خوب این کار توی بازی چه فرقی میکنه؟؟؟
ینی تو نسخه 3 منفجر کردن یا نکردنش تاثی داره؟
خوب این کار توی بازی چه فرقی میکنه؟؟؟
ینی تو نسخه 3 منفجر کردن یا نکردنش تاثی داره؟
توي نسخه بعدي شايد معلوم شه ....
فعلا هيچي معلوم نيست ...
سلام
یه سوال
من آخر نفمیدم این بازی چه جوری من الان اوایلش هون جایی که وقتی نزدیک یه مموری میشی یه صفحه ای باز میشه که 4 تا چیز (طبقه داخل سفینه) روش نوشته بعد توی یه قسمتی از طبقه سوم یه نقشه ای وجود داره که وقتی space می زنم واردش میشه و من توی اون تقشه سفینه ی خودمون رو می تونم هدایت کنم و به هر قسمتی ببرمش
البته مثل اینکه نقشه شبیه یازی شدس اما من وقتی با اون سفینه داخل نقشه به یه قسمتی میرم واردش میشه و انگار که رفتم توی یه مرحله جدید
حالا می خواستم ببینم که این بازی مرحلاش این جوریه یعنی روی همین نقشهست یا این که باید کار دیگه ای انجام بدم
با تشکر![]()
دوست من دقت کرده باشی شما الان توی عالم فضا یا همون کهکشان هستی و می تونی با کک اون نقشه سفینه خودت رو به سیارات مختلف ببری و ملزومات ادامه بازی رو با توجه به نوع ماموریت ها و خواسته های که در بازی از بازیباز به عمل می اید پیش ببری...
دقت کن هر سیاره ممکن هست که ماموریت خاص یا کار خاصی برای انجام دادن نداشته باشی ولی امکان رفت امد در ان هست.
برای ادامه دادن صحیح بازی از منو بازی به ماموریت ها مراجعه کن که اونجا مختصری از راه رو نشون داده و گفته که چی می خواد
دوستان برای یک بار هم که شده اگه حالش رو دارید اون مقر collector هارو منفجر نکنید تا اون بنده خدا ایلوسیو من هم خوشحال شه و پولش برگرده.دقت کنید با اینکه تمامی اعضای گروهتون با نگه داشتن اون پایگاه مخالفند ولی در شماره 3 احتمالا تاثیر خوبی رو بازی شما داره.
[SPOILER]اگر در طول بازی دقت کنید گروه الاینس که نمایندگان انسانها در فضا هستند و همچنین کنسل فضایی به شما پشت کردند و حاضر به همکاری با شما نیستند اینجا میمونه تیم سبروس و شخص ایلوسیو من که به خاطر منافع شخصی و دسترسی به منابع و تکنولوژی ریپرها و کالکتور ها کلی رو شما و پروژه لازروس و زنده کردن شما و همچنین ساختن تیم جدید سرمایه گذاری میکنه. اگر مقر کالکتور ها رو به ایلوسیو من بدین اولا اون خوشحال میشه و همچنین شما میتونید تهدیدش کنید که از این تکنولوژی فقط برای مقابله با ریپرها استفاده کنه نه برای منافع شخصی.بهرحال اگر اخر بازی این مقر رو منفجر نکنید امکان داره در 3 دوباره سبروس از شما پشتیبانی کنه.و اپکرید های خوبی به شما بده/SPOILER]
به طور کلی در 3 برای شکست دادن ریپر ها الاینس و کنسول و سبروس با هم یکی میشن و از شما حمایت میکنند چون دشمنان جدید یعنی ریپر ها خیلی خیلی قوی هستند.همچنین تمامی موجودات فضایی هم با شما متحد میشند.منتظر بازگشت اشلی به گروهتون باشید.در ضمن شاید یکی از بدترین و تراژیک ترین بازیهای رایانه ای رو شاهد باشیم در نسخه 3.به احتمال زیاد در نسخه 3 مانند 1 یکی از یاران شما در یک انتخاب سخت بین دو نفر کشته خواهد شد.(مثل اتفاقی که تو 1 افتاد و از بین کایدن و اشلی یکی رو باید برای زنده موندن انتخاب میکردین و دومی میمرد.)که به احتمال زیاد این شخصیت گروس - جیکوب-اساسین(thane) و یا اشلی باشند.همچنین زیاد به 3 گانه بودن بازی امیدنداشته باشید احتمالا تا نسخه 4 و حمله به پایگاه اصلی ریپرها میکشه.چون در 3 فقط باید از راه شیری در مقابل حمله اونها دفاع کنید و شکست اصلی رو باید در پایگاهشون بخورند.واگر هم در 3 بازی تموم شد. شاید باید منتظر یک پایان تلخ و تراژیک و غمگین برای شپرد بود و شاید برای دفاع از سیارات و تمیش خودش رو قربانی کنه.چقدر پیشبینی کردم
در ضمن حتما dlc کاتسومی و overload رو دانلد کنید.کاتسومی شخصیت خیلی قوی و جالبی هست که یکی از نیروهاش غیب شدن و پشت دشمن ظاهر شدن و از بین بردنش هست. overload خم که یک 4 مرحله کامل هست که تا اتمامش به صفینه خوتون بر نمیگردین. اخر این مرحله هم خیلی غم انگیزه.تو این مراحل از hammerhead هم استفاده میشه که باید از قبل دانلدش کرده باشین.
خوب لینک دانلد این چند dlc رو میزارم.
اول دانلد unlocker این dlc ها که حتما باید نصب بشه.(موقعی که dlc رو ریختین کرک نسخه1.1رو کپی کنید دوباره چون نصب overload کرک را از بین میره و بعد unlocker رو اجرا کنید حتما از اینترنت قطع باشید.بعد به بازی برید.)
unlocker با حجمه 40 کیلوبایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 1.02 با حجمه 50 مگ
کرک ویتالیتی برای 1.02کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اجرای dlc های بازی احتیاجی به نصب نسخه 1.02 نیست و در dlc های اینده تاثیر داره. اگر پچ 1.01 رو ندارید نیازی به دانلد نیست چون در خود overload خست و نصب میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
overload:1gig
kasumi goto:990 mgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hammerhead:500 mgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
zaeed massani:500 mgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AlexMercer; 25-06-2010 at 13:11.
من نفهمیدم شما ای نفر بالایی من چی گفتی
منظورت از در ضمن حتما dlc کاتسومی و overload رو دانلد کنید چی بود و چیه........؟؟؟؟؟
خوب DLC که میدونید چیه؟مخفف کامه DOWNLOADABLE CONTENT هست .معمولا مراحل جانبی شخصیت های جدید ویژگی های جدید در بازی و نقشه های و..رو شامل میشه.اولین بار اتاری تحت سرویس GAME LINE و بعد شرکت سگا تحت سرویس SEGA CHANNEL برای عرضه محصولات خودش در کنسول سگا جنسیس از این قابلیت استفاده کرد ولی در اون حالت کل بازی رو میشد از اینترنت گرفت و مراحل جانبی نداشت. ولی بعدها در کنسول دریم کست برای اولین بار برای یک بازی مراحل جانبی قرار داد که باید از طریق اینترنت دانلد میشد.بعدها در ایکس باکس و پلی استیشن 2 هم این قابلیت استفاده شد.که میشه به بازی HALO 2 اشاره کرد
KASUMI هم یک شخصیت جدید برای بازی مس افکت 2 هست که به اعضای گروهتون اضافه میشه و یک ماموریت وفاداری هم داره. OVERLOAD هم یک ماموریت جانبی برای بازی هست که شامل 4 مرحله میشه. هر دو ارزش بازی کردن و دانلد کردن رو داره![]()
من همه رو دانلود کردم به جز آورلود و اکولایزر پک
فقط یکی به من بگه فرق firewalker با hammerhead چیه ؟
اینا شبیه همن البته میدونم فایروالکر یه مرحله هستش
فرقی نداره .نام مراحلی که با HAMMERHEAD میرین تو نقشه کهکشانها به نام FIREWALKER هست . .![]()
من که اصلا از این بچه مثبت بازیها هم خوشم نمیاد به خاطر همین منفجرش نکردم تا اصولا حال همه رو گرفته باشم ( البته اصلش در راه پیشرفت علم بود...برای آیندگاندوستان برای یک بار هم که شده اگه حالش رو دارید اون مقر collector هارو منفجر نکنید تا اون بنده خدا ایلوسیو من هم خوشحال شه و پولش برگرده.دقت کنید با اینکه تمامی اعضای گروهتون با نگه داشتن اون پایگاه مخالفند ولی در شماره 3 احتمالا تاثیر خوبی رو بازی شما داره.
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)