یعنی ممکنه بیان و اون شخصی که در حال تعلیم هستش رو مقصر بدونن و چون گواهی نامه نداره ببرنش زندان؟
یعنی ممکنه بیان و اون شخصی که در حال تعلیم هستش رو مقصر بدونن و چون گواهی نامه نداره ببرنش زندان؟
اره مثل اینکه جدیدا میگیرند
ما که ندادیم
نه! به اون شخص که کاری ندارن. مربی باید حواسش باشه. طرف پلیس مربیه ! اگر ماشین آموزشگاه مقصر باشه ، باید مربی خسارت بده، اگرم اون یکی ماشین مقصر باشه باید اون خسارت بده به مربی
با سلام
بابا اون طرف مثلا توی آموزش هست دیگه. نمیتونه که بره توی حیاط خونه دور بزنه و یاد بگیره. مجبوره که توی کوچه و خیابان بیاد. تا مهارت لازم رو برای رانندگی کسب کنه و بیشتر دلهره اش برای رانندگی در مکان های شلوغ ریخته بشه. اگه هم خدای نکرده تصادفی رخ داد همونطور که دوستمون گفتن مثه سایر تصادف های دیگه میان و مربی رو میشناسن فقط. به کار آموزی کاری ندارن.
موفق باشید.
اگه اونی که داره رانندگی میکنه گواهی نامه داشته باشه چی؟
مثل این خانوما که گواهی نامه میگیرن بازم میرن کلاس...
مربی من میخواست سیگار بکشه پیاده میشد میگفت خودت برو. با ماشین میزدم به مربیم بازم مربی مقصر بود؟
آخــــــــی
در این صورت باز هم مربی مقصره چون اونی که سوار ماشین آموزشگاه میشه، چه گواهینامه داشته باشه چه نداشته باشه، یعنی رانندگی بلد نیست و اومده بازم تمرین کنه. در هر صورت اون کارآموزه و توی رانندگی مهارت لازم رو نداره ! پس اینجا هم مربی مقصره که حواسش نبوده. مربی شما هم کار احمقانه ای می کرد. اگر پلیس متوجه میشد احتمالا مجوز آموزشش رو باطل می کردن.
با سلام
حرف دوستمون تایید میشه.
و اینکه، اگه به عنوان مثال کسی گواهینامه نداره و توی تمرین هست و اون مربی با اون کارآموز نره و بگه خودت برو این پشتها دور بزن و خدای نکرده تصادفی بکنه هم کارآموز مقصر شناخته میشه و هم مربی. و مجازات برای هر دو در انتظار هست.
موفق باشید.
سلام دوستان من هفته پیش با خانواده رفتیم تا اهواز و اومدیم برگشتنی تو پلیس راه اهواز -اندیمشک یه سربازه پرید وسط جاده وما رو گرفت گفت:مدارک. بعد هم به دلیل این که گواهینامه ام یک ساله است گفت نمیتونی رانندگی کنی و مدارک رو تحویل پلیس راه داد گفت باید جریمه شی .حالا سوال من اینه که آیا میتونست همچین کاری کنه در حالی که گواهینامه من از این جدیدا که مثل کارت تلفنه وتازه مدت اعتبارش 5 سال است.جالب این جاست که پلیس راه هم بدون جریمه گفت میتونی بری فقط بابام اون جا بود و اون نشت پشت فرمون. تاریخ صدور گواهینامه ام 25/4/90لطفا اگه امکان داره زود یکی دو ساعته جواب بدید چون اینترنتم تا چند ساعت دیگه قطع میشه.خیلی خیلییییی ممنونم
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
بنده یه مشکلی در مورد گواهینامه دارم که با شما دوستان مطرح میکنم و ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید
بنده دو سال پیش در یک آموزشگاه رانندگی برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کردم در شهرستان محل دانشگاهم ، تا مرحله امتحان شهر رسیدم اما بدلیل مشکلاتی نتونستم برم دیگه و رها کردم پروسه رو تو مرحله آخرش ، بنده فارغ التحصیل شدم و حدود دو ماه پیش در یک آموزشگاه رانندگی در تهران ثبت نام کردم و درمورد اینکه دو سال پیش جای دیگه ثبت نام کرده بودم تو شهرستان چیزی به این آموزشگاه نگفتم ، اونا هم نپرسیدن و کلاس آئین نامه و شهرمو رفتم و مونده امتحان شهر و آئین نامه نهایی .
منتها از اینترنت مطلع شدم که قانونی هست که کسایی که قبلا تو یه آموزشگاه دیگه ثبت نام کردن نباید جای دیگه ثبت کنن مگراینکه ابطال کنن قبلی رو (یه همچین چیزایی) و به شک افتادم که شاید برام مشکل ساز شه ، حالا شما چه راهی رو برای من توصیه میکنید :
1- رفتن به شهرستان محل تحصیل و تقاضای ابطال مدارک از آموزشگاهی که دو سال پیش ثبت نام کرده بودم
2- هیچ اقدامی نکنم ؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایید ، گیج شدم
با سلام
طبق قوانین تا یکسال رانندگی با گواهینامه های جدید برای افراد در جاده های برون شهری مجاز نیست.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)