تصویر شفافه ولی به شدت glossy هست![]()
تصویر شفافه ولی به شدت glossy هست![]()
دوستان سلام
من دوشنبه این لپ تاپ رو میخرم :
لپ تاپ : 590000 تومان
کیف لپ تاپ : 15000 تومان
موس لپ تاپی : 5000 تومان
اینرو هم بگم که من از نمایندگی کرج دارم میگیرو و قسطی
و همچنین من این ویندوز 7 رو (en_windows_7_ultimate_rc_x64_dvd_347803) به همراه این نسخه 32 بیتش (en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010) دانلود کردم ، و الآن رو سیستم خونه نصب کردم و دارم استفاده میکنم
گوشه سمت راست ، پاینن صفحه نوشته :
Windows 7 - Evaluation copy. Build 7100
این خوبه رو لپ تاپ نصب کنم ؟
همچنین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام که تنظیمات کلی لپ تاپ ، برای سرعت بالا و همچنین نگه داری بیشتر شارژ باطری ، رو بگن
این رو هم بگم که من در حال گذروندن دوره های MCTS تو مجتمع فنی تهران هستم و فقط این لپ تاپ رو برای برنامه نویسی با vs2008 میخوام ، میدونم جواب میده ، ولی نظرتون رو بگید
درباره نگه داری او این جور چیزا هم یه توضیح کلی لطف کنید
همچنین من نیازی به 3 سیستم عامل ندارم ، میتونم اول که خریدم از تو نصب ویندوز 7 کل درایو ها و ... رو پاک کنم و یه درایو مثلا" نهایت 32.1 (اینجوری خیلی دوست دارم ،؛ منظورم به ترتیب هست) بسازم و ویندوز رو روش نصب کنم ؟
میمونه 217.9 گیگ ، که خودم پارتیشن بندی میکنم
ممنون و متشکر
بس از این ایسر تعریف شد امروز رفتم یکی خریدم
خیلی عالی هست حرف نداره
ACER ASPIER 5738ZG
CPU: intel T4300 2.1GHz 800 1MB
RAM: 3GB (1GB 667 + 2GB 800 DDR2)
VGA: ATI 4750 HD 512MB
H.D.D: Hitech 320 5900rpm
شیراز همه می گفتن 730 ولی با چونه از سازگار شیراز 670 خریدم
DVD درایور های XP , Vista سال 2009 همراه با Windows XP SP3 Final را هم داست
ویندوز XP که همراه داره فقط نصب میشه و دیگر XP ها نصب نمیشن ولی Vista , 7 به راحتی و باسرعت خیلی خیلی بالایی روی آن نصب می شه
فقط روی این لب تاپ باید ویندوز 7 رو نسب کنید تا ببینید چه سرعتی داره و چه کیفیتی
Need For Speed Shift با بالاترین کیفت روش اجرا می شه بدون هیچ مشکلی
گرافیکش تا 1792 مگابایت هم شیر می کنه و 512 مگابایت هم دی تکتد هست
خیلی عالی هست فقط LCD آن کمی سفیدی داره که ولی در کل LCD خوبی هست
مشخصات را با CPU-z , GPU-z , امتیازات ویندوز VISTA , 7 را هم قرار می دم.
حمید جان من روی این ویندوز هفت لپ تات میخاستم یک اکس پی داشته باشم،یکی از دوستام یک برنامه Xp Mode سایت مایکروسافت رو بهم داد 400 مگ از سایت مایکروسافت دانلود و نصبش کردم اما گفت نوشته بوده که روی بعضی از CPU ها جواب نمیده و باید CPU یک قابلیت خاصی رو داشته باشه.حالا من نصبش کردم و خطا میده
یعنی این CPU T4200 5738Z اینقدر ماسته که نمیتونه اینو جرا کنه.
اینم لینک دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاکو ماست نیست فقط تکنولوژی SSE4.1 و Virtualization Technology (Intel® VT) را ندارد.
برای استفاده از سیستم Windows Virtual PC در ویندوز 7 باید CPU شما Virtualization Technology (Intel® VT) باید این تکنولوژی را داشته باشه در غیر این صورت این برنامه روی ویندوز کار نمی کند
اگر می خوای می توانی هم ویندوز XP , Vista , 7 را هم زمان روی یک سیستم داشته باشی
اول باید هارد را پارتیشن بندی کنی به چند درایو و بعد از قدیم به جدید ویندوز ها را نصب کنی اگر می خای مرتب نصب شه باید بدین ترتیب نصب کنی یعنی اول XP و بعد 7 و بعد Vista اگر هم که نه اول XP و بعد Vista و بعد 7
Last edited by hamidhassas; 18-10-2009 at 12:19. دليل: راهنمایی بیشتر
بله همینطوره
من با یک مشکل مواجه شدم.ویندوزم پرید من ویندوز mrt3 نصب کردم اما الان تاچ چدم کار میکنه اما دیگه زوم نمیکنه و اسکرولش کار نمیکنه؟چیکارش کنم؟یک موضوع دیگه الان 3 ماهه جلوی لنز دوربینم یک پشه از داخل قرار گرفته منتظر بودم بیوفته اما چسبیده و عکس و فیلم رو تار میکنه این رو چیکار کنم.؟
ماست دیگه وقتی این تکنوژی رو نداره.
مثلآ CPU ZG داره؟!
سلام دوستان من 5738 معمولی خریدم .دکمه سمت راست بالا که علامت باتری روش کشیده به محض روشن کردن لپ زیرش نور سبز رنگی روشن میشه ولی وقتی دکمش رو فشار میدم عمل نمیکنه میخواستم بدونم خرابه یا سالم
خراب نیست !!!
باید نرم افزار Acer Power Smart Manager رو نصب کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)