کار این برنامه چیه؟
هکش کردی خراب شده یا درست شده؟>
کار این برنامه چیه؟
مرورگر وب هستش، آخه مشکلی که بود اینه که تمام برنامه های 240 در 320 روی گوشی های فول تاچ مثل استار به همراه یه کیپد میاد، و فول اسکرین نیست، منظورم از هک اینه که تو فایل JAD دستکاری کردم تا فول اسکرین بیاد، تست کردم فول اسکرین اومد.....بچه ها هم بهتره تست کنن ببینم هیچ مشکلی نداره؟؟!؟!کار این برنامه چیه؟
بچه ها یافتم!توی گوشی های سامسونگ با اینکار میشه کیپد رو برداشت:
روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):
فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این یه خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کد:
MIDlet-Touch-Support: True
تست کردم کار کرد.
خوش باشید!
Last edited by Michael Ropy; 06-12-2009 at 16:28.
سلام. برای اینکه برنامه قابلیت تاچ بدست بیاره و کاملا منطبق با گوشی استار بشه و همچنین کیبرد مجازیش حذف بشه، فایل جار برنامه رو باز کنید و در انتهاش اینها رو اضافه کنید:
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
من اینو رو چند تا برنامه از جمله eBuddy و چند تا بازی از جمله Asphalt 4 انجام دادم و جواب گرفتم... ایشالا همه به حاجتشون برسن![]()
ببخشید آیا پلاستیک اندازه مانیتورش تو بازرا هست که روی صفحه بکشیم؟ واسه خودش که ور اومد وغیرقابل استفادست.
سلام .
منشي تلفني اين گوشي چه امكاناتي داره و نحوه استفادش چطور هست ؟
فلش براي دوربين نداره ؟ دوربين دوم چطور ؟
Last edited by Alamate Soal; 06-12-2009 at 19:43.
بهترین رم از نظر برند و ظرفیت برای این گوشی چیه؟
شما اون قسمت فلش رو با شست به سمت داخل فشار بده و بعد در رو به سمت پایین بکش. خیلی راحت باز میشه.
موفق باشی![]()
سلام دوستان
من گوشیم 5233 هست ولی فارسی نداره
راهنمایی کنید بدون اینکه خطری داشته باشه فارسیش کنم![]()
كسي تا حالا بت sumsung pc suite از گوشيش بك آپ گرفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)