فدات شم تو که اینهمه صبر کردی یه چند ماه دیگم صبر کن از حالت آزمایشی دربیاد اونوقت حالشو ببر
البته بعضی ها از جمله خودم الانم میتونیم ببینیم تی وی رو!
فدات شم تو که اینهمه صبر کردی یه چند ماه دیگم صبر کن از حالت آزمایشی دربیاد اونوقت حالشو ببر
البته بعضی ها از جمله خودم الانم میتونیم ببینیم تی وی رو!
فیرمور جدید N96 ورژن 30.101 *فارسی*
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
م ... من هم به جمع تلویزیون ندارها پیوستم
(امروز دیدم گوشیم آنتن نداره،باتریشو در آوردم دیدم در سیم کارتش کاملا بسته نیست و میدونستم که اگه سیم کارتو در بارم و دوباره بزنم تلویزیونش میپره ، برا همین تو همون حالت فقط درشو فشار دادم که نق صدا داد و محکم شد، ولی وقتی گوشیو روشن کردم رفتم LIve TV دیدم شروع به سرچ کرد و چیزیو پیدا نکرد و اینجوری .....)
دیگه فکر کنم باید حالا حالاها بی خیالش بشم
راستی ، تو یه سایتی خوندم گفته بود وقتی راه بیفته ، هزینه اون روی قبض همراه اول مشترکانش میاد !!! (البته نوشته بود هزینه ناچیز !!!)
Last edited by agha sami; 14-12-2009 at 00:16.
حالا راه بوفته هزينشم ميديم . اصلا مارو باش داريم زور چي ميزنيم نكه خيلي برنامه هاي توپ و پر محتوايي داريم
نه بابا من فکر نکنم هزینه ای در کار باشه؛ آخه اینا از کجا می خوان بفهمن که موبایل کی TV داره و موبایل کی نداره... نمیشه که الکی از ملت پول زور بگیرن! صدای مردم این جوری در میاد!
سلام اقا کسی تی ویش فعال هست در ان 96من رفتم پاساژ علائدین 25 میگیرن فعال می کنند نمیدونم چطوری کسی میدونه؟
نه عزیز فعال نیست
من که ندارم
فکر کنم از اینجا بتونن بفهمن که نوشته بود این سرویس فقط برای مشترکان همراه اول در آینده برقرار خواهد شد ، یعنی که یه جورایی به سیم کارت گوشی هم ربط پیدا میکنه و از رو سیم کارت فعال هم که حتی میشه محل گوشی رو ردیابی کرد .
به سیم کارت که قطعا ربط داره چون تو همون چند پست قبل نوشتم که برای یه لحظه لق زدن در سیم کارت چه بلایی سر من اومد و تلویزیونم قطع شد ( هنوز که هنوزه دارم آتیشششش میگیرم)
راستی این قضیه بازار علائدین چیه که پول میگیرن TV راه میندازن ؟!!!چه جوری!
اگه راست باشه منم برم یه سری به علائدین بزنم.
Last edited by agha sami; 16-12-2009 at 17:40.
دوستان ببخشین من بخوام ان 96 بگیرم باید ساخت کجا باشه تا مطمئن بشم اصلی هستش و چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم برای خرید ؟؟؟راستی اون صفحه کلیدش که برخلاف هشت گیگ تخت هستش و برجستگی نداره برای شمار گیری چطوریه ؟؟ اذیت نمیکنه ؟
سلام دوستان
من وقتی گوشی رو به به کامپیوتر وصل می کنم دنبال wlan می گرده
چرا؟
و وقتی گزینه ی cable رو از pc suite انتخاب می کنم پیدا نمی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)