکرده بود البته از اون جریان کارت های الکی هدیه که بگذریم
فعلا تنها دلیل مردد بودن من شرایط بیمه است والا هیچ کدومشون را قبول ندارم که بخوام اینهمه پول بابت یه گارانتی بدم
سلام.
والا من از یکی از نماینده های پرشین شنیدم که بیمه پرشین تا سه بار جواب میده ولی یاس که همیشه خریم از این شرکت بود صراحتا" تو بیمه نامه اش نوشته یکبار غرامت کلی .حالا اگر این صحبت واقعیت داشته باشه خوب طبعا" پرشین بهتره .منم منتظرم پرشین بیاد ببینم که این گفته صحت داره یا نه.اگر صحت داشته باشه قطعا" از این به بعد از پرشین خرید میکنم.(البته بخاطر بیمه اش.)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)