منهم به جمع اخراجی های 89 اضافه شدم....
راستی کنکور ازمایشی قلم چی میرین یا گزینه 2؟
منهم به جمع اخراجی های 89 اضافه شدم....
راستی کنکور ازمایشی قلم چی میرین یا گزینه 2؟
من گزینه 2 هستم!
///
دوستان من تو ادبیات و زبان فارسی مشکل دارم ... یه کتاب میخوام که جامع این هارو درس داده باشه... (معنی کامل ابیات،...)
مثل کتاب دین و زندگی کنکور گاج که من گرفتم و خوبه... ولی همونطور که گفتم زبان و ادبیات فارسی سفید کنکور گاج رو هم گرفتم که ناقصه و فقط تست بدون پاسخ داره... فکر کنم به خاطر حجم زیاد تیکه تیکه کردنش. حالا تیکه های بقیش نمیدونم اسمش چیه؟ یا هر کتاب دیگه که اینو کامل کنه... چی کنم؟؟
---
کتاب های گاج سری جدید قدیم که ندارن ؟
کتاباس سبز گاج میشه مکملش.کلک معلم هم همون کارو میکنه.
کتابای گاج هم تا پارسال که قدیم جدید نداشتن
چقدر زود ادبیات شروع کردی؟
سلامدر ضمن به نظر من برای زبان فارسی کتاب همگامان(وابسطه به قلمچی)رو حتما بخونین.
به نظر من بهترین کتابا واسه ادبیات وزبان فارسی کلک معلم و گاج سبزه...البته من تجربمو میگم چون کتابای مختلفیو خوندم
به نظرم بهتریناش همیناس!!!!!!
گاج سبز واسه اونایی که سطح ادبیاتشون خیلی پایینه هم خوبه...
بر خلاف تفکری که اکثریت دارن درس هایی مثل ادبیات که فرار هستند رو باید زود شروع کرد که تا کنکور بشه با دوره کردن تو ذهن ثابتشون کرد.
در ضمن من پیش زمینه خوب و قوی ندارم و کلا چون تو این سه سال درس خوب نخوندم باید تو تابستون توی تمام درس ها عقب موندگیم رو جبران کنم.
واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟
دوستان راهنمایی کنن من خودمو دارم بیچاره میکنم درس های اختصاصی روی برنامه پیش نمیره چه کارکنم ( از همینجا می خوام john doe عزیز راهنماییم کنن )
من طبق برنامه کانون پیش میرم فقط تعداد درس هایی که میاد 15 درسه که حداقل برای هر آزمون هر درس باید حداقل باید 10 ساعت براش وقت گذاشت یعنی هفته ای 75 ساعت چه کار کنم دارم دیوونه میشم ..
تا چند سال پیش گاج سبز ادبیات مولفش ساجدی بود که حالا مولفش شده محمدی و ساجدی هم رفته انتشارات کلک معلم برای خودش درست کرده ...کتاب های گاج سری جدید قدیم که ندارن ؟
بچه ها کسی میدونه فیزیکهای اندیشه سازان گیر میاد یا نه؟
اگه گیر نمیاد میتونی از کتابخونه ها بگیری
یا جمعه بازار کتاب![]()
جمعه بازار کتاب کجاست؟
چه خبره هفته ای 75 ساعت؟؟؟مگه برنامش چه جوریه امسال؟ پارسال تو تابستون که برنامش خیلی سبک بود.شاید تو وسواسی طول میکشه هر درس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)