سلام بچه ها!
نسخه ای از برنامه ی Daemon Tools اومده که با ویندوز سون سازگار باشه؟ (همون برنامه ی درایو مجازی برای سی دی و دی وی دی)
سلام بچه ها!
نسخه ای از برنامه ی Daemon Tools اومده که با ویندوز سون سازگار باشه؟ (همون برنامه ی درایو مجازی برای سی دی و دی وی دی)
سلام دوستان من واسه كنجكاوي هم كه شده ميخوام ويندوز 7 نصب كنم يه سوال داشتم اونم اينه كه روي سيستم من با اين مشخصات جواب ميده يا نه البته ويستا جواب ميده ولي نه با تمام كاراييش.
من يه جايي خوندم كه نوشته بود ويندوز 7 رو مايكروسافت قراره طوري طراحي كنه كه رو اكثر پي سي ها جواب بده آيا واقعا اينطوريه؟
cpu AMD Athlon xp 2500
Ram: 768 DDR400
VGA Geforce 5500fx Ram 256
M.b soltek
سلام دوستان
UACچی هستش ؟
چرا باید غیر فعالش کرد ؟
چگونه غیر فعالش کنیم ؟
با تشکر
در قسمت start و در قسمت search بنویسید uac هنگامی که پنجره uac باز شد فلشش را پایینترین حد ممکن بیارید و ریستارت کنید
موفق باشید
ویندوزم هم از همین سایت خریدم!! در ضمن 64 بیتی هم هست
بله.اومده آخرین نسخه ی این نرم افرار...
Art Money که من دارم با این ویندوز سازگار نیست.
کسی از دوستان نسخه ی هماهنگ با این ویندوزو سراغ نداره؟
آیا برای اینکه کرک جدید بخوای نصب کنی و جواب بده باید نسخه های قبلی کرک رو حذف کرد..اگه آره..چه جوری؟..ممنون..من قبلا از همین کرک loader1.4 و1.5 استفاده کردم ولی جواب نداد...هر کرک دیگه ای هم اینجا بوده من استفاده کردم چه کرکی به دردم میخوره فقط یک روز دیگه..تو رو خدا کمک کنید...یه راهی چیزی بدید..اینم عکس که نگید دروغ میگه.. مونده...........از همین ویندوزی که از انجمن خریدم استفاده میکنم..یعنی هیچی...؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ila; 28-08-2009 at 18:01.
سلام بچه ها!!!
من اومدم روی 64 بیتی!!!
خواستم ببینم اگه میتونین یه کرک سالم و خوب که الان روی 64 بیتی جواب بده بهم بدین ممنون!!!
میرم نورتون رو کرک کنم. بر میگردم. امیدوارم گذاشته باشین.
ممنون
دوستان من الان متوجه شدم که تو این ویندوز 64 بیتی. گرافیکم رو بیشتر از 2گبگ شناخته
درصورتی که من گرافیک 512 دارم!!!!
ماجرا چیه به نظرتون؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)