تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 175 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام بالاخره یه 3جی اس گرفتم (سفید) 32 گیگ
    خیلی باحاله
    فقط الآن چند تا مشکل دارم:
    1 - بهترین نرم افزار برای نصب نرم افزار تو آیفون چیه؟ من پی سی سوئیت و آی تونز 9 رو نصب کردم و گوشی رو با نرم افزار Spirit جیلبریک کردم و سدیا تو گوشیم نصب شد حالا میخام بدونم چطوری میشه تو گوشی نرم افزار ریخت (من نمیخام از اینترنت گوشی استفاده کنم و وایر لس هم ندارم )
    2 - بهترین نرم افزار واسه رفع اشکال بلوتوثش چیه؟
    3- شما اون برچسبا رو چکار کردین( اونایی که تو جعبست )! ااصلا به چه دردی میخورن؟؟
    4 -چطوری میشه آیکون بلوتوث رو آورد تو دسکتاپ؟
    5 - ممنون !!
    6 - گوشی ساخت چینه یا آمریکا؟

مبارک باشه بهترین انتخاب و کردی برای خرید گوشی.

1-آیتونز بهترین نرم افزار برای این کاره نرم افزارهای دیگه برای گوشی مشکل ساز میشه گاهی.ولی گاهی اوقات کارت به پی سی سوییت برای نصب نرم افزار گیر میکنه.
    برای نصب نرم افزار با پسوند ipa از آیتونز چون وایرلس نداری از تاپیک زیر کمک بگیر مشکلت حل میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما os 3.0 هستید و فقط Appsync نصب کن مشکلت حل میشه.

2-بهترین نرم افزار Ibluenova هست برای بلوتوث این فایل deb که میتونی با پی سی سوییت نصب بکنیش:

کد:
    3-از اون برچسب ها اطلاعاتی ندارم چون من گوشی و نو نخریدم.

4-شما اون برنامه ای که گفتم و نصب بکنی میاد تو صفحه اصلی آیکونش.

5-خواهش میکنم.

6-گوشی طراحی و قطعاتش برای کالیفرنیا امریکا هست و در چین اسمبل و ساخته میشه.

باز هم کمکی خواستی مطرح کن.

2. 2 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در تکمیل حرفای دوست عزیزمون یاس برای پاسخ به scape عرض کنم که اون بر چسب ها فقط جنبه تبلیغاتی داره و یجورایی شرکت اپل خواسته با استفاده شما از اون برچسب ها یجورایی همیشه لوگوی شرکتش جلوی چشاتون باشه.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به درود به همه دوستان گرامی بنده قصد خرید 3gs 32 گیگ دارم البته اول به فکر آیفون 4 بودم که با توجه به قیمت بالا و مشکل سیم کارت از خرید آن منصرف شدم و با توجه با اینکه تا الان با آیفون کار نکردم چند سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بنده را راهنمایی کنند .
    1. آیا اگر من الان 3gs بخرم تا دو سال آینده که اپل مدلهای جدیدتر غرضه میکند گوشی من از لحاظ نرم افزاری ساپورت می شود؟
    2. نرم افزارها و بازی ها روی همه مدلهای اپل قابل نصب هست؟یعنی ممکن هست الان برنامه ای روی آیفون 4 نصب شود که روی 3gs نشود؟
    3.عمر مفید باطری 3gs چقدر هست منظور مدت زمان شارژ نیست اینکه تا چند سال باطری عمر مفید دارد؟

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

به درود به همه دوستان گرامی بنده قصد خرید 3gs 32 گیگ دارم البته اول به فکر آیفون 4 بودم که با توجه به قیمت بالا و مشکل سیم کارت از خرید آن منصرف شدم و با توجه با اینکه تا الان با آیفون کار نکردم چند سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بنده را راهنمایی کنند .
    1. آیا اگر من الان 3gs بخرم تا دو سال آینده که اپل مدلهای جدیدتر غرضه میکند گوشی من از لحاظ نرم افزاری ساپورت می شود؟
    2. نرم افزارها و بازی ها روی همه مدلهای اپل قابل نصب هست؟یعنی ممکن هست الان برنامه ای روی آیفون 4 نصب شود که روی 3gs نشود؟
    3.عمر مفید باطری 3gs چقدر هست منظور مدت زمان شارژ نیست اینکه تا چند سال باطری عمر مفید دارد؟

داره خودمونی میشه kiansat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد خرید Iphone 4 داشتم ولی بعد از مشکلات پیش آمده برای این گوشی تصمیم گرفتم که 3GS بگیرم ، هرچند کمی بین این گوشی و سامسونگ Galaxy S شک دارم. با توجه به اینکه تا حالا تجربه کار با Ipjone نداشتم چند سوال برام پیش آمده:

1- آیا 3GS را میشه به ورژن 4.0.1 ios آپگرید کرد به سادگی؟ منظورم ورژن اریجینال است بوسیله Wi-fi

Jail Break -2یعنی چی و چرا باید گوشی های Iphone را Jail break کرد؟ آیا این عمل به سادگی توسط خود فرد قابل انجام است و به دستگاه صدمه نمیزنه؟

3- آیا برای ورژن 4.0.1 هم Jail Break آمده؟

4- و در پایان آیا بوسیله مرورگر Safari یا Opera در Iphone میتوان همه نوع فایل مانند exe یا avi از اینترنت دانلود کرد؟ اگر خیر، چه راهی برای این مورد وجود دارد؟

با سپاس
    Last edited by webcopernic; 24-07-2010 at 09:53.

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

yas_6969 ممنون از راهنماییت
    تو اون آدرسی که دادی همه لینک ها فیلترن و متاسفانه نمیتون دان کنم حتی با قیلفر فکن هم امتحان کردم نشد
    میشه تو فور شیرد آپش کنی

تو پست آخر اون تایپیک آقای tazphoenix فرمودند که afc2add هم باید نصب بشه ، یکم توضیح میدید؟

اینم یه عکس از کابوسی که با آیتونز دارم
    Last edited by scope82; 24-07-2010 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

1-شما نمیتونی پیش بینی کنی تکنولوژی چطور پیشرفت میکنه ولی اگه با این روال بره جلو بله ساپورت میشه.

2-بله همه نرم افزارها روی تمام مدل ها نصب میشه به جز نرم افزار هایی که مرتبت با سخت افزار میشه یعنی به عنوان مثال آیفون 2G قابلیت GPS و نداره پس بنابراین برنامه هایی که برای GPS هست روی اون کار نمیکنه.

3-والا زمانی برای اون نزاشتن که چند سال بسته به نوع استفاده از باطری هستش ولی بدون که به این زودی ها خراب نمیشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد خرید Iphone 4 داشتم ولی بعد از مشکلات پیش آمده برای این گوشی تصمیم گرفتم که 3GS بگیرم ، هرچند کمی بین این گوشی و سامسونگ Galaxy S شک دارم. با توجه به اینکه تا حالا تجربه کار با Ipjone نداشتم چند سوال برام پیش آمده:

1- آیا 3GS را میشه به ورژن 4.0.1 ios آپگرید کرد به سادگی؟ منظورم ورژن اریجینال است بوسیله Wi-fi

Jail Break -2یعنی چی و چرا باید گوشی های Iphone را Jail break کرد؟ آیا این عمل به سادگی توسط خود فرد قابل انجام است و به دستگاه صدمه نمیزنه؟

3- آیا برای ورژن 4.0.1 هم Jail Break آمده؟

4- و در پایان آیا بوسیله مرورگر Safari یا Opera در Iphone میتوان همه نوع فایل مانند exe یا avi از اینترنت دانلود کرد؟ اگر خیر، چه راهی برای این مورد وجود دارد؟

با سپاس
    1-بله به سادگی میشه این کار و کرد ولی از طریق wifi نمیشه من تا حالا نشنیدم اصلا یا به طور مستقیم میتونی از آیتونز آپدیت کنی یا فایل آپدیت و دانلود کنی و بعد با آیتونز آپدیت کنی.

2-جیلیبریک از لحاظ لغوی به معنی رهایی از قفس هستش و ما چرا این کار و میکنیم برای اینکه بتونیم از قایلیت هایی مثل نصب نرم افزارهای کرک شده به طور رایگان استفاده کنیم یا گوشی های لاک را آنلاک کنیم با هر سیم کارتی کار بکنه و خیلی قابلیت های دیگه.
    بله تو نسخه های کامل و اصلی این کار به سادگی انجام میشه.نمیشه گفت صدمه ولی یه مقداری گوشی و کند میکنه و امکان داره رو شارژ باطری هم تاثیر بزاره.

3-برای 3G بله اومده ولی برای 3GS خیر هنوز راه کامل و درستی نیومده.

4-
    بله با سافاری میشه و باید از سدیا نرم افزار سافاری دانلود منیجر و نصبش کنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

yas_6969 ممنون از راهنماییت
    تو اون آدرسی که دادی همه لینک ها فیلترن و متاسفانه نمیتون دان کنم حتی با قیلفر فکن هم امتحان کردم نشد
    میشه تو فور شیرد آپش کنی

تو پست آخر اون تایپیک آقای tazphoenix فرمودند که afc2add هم باید نصب بشه ، یکم توضیح میدید؟

اینم یه عکس از کابوسی که با آیتونز دارم
    اين هم لينک هاي ديگه فقط کافي بود يه 1 قبلش بزاري:

کد:
    کد:
    اون برنامه براي اينه که شما بتونيد از پي سي سوييت و ifunbox استفاده کنيد نميدونم براي اين برنامه لازمه يا نه

اون برنامه Appsync چون نصب نکردي اين ارور رو ميبيني

12. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

12

اين هم لينک هاي ديگه فقط کافي بود يه 1 قبلش بزاري:

کد:
    کد:
    اون برنامه براي اينه که شما بتونيد از پي سي سوييت و ifunbox استفاده کنيد نميدونم براي اين برنامه لازمه يا نه

اون برنامه Appsync چون نصب نکردي اين ارور رو ميبيني
    دستت درد نکنه داداش
    ولی این لینک هم جواب نمیده
    یعنی لینکهای داخل مولتی آپلود جواب نمیدن
    شاید پیش خودت بگی این دیگه چه .... ولی به خدا منم تازه با این سایتا مشکل پیدا کردم و قبلا ایجوری نبود
    تازگیا از راپید هم نمیتونم دانلود کنم
    اگه آی فان باکس جدید رو هم داری بذار . ممنون میشم
    Last edited by scope82; 25-07-2010 at 08:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •