از نظر سرعت خیلی فرق دارن
core i5 حدود 220 تومان هست
بودجه برای مادر برد چقدر هست؟
با cpu چه کار میخوای بکنی؟بازی؟نرم افزار های گرافیکی 3d؟
از نظر سرعت خیلی فرق دارن
core i5 حدود 220 تومان هست
بودجه برای مادر برد چقدر هست؟
با cpu چه کار میخوای بکنی؟بازی؟نرم افزار های گرافیکی 3d؟
واقعا اینجا کسی نیست جواب منو بده.
این دیگه چه تایپیکیه در مورد همه چی سوال جواب میشه .بهتره دوستان پست اول رو مطالعه کنند.
خواهشا مدیران یه فکری به حال تایپیک بکنند.
یه چیزی که از همه نظر خوب باشه
i5 750 با قیمت 118 تومن پردازنده ی فوق العاده ایه
اولی 305000 دومی 370000 سومی رو نمی دونم چهارمی 310000 پنجمی 220000
قیمتو اشتباه گفتید
منظورت 218 تومنه؟
البته Core i5 i750 (با قیمت 220 تومان، یا همون 218 که دوستمون به اشتباه نوشته 118) از هر نظر خوبه ولی موضوع اینه که شما بهتره همون قدر که نیاز داری برای خرید پردازنده هزینه کنی و برای چیزی که استفاده نمی کنی پول الکی ندی. برای همین بهتره کاربرد دقیقت رو مشخص کنی. مثلا یه سیستمی که برای کار اداری (اینترنت/آفیس/تایپ/...) استفاده می شه یه پردازنده 2 هسته ای با قیمت 70 تومان کاملا براش کافی هست و یا اگر می خوای از سیستم برای بازی استفاده کنی، معمولا بهتره که سی پی یو رو یه کم ارزون تر انتخاب کنی و پول بیشتری به کارت گرافیکی اختصاص بدی... خلاصه اگر کاربردت رو مشخص کنی، بهتر می شه راهنمایی کرد. ولی در حالت کلی، همین پردازنده ای که گفتم توی محدوده قیمت 200 تومان بهترین هست.
در کل پردازنده های Core2Duo قیمتشون بین 100 تا 160 تومانه، Core2Quad ها قیمتی بین 140 تا 200 دارن. (البته بالاترش هم هست). بعد سری Core i5 فعلا فقط یک مدل Core i5 750 رو داره با قیمت 220 و بالاتر از اون سری Core i7 حداقل قیمت پردازنده هاش 300 تومانه.
نکته دیگه که باید توجه کنی اینه که قیمت مادربورد های این سری های مختلف هم با هم فرق می کنه. به عبارت دیگه اگر پردازنده Core2Duo/Core2Quad انتخاب کنی، قیمت مادربوردهاش از 80-100 تومان شروع می شه ولی قیمت مادربورد پردازنده های سری Core i5 از حدود 160-180 به بالا هست و قیمت مادربورد سری Core i7 9xx از 280-300 به بالاست. (قیمت ها تقریبی هستند. ضمنا مادربوردهای خیلی ارزان هم برای Core2Quad وجود داره ولی این 80-100 تومان قیمت معقول مادربوردی هست که کیفیت و امکانات خوبی داشته باشه.)
Last edited by 3jokes_x; 20-01-2010 at 13:23.
من برای مصارف خونگی می خواهم یعنی هم بازی می کنم هم تایپ می کنم هم نرم افزار گاهی نصب می کنم
حالا یه سوال برای این کاربرد ها من چه سی پی یویی بگیرم که از 220 هزار تومن ارزون تر باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)