تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 199 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فلگ یعنی به طور آفلاین شناسایی بشید که کپی بازید و از طریق داشبرد های جدید و بازی هایAP2.5این کار صورت میگیره...و اگه کن سول فلگ شده بره لایو به احتمال99%بن میشید
    ساجد :||||||||||||

توی دو تا داشبورد آخری ، احتمال داره که شناخته بشه که فرمویر قبلیتون فرمویر استاک نبوده و فلگ بشین... بازی های AP2.5 هم تا جایی که میدونم هیچ ربطی ندارن... فلگ بشین تا زمانی که بن ویو شروع بشه میتونین توی لایو بمونین ، ولی بن ویو رو که شروع کنه بن میشین...

فقط دستگاه بن شدنی خیلی بد میشه دیگه نه آپدیت می تونی بکنی نه هیچی خیلی ضایع هست اینکه کنسول به لایو وصل نشه
    آپدیت میشه کرد... کافیه فایلشو با پی سی دانلود کنین و بریزین رو کنسول... اما کنسول اگه بن بشه دیگه نمیتونین برین توی لایو + اگه بخواین بفروشین یه مقداری از پولشو کم می کنن...
    احتمال فلگ هم اون قدرا زیاد نیست... الان اکثر کسایی که LT+ میریزن هم بدون فرمویر استاک مستقیم داشبورد رو آپ میکنن... نگران نباش...
    +
    توصیه من اینه که پول ندی بیرون واست LT+ بریزن ، از طریق این آموزش خودت LT+ 1.91 رو بریز ، LT+ 2.0 هم هر وخ اومد خودت میریزی :-؟؟ کار سختی نیست اصلا...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی...

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره پارسا جان ولی همین که اچیومنتات که می گیری نمیتونی توی پروفایل آنلاینت ثبت کنی نهایت ضد حاله تو فکر کن تو این دوماه 3500 تا اچیومنت گرفتم ولی چون لایو نرفتم توی پروفایل آنلاینم توی سایت لایو عدد قبلیه.

گفتی میشه با pc دانلود کرد اینکه میگی داشبورده ولی تایتل آپدیت های گیم ها رو که دیگه نمی تونی با pc دانلود کنی بریزی رو دستگاه منم از آپدیت منظورم آپدیت بازیها بود نه داشبورد!

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

آپدیت جدید داشبورد در راه است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ترجمه از گوگل:
    در حالی که برای بسیاری از کاربران ایکس باکس آن را فقط مانند همین دیروز به نظر می رسد که تجربه جدید ایکس باکس داشبورد بروز رسانی منتشر شد ، به تازگی توسط یکی دیگر از بروز رسانی را برای انتشار Kinect به دنبال. در حال حاضر ، در آماده سازی برای Xbox Live به اعلام این E3 گذشته ، مایکروسافت خواهد شد آزاد یکی دیگر از بروز رسانی های جدید شیک.

بروز رسانی های جدید ، تصویر زیر خواهد شد راه اندازی این سقوط با مرور محتوا سریع تر و جهت یابی سریعتر با دستورات سخنرانی Kinect بازی را فعال کنید. بهبود در داشبورد ساده تر را برای کاربران به کتابخانه همیشه در حال گسترش محتوا در ایکس باکس لایو ، از جمله رویدادهای زنده ورزشی از ESPN و یوتیوب ، در اواخر سال جاری فهرست انجام شده است.

در مورد ساختن محتوا را آسان تر و بیشتر discoverable است ، گفت : "آلبرت Penello ، مدیر بازاریابی پلت فرم. "این به بزرگی یک تغییر به داشبورد NXE شد و آن را پایه و اساس برای آینده است."

محتوا در حال حاضر به کاشی (از افتادن در خط با تلفن ویندوز 7 سبک) طراحی شده اند که به بزرگتر و راحت تر را به چنگ در حالی که با استفاده از Kinect به تقسیم شده است. منوی اصلی نشسته در بالای صفحه نمایش ، تقسیم به دسته های کلی از قبیل اجتماعی ، بازی و موسیقی ، که همه به راحتی می توان با فرامین صوتی قابل دسترسی ، که Penello می گوید : بهبود قابل توجهی در بروز رسانی های جدید دیده می شود.

خوانندگان هوشیار متوجه خواهد شد که یکی از دسته های منو بینگ مایکروسافت تصمیم گرفته است به ادغام جستجوی بینگ با محتوای XBL ، که کاربران در نهایت می تواند یک واژه ی جستجو را مانند "سیب زمینی" را وارد کنید و ببینید که همه چیز سیب زمینی مربوط به زنده.

به طور کلی ، این کاملا روشن است که مایکروسافت در حال ساخت فشار برای برخی از تداوم بین سیستم عامل خود (ایکس باکس ، WP7 ، و به زودی ، ویندوز 8) ، احتمالا با برخی از ادغام آینده همراه با آن است. توجه است که ایکس باکس صاحبان 360 در حال حاضر صرف بخش زیادی از وقت خود را به تماشای تلویزیون و ویدئو بر روی ایکس باکس ، با Netflix بکشد به ویژه با تسلط بر زمان آنلاین بسیاری از کاربران ، سرعت بهبود یافته و سهولت از دسترسی به قدردانی خواهد شد.

کاربران ایکس باکس مشتاق به فرصتی برای تجربه داشبورد جدید که تست بتا شروع می شود در ماه اکتبر را دریافت کنید.

Last edited by mr_peyman5623; 15-09-2011 at 07:00.

6. 3 کاربر از mr_peyman5623 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

آره پارسا جان ولی همین که اچیومنتات که می گیری نمیتونی توی پروفایل آنلاینت ثبت کنی نهایت ضد حاله تو فکر کن تو این دوماه 3500 تا اچیومنت گرفتم ولی چون لایو نرفتم توی پروفایل آنلاینم توی سایت لایو عدد قبلیه.

گفتی میشه با pc دانلود کرد اینکه میگی داشبورده ولی تایتل آپدیت های گیم ها رو که دیگه نمی تونی با pc دانلود کنی بریزی رو دستگاه منم از آپدیت منظورم آپدیت بازیها بود نه داشبورد!

آچیومنت صرفا یه فقط یه عدد هست که ارزش آن چنانی نداره و فقط شما رو بیشتر ترغیب به بازی کردن میکنه......اگه آدم بخواد به خاطر گرفتن آچیومنت بازی کنه که دیگه گیمر نیست!!.......

حالا مثلا من 3000 تا آچیومنت دارم شما 10000 داری چی تو جیب شما میره که بیشتر اچیومنت داری!! یا من که کمتر دارم!!

یه وقت ناراحت نشی آقا آرمین خواستم فقط نظرم رو گفته باشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من این سوال رو توی تاپیکا دیگه گذاشتم اما گفتم اینجا هم بش ربط داره بگم.ممنون میشم جواب بدین:
    من بازیه dead island رو خریدم بعد موقع اجرا گفت باید آپدیت شه.آپدیت که کردم وسطا کار گفت نمیتونه از روی دیسک بخونه و آپدیت کنه؟ حالا تا اونجا بیشتر کنسول بالا نمیاد که میگه نمیتونه بخونه.اگه راهی هست درست بشه بم بگین ممنون میشم.اگه باید فریمور جدید دانلود کنم و با فلش نصب کنم یا دیویدی فایلشو برام بزارین.تا قبل اون با هیچ بازی ای بجز brotherhood مشکلی نداشتم.حتی deus ex.مرسی.

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما باید اول فرمور اورجینال رو دستگاه بریزی بعد lt plus 1.9 و در اخر هم داشبورد 13599 و بعد میتونی ded island رو هم بازی کنی

10. این کاربر از Arashmartini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آچیومنت صرفا یه فقط یه عدد هست که ارزش آن چنانی نداره و فقط شما رو بیشتر ترغیب به بازی کردن میکنه......اگه آدم بخواد به خاطر گرفتن آچیومنت بازی کنه که دیگه گیمر نیست!!.......

حالا مثلا من 3000 تا آچیومنت دارم شما 10000 داری چی تو جیب شما میره که بیشتر اچیومنت داری!! یا من که کمتر دارم!!

یه وقت ناراحت نشی آقا آرمین خواستم فقط نظرم رو گفته باشم.
    نه جیگر اچیومنت عدد بی ارزش نیست کسی که قادر به گرفتن اچیومنت های یه بازی هست نشون دهنده اونه که توی اون بازی:
    1- به اندازه لازم حرفه ای هست
    2- نشون دهنده علاقه شخص به اون بازیه

نمی دونم میری لایو نه جناب گیمر حرفه ای عزیز ولی اگه بری می بینی که توی پروفایل ها یه جا هست که می تونی بازی هایی که شخصی اونها رو انجام داده و اچیومنتاش رو ببینی یکی بیاد یه سر به گیمر تگ من بزنه و ببینه که بازی دارکسایدرز و کال آف 4 اچیومنتاش کامل گرفته شده به خیلی چیزا که لازمه پی می بره.
    پس می بینی که اچیومنت رو واسه دلخوشی نذاشته مایکروسافت توی PS هم تروفی هست یه چیز به این مهمی برای شما نمی دونم چرا به معنی عدد بی ارزش هست و نشون دهنده اینه که هرکی به بخواد اچیومنت و تروفی بگیره نشون میده گیمر نیست به هر حال نتیجه گیری های جالبی بود!!!
    راستی یه چیز دیگه کلا گیم بازی کردن و اچیومنت و به قول شما عدد و PC ارتقا دادن و کنسول خریدن همگی قاتل جیب هستن... هیچ جوره چیزی تو جیب نمره نمی دونم چرا قضیه جیب رو مطرح کردی چون با گیم بازی کردن متناقضه... مگه اینکه بخوای بری مسابقات و اینا که اونم اصلا تضمین نمی کنه که برنده بشی و چیزی به جیب بزنی... حالا به هر شکل... خوش باشی

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

نه جیگر اچیومنت عدد بی ارزش نیست کسی که قادر به گرفتن اچیومنت های یه بازی هست نشون دهنده اونه که توی اون بازی:
    1- به اندازه لازم حرفه ای هست
    2- نشون دهنده علاقه شخص به اون بازیه

نمی دونم میری لایو نه جناب گیمر حرفه ای عزیز ولی اگه بری می بینی که توی پروفایل ها یه جا هست که می تونی بازی هایی که شخصی اونها رو انجام داده و اچیومنتاش رو ببینی یکی بیاد یه سر به گیمر تگ من بزنه و ببینه که بازی دارکسایدرز و کال آف 4 اچیومنتاش کامل گرفته شده به خیلی چیزا که لازمه پی می بره.
    پس می بینی که اچیومنت رو واسه دلخوشی نذاشته مایکروسافت توی PS هم تروفی هست یه چیز به این مهمی برای شما نمی دونم چرا به معنی عدد بی ارزش هست و نشون دهنده اینه که هرکی به بخواد اچیومنت و تروفی بگیره نشون میده گیمر نیست به هر حال نتیجه گیری های جالبی بود!!!
    راستی یه چیز دیگه کلا گیم بازی کردن و اچیومنت و به قول شما عدد و PC ارتقا دادن و کنسول خریدن همگی قاتل جیب هستن... هیچ جوره چیزی تو جیب نمره نمی دونم چرا قضیه جیب رو مطرح کردی چون با گیم بازی کردن متناقضه... مگه اینکه بخوای بری مسابقات و اینا که اونم اصلا تضمین نمی کنه که برنده بشی و چیزی به جیب بزنی... حالا به هر شکل... خوش باشی
    منظور کلی بنده با افرادی بود که میان فقط و فقط واسه گرفتن آچیومنت یا تروفی تو PS3 بازی میکنن و ارزش یک گیمر رو بر اساس آچیومنت هایی که گرفته میسنجن و میان با هم مقایسه میکنن بالفرض یکی میاد میگه من اینقد آچیومنت گرفتم یکی دیگه میاد میگه من اینقد گرفتم و از تو بیشتره و از این جور بحثای بی سر و ته......
    این گونه افراد هستن که میان واسه گرفتن آچیومنت خودشون رو به آب و آتیش میزنن و حتی بازیایی که خوششون نمیاد رو حاضرن واسه گرفتن آچیومنت،گیمر پیکچر یا آواتار آوارد بازی کنن.

بهر حال من نظر شما رو هم قبول دارم ولی منظور من بحث آفلاین بازی کردن و بدون استفاده از لایو بود.

14. این کاربر از Prince_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما باید اول فرمور اورجینال رو دستگاه بریزی بعد lt plus 1.9 و در اخر هم داشبورد 13599 و بعد میتونی ded island رو هم بازی کنی
    فریمور اورجینال؟ چجوری؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان یه سوال .
    من دستگاهم اپدیت نبود با DVDبوت همه بازی ها رو اجرا میکردم
    امروز طی یه اتفاق عجیب وسط اپدیت fifa 12 برق رفت دستگاه خاوش شد . الان بعده روشن کردن هر دفعه میره تو صفحه اپدیت و یه ارور میده که DVD بازی رو بزار که اپدیت کامل بشه . حالا من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاه رو. به حالت اول برگردونم .
    کسی راهی میدونه ؟ میشه اپدیت رو از نت گرفت رو فلش یا دی وی دی به خورده دستگاه داد !!؟ اپدیت خود dvd بازی رو ریتختم تو فلش ( با dvd 9 هم امتحان کردم ) جواب نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •