سرویس arthome دارم.هزینش 15800 تومنه ولی با مالیات و مخابرات و این جور چیزا میشد 19360 تومن.ولی این سری 1100 تومن تخفیف داده بود!باید ببینی بدهی پیشین از چه بابت بوده. 19200 زیادتر از تعرفه س. سرویسی با این قیمت یادم نمیاد.
چه سرویسی داری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس arthome دارم.هزینش 15800 تومنه ولی با مالیات و مخابرات و این جور چیزا میشد 19360 تومن.ولی این سری 1100 تومن تخفیف داده بود!باید ببینی بدهی پیشین از چه بابت بوده. 19200 زیادتر از تعرفه س. سرویسی با این قیمت یادم نمیاد.
چه سرویسی داری؟
Last edited by hadi_gamer; 04-12-2008 at 20:07.
واسه من که همون 18900 همیشگی زده :(
خوب من الان مثلا میخوام شارژ کنم چه هزینهای باید بدم؟؟ فقط یه هزینه اشتراکه ماهانس دیگه!؟!؟ اون مودم و ... رو که قبلا خریدمظاهرا این سه درصد با اون شش درصد فرق داره. شش درصد فقط روی سرویس اینترنت میومد اما سه درصد روی همه چی میاد. مثلا اگه مودم بخری 3 درصد میکشن روش!!! اگه اسپلیتر بخری همینطور!!! اگه ترافیک اضافه بخری هم سه درصد میکشن روش!!!
قسمت "خرید ترافیک" رو اگه چک کنی میبینی که سه درصد رو اعمال کردن
مثلا قرار بود ارزون بشه.![]()
پس شامل اون 3 درصد نمیشه
الان فقط یه 3 درصد بابت مالیات و عوارض شارژ باید پرداخت کنم....
فعلا هم که فاکتوری که صادر شده واسم زده 183496 ریال (ینی 18300 تومن)
ولی واسه ترازم زده
189000- ریال
ینی چی؟؟؟؟
من که از حساب کتاب اینا سر در نمیارم.هر جوری بخوان فاکتور میدن ما هم کاری نمیتونیم بکنیم...
درمورد تمدید سرویس راستش نمیدونم. اگه از تغییر هزینه تمدید خبری گرفتی لطفا به منم بگو.
ممنون![]()
البته یه چیزی هم هست تو ایمیلی که برام قبض اومده گفتن که این صورتحساب حکم علی الحساب داره و به محض اینکه تغییرات در نرم افزارهاشون ایجاد کردند صورت حساب اصلی رو صادر میکنن
آقا من شاتل رو به هیچ گیمری پیشتهاد نمی کنم
آخه این چه وضع سرویس دادنه آلان چند هفته است اوضاع من خرابه (صفحه 76 همین تاپیپ شاهد هست) پینگ من واسه سرور خودشون 85.15.1.10 بالای 1600 هست چه بررسه به جاهای دیگه .
زنگ زدم دفتر تهران گفتن ""در حال حاضر بدلیل بوجود آمدن اختلال روی مرکز گلستان(غدیر) شما با مشکل افت سرعت و Ping Time بالا مواجه شده اید این مشکل از طرف بخش فنی شاتل در حال بررسی است "" عین مطلب
امروز حضوری رفتم نمایندگی شون توی ده کوره ما (تلفن جواب نمی دادن) با مسوول پشتیبانی صحبت کردم اوضاع رو گفتم .می گفت به خاطر ف.ت.ل.ر.ی.ن.گ و تحریم و از این جور چیزاست (اخه یکی نیست بگه -------- چه ربطی به پینگ سرور اصلی شاتل داره ) ؟؟؟؟
حسابی رفتن توی عصاب من با هزاز زحمت پول یه ماه لایو دادم واسه بازی تموم شد دریغ از یه لحظه خوش
نگویید که یه اکانت دیگه رو امتحان کن یا این که Art تافته جدا بافتس که واقعا شک می کنم بهتون > دوستم art داره وضع اونم همین بود < همین مرکز
در ضمن دوستای دیگم که میدیدم از صبا و جاهای دیگه همون موقع پینگ زیر 300 داشتن با آمریکا !!!!
به خدا اگر شرکت دیگه ای ارائه کرده بود از اونا می گرفتم
شاتل فقط 2 هفته اول خوبه گول نخورید از شاتل نگریید
Last edited by AprilFool; 05-12-2008 at 04:18.
ببین وضعیت شهرستان رو اصلا نمیدونم و نظر راجع بهش نمیدم!!
ولی من الان تهران ماهه 3 وم هستش که دارم از شاتل سرویس میگیرم تا الان هم مشکل حادی باهاش نداشتم(یه چند باری قطعی داشت!! که اونم مشکل از مرکز مخابراتی بود)
اون زمانی که سرویس آرت داشتم کیفیتش بی نظیر بود!!!!
اما در مورد مشکلتون تا اونجایی که میدونم برای بازی آنلاین فقط پینگ مهمه!!!
این هم تست پینگ من
فک کنم این پینگ مناسب هر گیمری باشه!!(البته بازم نمیدونم باید بقیه گیمرهای آنلاینی بیان بگن!!) چون من بیشتر کارم وب گردی و دانلود هستش پینگ اصلا برام مهم نیست حالا بیاد بشه 10000000000 !!!!![]()
ُآقا مهدی لطف کن یه پینگ هم برای 85.15.1.10 بذار (پینگ DNS سرور خود شاتل)
من پینگم 64 هستش
پینگ گوگل : 273
پینگ یاهو : 328
پینگ P30world
352
ساعت 2 ظهر این پینگها رو گرفتم
این پینگ من.من که تا حالا مشکلی نداشتم...
![]()
هم اکنون 96 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 96 مهمان)