یعنی حتماً باید جامپر دار بگیرم؟
از کجا باید بفهمم جامپر دارن؟ تو مشخصات هارد تو سایتها جامپر را نوشته؟
یعنی حتماً باید جامپر دار بگیرم؟
از کجا باید بفهمم جامپر دارن؟ تو مشخصات هارد تو سایتها جامپر را نوشته؟
سلام
البته شما اشاره نکردید که آیا مادربردتان sata1 هست یا sata2 ، فقط فرمودید که هاردی که دارم sata1 هست .
اگر مادربردتان sata2 باشد که مشکلی ندارد . ولی اگر مادربردتان sata1 باشد میتوان هارد sata2 رو هم نصب کرد ولی بعضی از هاردها قبل نصب بایستی تنظیماتی رو انجام داد .
همانطوری که قبلاً هم گفتم بعضی از هاردها جامپری برای تغییر وضعیت بین sata1 و sata2 دارند . نحوه تنظیم جامپر اکثراً روی لیبل هارد نوشته شده مثل عکس زیر .
در عکس زیر نوشته که اگر جامپر نداشته باشه بصورت sata2 هست و اگر جامپر نصب شود بصورت sata1 کارخواهد کرد .
خلاصه قبل از نصب باید لیبل هارد رو بخونید و برای اطمینان هم میتونید دیتاشیت مدلی که قصد خریدشو دارید رو مطالعه کنید .
ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟روش ترتیبی در هنگام کپی کردن یک فایل، باز کردن موسیقی، فیلم و یا عکس رخ می دهد و عملیات تصادفی در زمان باز کردن برنامه ها، بوت شدن سیستم عامل و یا خاموش شدن آن رخ می دهد.در یک مقاله اینو خوندم مگه فیلم و یا عکس با نرم افزا اجرا نمیشه؟پس چرا جزو عملیات تصادفی حساب نمیشه اما باز کردن برنامه جزو عملیات تصادفی حساب میشه؟درباره قابلیت trim در هارد دیسک های ssd میشه بگید؟ تو سایت ها توضیحاتشونو زیاد متوجه نشدممنون میشم کمک کنید
سلام
چطوری میشه هارد رو آپدیت کرد ؟ ( از عمر هارد 3 سال میگذره ) مارک مکستور
سلام
firmware هارد هست که قابل آپدیت کردن هست .
نکته مهم : اگر هاردتان واقعاً مشکلی ندارد از انجام این کار خودداری کنید . ضمن اینکه باید سایت سازنده رو هم بررسی کیند و ببینید که آیا واقعاً آپدیت جدیدی عرضه شده است یا خیر و ورژن جدید firmware برای چه مسئله ای و به چه دلیلی عرضه شده است .
دو نو فلش مموری وجود دارد. nand و nor. این اسامی هم بر گرفته شده از همان گیتهای مدار منطقی مربوطه می باشند و در مدارات الکترونیکی عملکرد مشابه آنها دارند. فلشهای nor سریعتر از فلشهای nand هستند و در عین حال گرانتر نیز می باشند. به همین جهت در مواردی که نیاز به فضای زیادی جهت ذخیره سازی باشد از نوع nand استفاده می شود. در این خصوص می توان به مواردی مانند ام پی تری پلیرها و دوربینهای دیجیتال و فلشهای یو اس بی اشاره کرد. نوع nor بیشتر در موبایلها و حافظه های داخلی کامپیوترهای جیبی مورد استفاده قرار می گیرد.ببخشید یک سوال داشتم ذخیره کننده nandچیه؟ چیپ ست nand چیه؟تراشه حافظه nand چیه؟ کلا هر سه شون فرق میکن با هم یا نه یکی هستن؟اگه فرق می کنن درباره هر سشون توضیح بدید اگه فرق نمیکنن بگید چی هستنو مزیت اینا چیه؟ برای چی استفاده میشن؟
اما در مورد ذخیره کننده nand، چیپ ست nand و تراشه حافظه nand همانطور که گفتم قطعات الکترونیکی ای هستند که از گیتهای nand در آنها استفاده شده و تفاوت آنها در همان بخش اول نامشان یعنی ذخیره کننده، چیپ ست و تراشه حافظه می باشد که همانطور که از نامشان پیداست عملکرد متفاوتی دارند.
سلام دوستان،
آیا هارد دیسک جدید سیگیت ST1000DM003 1TB که دور موتور 7200 دارد و 64 مگ کش ، از نظر کیفیت تولید ایراد دارد.
من پارسال یک هارد دیسک سیگیت 1 ترا خریدم با گارانتی "دیجیتال"، دی ماه یه ذره ایراد پیدا کرد بُردم گارانتی بعد از یک ماه دوندگی! در اواخر بهمن ماه یه هارد نو بهم دادند ، خودشون گفتند چون هارد نداشتند از بازار خریدند ، هارد جدید با لیبل گارانتی "ویستاپخش" تا سال 2013 گارانتی داشت.
دو هفته بیشتر روشن نبود که بعدازظهر پنجشنبه 11 اسفند 1390 روشن نشد به نظر میرسید که موتور هارد از کار افتاده.
صبح شنبه 13 اسفند 1390 زنگ زدم گارانتی ویستا پخش با بیرحمی گفتند آخر ساله دیگه قطعه برای گارانتی قبول نمیکنند ، بعد 13 فروردین قطعه برای گارانتی میگیرند. منم که اعصابم از گارانتی قبلی یعنی گارانتی "دیجیتال" و یک ماه دوندگی خُرد بود به اون بنده خدا گفتم تا پایان سال 16 روز کاری باقی مونده تا شاید یه راه حلی پیدا بشه ولی نشد.
رفتم تو سایتهای خارجی و این مدل جدید سیگیت 1 ترا یعنی ST1000DM003 رو جستجو کردم.
چشمتون روز بعد نبینه فُحش خوار مادر بود که خریداران سری جدید هاردهای سیگیت نثار این شرکت با سابقه و قدیمی میکردند خیلی از هاردهای اینترنال سری جدید سیگیت بعد یک ماه مثل هارد من از کار افتاده بود.
حالا که من مجبورم تا بعد عید صبر کنم تا هارد رو ببرم گارانتی و تعویض کنم، از شما اساتید سؤال داشتم که آیا شما هم چیزی درباره کیفیت مُزخرف هاردهای جدید اینترنال سیگیت شنیدهاید هاردهایی که فقط سرعت بالا دارند اما عمر و پایداریشون افتضاحه.
چون واقعاً اگه اینطور باشه تصمیم دارم بعد تعویض هارد توسط گارانتی اونو تو بازار بفروشم و به جاش هارد سامسونگ و یا وسترن و یا هیتاچی بگیرم ، حالا هر کدام که کیفیت و عمر بیشتری داشته باشه.
Last edited by zelda64; 03-03-2012 at 10:47.
سلام
ورژن firmware رو چك كن . شايد براي حل اينجور مشكلات firmware جديد داده باشه . گرچه قبل از خراب شدن بايد اين كار رو ميكردي !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 03-03-2012 at 12:31.
همون روز که هارد رو از گارانتی تحویل گرفتم firmware رو از طریق خود سایت seagate آپدیت کردم.
از ورژن CC46 به ورژن CC4CD.
دو هفته هم بدون مشکل کار کرد. مطمئناً ایراد ربطی به firmware ندارد. چون اصلاً موتور هارد روشن نمیشود. اینو لمس کردن هارد میشه فهمید که هیچ لرزش موتوری در کار نیست. تو سایتهای انگلیسی زبان از این هارد خیلی بد میگویند
سلام دوستان من یه هارد یک ترا برام اوردن از کجا میتونم بفهمم بافرش چقدره - دورش چقدره؟ کلا مشخصات کلیش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)