سلام
یه دوچرخه حدودای 200-350 چی بخرح ؟
قد 183 - وزن 110
هدف هم برای ورزش و وزن کم کردن هست
سلام
یه دوچرخه حدودای 200-350 چی بخرح ؟
قد 183 - وزن 110
هدف هم برای ورزش و وزن کم کردن هست
با سلام و درود به تمامی دوستان.
عضو شدم تا شید از تجارب ارزشمند شما دوستان بهره ای ببرم.
قصد دارم دوچرخه ای توریستی(سفری یا هیبرید) تهیه کنم،برای سفر.
به نظر شما دوستان از بین برندهای مختلف سراغ کدو یکی برم.
بودجه ای در حد 700 دارم.
به جاهای مختلف سرک کشیم و تو سایت های مختلف،به دنبال کسب اطلاعات.
از جاینت شروع میکنم،دوستان great journey را معرفی کردن،پی گیر که شدم متاسفانه گفتن موجود نیست.به واقع این دوچرخه ها تا سال 2009 تولید میشدن و در2010 مدل های دیگری اومدن که نمونش transend lx بود.البته دوچرخه های کراس جاینت هم موجوده ولی دوستان گفتن بهتره سری به مریدا بزنی.
وقتی رفتم سراغ مریدا با دوچرخه های کراس وی روبرو شدم.بروشوری از مریدا داشتم که کراس وی سیصد را نشون میداد،به نظر خوب میرسید،27 دنده،ست کاملی از شیمارو دئورو و ... با رنگی نوک مدادی.البته بعدا متوجه شدم این بروشورم مربوطه به سال 2009.به سایت مریدا که سر زدم کراس وی های مختلفی داشت.بسته به اینکه کدوما نمایندگیش داشته باشه.
به کنندالم سر زدم قیمتها بالاست. دوچرخه adventure 5 میگفت 950.البته دوچرخه های تورینگ 1 و 2 هم در سایت کنندال دیدم.
راستی به سایت اولردم سر زدم دوچرخهای هیبرید به ظاهر خوبی داشت.
وسواس زیادی در خرید دوچرخه دارم.میخام دوچرخه ای بخرم که بهترین انتخاب باشه با بودجه من.
لطفا راهنمایی کنید.به من بگید چه کنم؟در انتخاب منا کمک کنید.
به کمن بگید صبرکنم برای مدل های جدید جاینت یا به سراغ کراس ویهای مریدا برم یا با قدرت مالی بیشتر به سراغ کنندال برم یا که نه هیچ کدوم دوچرخه های چینی مثل اورلرد؟
پیشاپیش ممنون.
سلام
پروگریس 1.6 خوبه؟
قیمت 590
شرایط پست #1341 رو دارم.
وزن 100
قد 1.70
بادرود
من شماره خودم تو پی ام فرستادم
شما هم بی زحمت شماره تو پی ام کن یا اس ام اس واسم بفرست
درضمن یه دوچرخه راک است نو
دوشاخه zom660
ترمز vbroke
دنده tourney ef 50/21p
لاستیک kenda
طوقه cross al
می گه 300می ارزه
وقتی چرخم روی بزرگترین چرخ دنده عقب هست گاهی اوقات دسته دنده خود به خود یک دنده به عقب بر میگرده . آیا باید اون دسته دنده کوچیکتر که در بالا دربارش صحبت شده رو خودم بیارم بالا تا دنده برنگرده؟ یا دسته دنده خراب شده ؟ یا شانژمان تنظیم نیست ؟ عکس دسته دنده رو هم می ذارم
یه چیز دیگه ،باید جلوی زین کمی رو به بالا باشه؟ آخه همش به سمت جلوی زین سور می خورم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by amir8527; 14-09-2010 at 12:16.
اون پیچ رو سفت کن درست میشه اون بالایی رو
یه عکسم از زینت بذار شیبش رو ببینم
بادرود
کماکان منتظر پی ام شماهستم شماره تماستون ولطفا![]()
دورود بر شما دوست عزیز
برای من چیزی نیومده نه پی ام نه ...
راک ایرانیه این قسمت نمیرزه دست دوش بعد با اون سیستم دنده![]()
من که پی ام دادم
بی خیال اینم شماره 09151706844یه sبده منتظرم
با سلام خدمت دوستان و جناب Cao-Cao
من و همکارم قصد سفر از تهران به شمال داریم (از مسیر جاده فیروزکوه) و برنامه مون این استکه بین راه چند جایی در طبیعت کوه و جنگل هم دوچرخه سواری داشته باشیم و نهایت بودجه مون 600 تومن میباشد
با این توصیفات گزینه مناسب واسه ما یه مدلی بین کوهستان و توریستی است
کدام دوچرخه رو واسمون پیشنهاد میکنید؟
در ضمن از نمایندگی مریدا و جاینت و کراس هم دیدین کردیم
از مریدا 2 مدل SUB40 و TFS100
از جاینت مدل توریستی senoda (راحتی واسه جاده و داخل شهر که ایستاده و به جلو خم نمیشه دوچرخه سوار اما قابلیت چرخش دسته فرمان به جلو واسه خم شدن دوچرخه سوار به جلو ، با لاستیک و طوقه های مناسب در محیط خاکی و کمل جنگلی)
از کراس مدل STORM با لوازم SRAM مخصوص جاده با قیمت 310 و یه مدل کراس با لوازم deor شیمانو با قیمت 370
(فروشنده میگفت که بدنه کراس سنگینه و قطعاتش در ایران مونتاژ میشه)
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)