میگم داداش قشنگ رفع اشکال کن که آذر کلی کارت دارم ایشالا.
در ضمن اون قیمتی که من 155 گرفته بودم، هفته ی بعدشم رفتم برا تحقیق و قیمت میگرفتم که همون فروشگاه میداد 156 تومن . یس یایین ترین قیمت تالا 156 هستش .
کوچیکم.
میگم داداش قشنگ رفع اشکال کن که آذر کلی کارت دارم ایشالا.
در ضمن اون قیمتی که من 155 گرفته بودم، هفته ی بعدشم رفتم برا تحقیق و قیمت میگرفتم که همون فروشگاه میداد 156 تومن . یس یایین ترین قیمت تالا 156 هستش .
کوچیکم.
Last edited by OSEN; 07-11-2009 at 20:47.
دوست عزیزم برای گرفتن تنظیمان حرف S رو باید به 2225 اس ام اس کنی
آقایون ببخشید ما گل لگت نکردیم تو صفحه ی قبلی !!!
تم که هنوز چیزی دیده نشده در اصل.
برنامه ها و بازی های جاوا بهش میخوره خوب (ویوتی، آرینا و...) ولی نوکیا اگه سیمبیان باشه بالطبع کار نمی کنه.دوستا یه سوال دیگه هم داشتم.
آیا واسه این گوشی برنامه و بازی خوب پیدا میشه؟؟؟
یا مثلا میشه برنامه ها و بازی های گوشیای ویووتی آرنا ونوکیا و.... روش ریخت یا نه !!!
یه ریویو تصویری (ویدیو) از کوکی با کیفیت HD به یاد قدیما!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها مراقب خودتون باشین
یهو دیدین فردا تو خیابون لنگه ی خودتون داره از جلوتون رد میشه
بدونین که کاره این چینیاس![]()
n,ستان تو رو خدا کسی می دونه کوکی تم داره یا نه ؟ این تم آیفون چیه که میگن؟ دانلودش کردم ولی هیچی توش نیست خیلی عجیبه لطفا کمک کنینننننننننن اگه تمش عوض بشه تا حالا گوشی رو دستش نیومدهولی دوربینش نا امیدمون کرد
راستی چرا این همه ارزان شد؟ یهوووو خیلی بد شد همه نرن بخرن . خوشبختانه تو شهر ما ایلام نمی شناسنش زیاد به خاطر همین کلاسش بالاست. فقط تمش خسته کننده شده دیگه
دوستان ، داداشم نمی دونم چیکار کرد موقع دیسکانکت کردن گوشی از کامپیوتر که همینجوری هنگ کرده صفحه اش ، به نظرتون چیکار کنم ؟ باطریش رو در بیارم و دوباره روشن کنم ؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)