برو بچ یه سوال داشتم . میگم 128 با 512 اکو سرعت دانلود شبانشون فرق داره یا نه ؟
برو بچ یه سوال داشتم . میگم 128 با 512 اکو سرعت دانلود شبانشون فرق داره یا نه ؟
خونه نو مبارک
اگه پیش شماره شما 392 یا 391 باشه فبیر نوری هستید. اگر هم 337 یا 338 هستید چون آپارتمان هستش 100% PCM میباشد.
بازم باید بزنی تو خط وایرلس.
ممنون
یعنی مشکل اینا با فیبر نوری هنوز حل نشده ؟
یادمه پارسال یکی از بچه ها گفته بود نیماد چییزی اورده به اسم کاف نوری ! برای خط ها فییبر نوری
البته اصرار من برای اینه که وقتی سرعت ها رو مقایسه میکنم همیشه میبینم سرعت دانلود adsl کمی بیشتر از وایرلسه
مثلا ماله من که 128 دارم 90 درصد سرعت روی 12 هستش ولی برای یکی از آشنا ها که از نیماد adsl میگرفت همیشه رو 16 بود
ما خیابون 13 هستیم حدود پارسال اومدن همه کابل های ما رو عوض کردن و pcm رو به فیبر تبدیل کردندوست من برعکس گفتی!
100% PCM هستی
اگه فیبر باشه هم باید قید ADSL رو بزنی چون هنوز ساپورت نمیشه
یکی از بچه ها هم که خونشون آپارتمان تو خیابون 5 بود یادمه رفته بودم پیشش داشتن کابلاشون رو عوض میکردن و فیبر نوری میزاشتن
به مخابراتیه گفتم جریان چیه
گفت میخایم خطوط pcm رو عوض کنیم چون قدیمی و فرسوده هستن
با توجه به این موضوع
بعیده که برای یه خونه تازه ساز pcm بزارن که بعد بعدا بخان دوباره بیان عوضش کنن
کلآ سرویسهای حجمی سرعتهاشون چند ماهه یکی هستند
فقط ساعات رایگان کم میشه که اونم 128 و 512 به یه نسبت کاهش پیدا میکنند
پس هیچ فرقی با هم ندارند
شماره پشتیبانی پارس آنلاین توی وقت های غیر اداری چنده ؟ یه شماره داشتن زنگ میزدی وصل میشد تهران ...
سلام به همه ی بروبچ
اول یه تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , یه چند وقتی بود این انجمن رو میخوندم ولی چون عضو نبودم نمی شد تشکر کنم (حالا به جا تمام این مدت ، مرسی،مرسی،...)
اقا یه چند تا سوال داشتم می خواستم استادان گرامی جواب بدن بااجازه:
میگم شما که اکانتاتون محدودیت حجمی داره قوانین خاصی هم برای استفاده داره من ار طلوع لقمان پرسیدم گفت باید ساعت 2 خودت کانکت شی و ساعت 6 خودت دیسکانکت شی تا ترافیک محاسبه نشه!! ماله شما هم اینطوه؟(نیمادنت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی 1g برای 1 ماه کافیه (قول می دم تو روز دانلود نکنم)
و آخر سرعت دانلود 1 مگ چنده؟
اقا شما می گید سرعت دانلود 128 رفاتک 60 هست ولی من 6 ما ازش اینترنت داشتم بالا تر از 15 نرسید!!!!!!!![]()
4454114
اگه عوض نشده باشه
اول از همه ورودتو تبریک به تاپیک
اون حرفی که زده یجورایی بی ربطه شما وقتی توی اون تایم مشخص وصل باشی رایگانه قبل و بعدش پولیه مگر اینکه پسورد شبانش فرق کنه که لازم باشه پسورد رو عوض کنی برای حجم رایگان.
1 گیگ رو به زور شاید بتونی تا آخر ماه بکشی باید حواست باشه صفحه پر عکس و فلش های پر حجم و یوتوب و گوگل ارث و ... نری به عبارت دیگه روزی 33 مگ بری
در مورد رفاتک هم باید برو بچ رفاتکی جواب بدن.![]()
سلام و خوش آمدی
1-اگه یوزر و پسورد روزانه و شبانه با هم تفاوت داشته باشه باید دو تا کانکشن مجزا بسازی(مثل صبانت)
2-واسه روزی 2-3 ساعت کافیه میتونی نرم افزار مدیریت ترافیکم نصب کنی حساب کتابش دستت باشه
3-توی این تاپیک هنوز کسی اعلام نکرده بالای 512 داشته باشه.البته سرعت وایرلس نیما و بعضی دوستان بالای 100 کیلوبایت هم رفته ولی مقطعی بوده
4-جدیدآ سرعت سرویسهای محدود رو باز گذاشتند(شبانه که رایگانه حال میده)
Last edited by fashion_boy; 28-01-2010 at 23:55.
سلام
این مورد رو دوستانی که در دو شهر مختلف اشتراک دارند لطفاً چک کنند
من در تهران و اهواز اشتراک دارم،در تهران براحتی از اشتراک اهواز استفاده میکنم،اما در اهواز نمیتونم از اشتراک تهران استفاده کنم،به نظرتون مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)