تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 326 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید این دوتا سوال مربوط به دو صفحه قبل هست که پاسخشون از قلم افتاده:

و این سوال که نمیشه مموری اینترنالش رو غیرفعال یا حذف کرد و یه مموری استیک خرید انداخت روش تا برای همیشه خیال آدم از پریدن ناگهانی اطلاعاتش راحت بشه؟
    سلام دوست عزیز.
    1-در مورد سوال اولت که هنوز خدا رو شکر برای من این مشکل اتفاق نیفتاده و الان 2 ماهی میشه که این گوشی رو دارم.
    من فکر میکنم کسانی که برنامه عربی ریختند روی گوشیشون که به اصطلاح لغات فارسی روی گوشیشون نمایش داده بشه و بعد این برنامه رو از حافظه گوشی پاک کردن به این مشکل بر خورد کردن چون تا اونجایی که من دیدم کسانی که مموری گوشیشون پریده بر اثر این کار بوده ((( البته فکر کنم)))
    2-در مورد سوال دومت جوابی ندارم...(((ولی به احتمال خیلی زیاد نرم افزاری هست)))
    3-در مورد سوال سومت هم بگم که شما میتونی از اول که گوشی رو خریدی یه کارت حافظه هم برای گوشی بخری و هرچی برنامه ، عکس ، فیلم و بازی که هست روی اون بریزی.
    من که گوشیم کارت حافظه نداره و از حافظه داخلی گوشیم استفاده میکنم.
    یه توصیه بهت میکنم که به هیچ وجه روی گوشیت نرم افزار غیر استاندارد نصب نکنی.
    و در آخر هم بهت بگم که این گوشی به نظر من نسبت به قیمت و امکاناتش فوق العاده است و من هنوز براش رقیبی نمیبینم.
    اگر هم این گوشی رو خریدی پیشاپیش بهت تبریک میگم و امیدوارم به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی.
    با سپاس.

2. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من تو بعضی فیلما دیده بودم که سیتینگ سامسونگ با ویندز موبایل فرق داره ولی از من یکیه
    چرا
    باید کاری کنم تا فرق کنه

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سعید ممنون
    من در چند روز آینده انشا الله رم رو عوض خواهم کرد
    فقط یه رم بهم معرفی کن که نه زیاد برنامهاشو پاک کرده باشن و نه زیاد سنگین باشه

پست 1332 رام خوبی معرفی کردم که رو گوشی خودم نصبه. سبکه . جدیده. و برنامه های به درد نخورش حذف شده. درضمن هر چی شما برنامه بخوای من میتونم لینک بدم بری خودت نصب کنی.

اصلا هم نگران این نباش که از رام خوشت نیاد. من کلا هی مدام در حال عوض کردن رامم. خیلی راحته و سریع. فوقش خوشت نیومد عوضش میکنی

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

من تو بعضی فیلما دیده بودم که سیتینگ سامسونگ با ویندز موبایل فرق داره ولی از من یکیه
    چرا
    باید کاری کنم تا فرق کنه

بله کاملا فرق میکنه. این رام که پست 1332 معرفی کردم هر دو تا SETTING رو داره.

5. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    1-در مورد سوال اولت که هنوز خدا رو شکر برای من این مشکل اتفاق نیفتاده و الان 2 ماهی میشه که این گوشی رو دارم.
    من فکر میکنم کسانی که برنامه عربی ریختند روی گوشیشون که به اصطلاح لغات فارسی روی گوشیشون نمایش داده بشه و بعد این برنامه رو از حافظه گوشی پاک کردن به این مشکل بر خورد کردن چون تا اونجایی که من دیدم کسانی که مموری گوشیشون پریده بر اثر این کار بوده ((( البته فکر کنم)))
    2-در مورد سوال دومت جوابی ندارم...(((ولی به احتمال خیلی زیاد نرم افزاری هست)))
    3-در مورد سوال سومت هم بگم که شما میتونی از اول که گوشی رو خریدی یه کارت حافظه هم برای گوشی بخری و هرچی برنامه ، عکس ، فیلم و بازی که هست روی اون بریزی.
    من که گوشیم کارت حافظه نداره و از حافظه داخلی گوشیم استفاده میکنم.
    یه توصیه بهت میکنم که به هیچ وجه روی گوشیت نرم افزار غیر استاندارد نصب نکنی.
    و در آخر هم بهت بگم که این گوشی به نظر من نسبت به قیمت و امکاناتش فوق العاده است و من هنوز براش رقیبی نمیبینم.
    اگر هم این گوشی رو خریدی پیشاپیش بهت تبریک میگم و امیدوارم به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی.
    با سپاس.
    متشکرم.
    من نمیدونم منظور از نرم افزار غیراستاندارد، چه نوع نرم افزارهایی هست؟ چون اکثر نرم افزارها رو بصورت کرک شده استفاده میکنیم.

یکی از دوستان که مموریش پریده بود امروز برد مایکروتل این ویندوز رو براش ریختند، مموریش درست شد:
    pda: I8000jvja1
    csc: I8000arbja2
    phone: I8000xxja1

اما مطمئن نیستم که مشکل دقیقا از ویندوزموبایلش بوده یا نه؟ و اینکه ممکنه بازهم بپره یا نه؟

بنظرم مشکل نرم افزاری(پیش بینی نشدن رفع باگ های حاصل از مموری اینترنال موقع طراحی ویندوزموبایل) هست و اکثر نرم افزارها درایو نصبشون رو بصورت پیشفرض روی مموری جستجو میکنن و با مموری اینترنال دچار مشکل میشن؛ برای همین میخواستم بدونم راهی هست که بصورت دستکاری توی ویندوزموبایل و رجیستری، عملا مموری داخلی رو بکلی غیرفعال کرد؟

7. 2 کاربر از semorena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

اینترنال منم پرید،موقع آنیستال کردن یه برنامه اینجوری شد.
    می خوام امروز بفرستم گارانتی.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عملیات پستی ارسال به مایکروتل با موفقیت انجام شد،حافظه داخلیش که پرید گوشی خیلی سریع شده بود،حتی با رم 16 پرم سریع بود،سریعتر از 16 داخلیش.
    بازم آی8000رو دوس دارم هرچند که الان دلم شکسته.
    پیشاپیش از همدردی شما عزیزان سپاسگذارم.
    بازم انتخابم همون آی8000ه.
    Last edited by ali8510; 20-04-2010 at 10:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی از دوستان نتونسته مشکل زمانی sms رو حل کنه ؟
    من چند تا patch هم نصب کردم، توفیری نکرد !
    شدیدا این موردش رو اعصابه! :|

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مموری داخلیشون پریده این ویندوز رو با مشخصات زیر نصب کنن انشاالله مه مشکلشون حل میشه
    PDA: I8000JVJA1
    CSC: I8000ARBJA2
    PHONE: I8000XXJA1
    آخه یکی از دوستان مموریش پریده بود برد ماکروتل اینو براش ریختن درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم دادم پارس ماکروتل ، بعد از یک مدتی که موند رم 8 انداختن و گفتن تا 1 ماه دیگه 16 میاد ، بیار عوض میکنیم
    1-اگه با تعویض ویندوز درست میش که رم عوض نمیکردند
    2-چرا بقیه بچه ها با تعویض ویندوز مموریشون برنگشت.
    3-مشخصات ویندوز من با شما فرق داره ....من هم 2 روزه که گوشیمو از ماکروتل گرفته ام
    i8ooojpja4
    i8000xsgjas
    i8oooxxig1

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

توصیه می کنم برنامه هارو روی استوریج کارت نصب کنید.
    ان شاالله به گارانتی امیدوارباشم؟
    من با برنامه نعو استوریج منیجر تست کردم اینترنال موجود نبود،دیگه فک نکنم با تعویض ویندوزم درس بشه،اونجوری فقط گارانتی می پرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •