تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 221 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

1-برای سایت ثبت نام کاربر ها به موردی نیاز دارن، اما xamp و مواردی مثل اون کافیه
    2-همه چیز رو روی vps قرار میدین
    3-من گذینه اول رو پیشنهاد می دم دومی هم میشه
    4- vps به درد این کار نمی خوره، چون CPU شیر هست و وقتی افرادی که VPS مشتکر دارن کار بکنن، سرور شما لگ میگیره. اما با توجه به کیفیت اینترنت توو کشور های خارج، با وجودی که از ایران پینگ رو بالا ( ولی در حد راحت بازی کردن ) میبینین، ولی معمولا پینگ ثابت میمونه.
    سرور من روی VPS هست و برای همین نمیشه درست بازی کرد و در حد نمونه کار نگهش داشتم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

salam mishe fast javabamo bedid chera ejra nemishe mysql.bat:S

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من نميتونم mysql.bat انو اجرا كونم دليلش چيه ؟

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من نميتونم mysql.bat انو اجرا كونم دليلش چيه ؟
    احتمالاً یه Mysql روی سرورتون نصب کردین و از اونجا که این نرم افزار اتوران با بالا اومدنه ویندوز اجرا میشه اول باید اونو متوقف کنید و بعد Mysql.bat رو اجرا کنید .

شما میتونید به این آدرس رفته و اونو متوقف کنید :

Control Panel/Administrative Tools/services/Mysql روی Mysql کلیک کنین و Stop رو بزنین و بعد Mysql.bat رو اجرا کنین

امیدوارم کمکی کرده باشه

موفق باشین

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

Inaro midonam vali aksae ke bod hame naghes bod baz nemishod - vase hamin porsidam - man bazam migam server sakhtam joz systemi ke serevr rosh rune baghie vared nemishan - realmlist ro ham roe 127 .0.0.1 Gozashtam vase baghie sytema
    با نرم افزار SQl Yog به Mysql وصل شو ، برو تو قسمته realmd بعد view table رو بزن و 127.0.0.1 رو به آی پی سیستمه سرورت تغیر بده مثلاً 192.168.10.1 بعد سیو کن و تو بقیه سیستم ها realmlist.wtf رو به همون آی پی تغیر بده

موفق باشی

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

salam sry man farsi nemitonam benevisam man mikhastam bedonam dar morede ki servero run mikone mishe tozih bedid alan man hame kararo kardam mitonam masalan be kasii dige bedam servero run kone ?
    اگه بخوای سرور رو به کسه دیگه بدی باید همون کار هائی که شما روی سیستمتون کردین اونم انجام بده
    اگه میخوائین رفیقتون توی سیستمه شما بازی کنند باید آی پی سرورتون رو به آی پی ADSL خودتون تغیر بدین

اگه پست قبلی رو ببینی میفهمی که چیکار باید بکنی

موفق باشی

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

قابله توجه عزیزان
    داخله بعضی از پست ها برخی از دوستان نمیتونن عکس هائی که ضمیمه شده رو ببینن ، شما میتونین با استفاده از V P N یا Proxy عکسها رو به راحتی مشاهده کنین که البته منV P N رو پیشنهاد میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اول اینکه می خواستم بگم من سرور 3.3.2 منگوس رو دارم و راه انداختم ، یه قابلیت تو arcemu دیدم که تو منگوس نداره اینطوری بود که اگه پلیر معمولی دستورات gm رو تایپ می کرد هیچ اتفاقی نمی افتاد و شبیح صحبت کردن معمولی می شد مثلا اگهه می زد gm on. اون گوشه می نوشت gm on . ولی تو منگوس می نویسه چنین کامندی وجود نداره حالا می خوام این قابلیت رو به منگوس اضافه کنم مرسی از همتون
    دوم اینکه چطوری میشه command bot که تو منگوس 3.2.2 بود رو به سرور 3.3.2 اضافه کرد یا کلا یه کامنت اضفه کرد

اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه scampboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نيشابور

8

با نرم افزار SQl Yog به Mysql وصل شو ، برو تو قسمته realmd بعد view table رو بزن و 127.0.0.1 رو به آی پی سیستمه سرورت تغیر بده مثلاً 192.168.10.1 بعد سیو کن و تو بقیه سیستم ها realmlist.wtf رو به همون آی پی تغیر بده

موفق باشی

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

اگه بخوای سرور رو به کسه دیگه بدی باید همون کار هائی که شما روی سیستمتون کردین اونم انجام بده
    اگه میخوائین رفیقتون توی سیستمه شما بازی کنند باید آی پی سرورتون رو به آی پی ADSL خودتون تغیر بدین

اگه پست قبلی رو ببینی میفهمی که چیکار باید بکنی

موفق باشی

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

قابله توجه عزیزان
    داخله بعضی از پست ها برخی از دوستان نمیتونن عکس هائی که ضمیمه شده رو ببینن ، شما میتونین با استفاده از V P N یا Proxy عکسها رو به راحتی مشاهده کنین که البته منV P N رو پیشنهاد میکنم.
    دقیقا همین کازی که شما میگید رو کردم اما سیستم هایه دیگه تو قسمتی که بعد از وارد کردن user و pass منتظر ورود میمونن تا connected کامل شه . پنجره انتخاب realm list باز شد تو دیتا بیس هم هی میزد Updating realm list
    در صورتی که من سیستم سرور باشم داخل بازی بودم !

در آغاز فعالیت Ares_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    fars

پيش فرض

اوووووووووووووووووف بلاخره تموم شد.
    ادم پدرش در مياد اين همه صفحه رو بخونه
    آخ يادم رفت سلام
    قبل از هر چيز جا داره از همه دوستاني كه زحمت كشيدن واطلاعاتشون رو در اختيار بقيه قرار دادن تشكر كنم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    fars

پيش فرض

توي اين تاپيك از برنامه هاي زيادي واسه ران كردن سرور اسم برده شده ، اما هيچ كس مقايسه كاملي رو انجام نداده . دوستاني كه تجربه بيشتري دارن لطف كنن اين كارو انجام بدن.
    لطفا نگين كه اين نرم افزار بهتره ،بگين چرا بهتره ،كرش كمتري داره ، باگ گرفتنش ساده تره يا مثلا patchهاش زود به زود مياد ...

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    fars

پيش فرض

ميشه ديتا بيس رو از يك core مثل mangosبه يه core ديگه منتقل كرد، منظورم پلير ها هستن و ايتماشون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •