تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 394 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض در خواست راهنمایی

سلام یه mp3 میخام فقط برای ضبط با کیفیت خوب از فاصله 10 متری با بودجه 50-60 تومان لطفا اساتید راهنمایی کنن با تشکر فراوان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام یه mp3 میخام فقط برای ضبط با کیفیت خوب از فاصله 10 متری با بودجه 50-60 تومان لطفا اساتید راهنمایی کنن با تشکر فراوان
    Creative کیفیتش خوبه
    من یه zen neeon داشتم خیلی خوب بود اگه بتونی گی بیاری خوبه
    من 3 سال پیش خریدم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد ضبط صدا از فاصله بیش از 3-4 متر و در محیط کلاس، اولا که این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو حتماً بخون.. ضبط در کلاس (که درخواست خیلی از دوستان هم هست)، بیش از اونکه بحث در مورد دستگاه ضبط صدا و کیفیتش رو بطلبه، به شرایط خاص محیط مربوط میشه.

ثانیاً اکثر مدلهای این حدود قیمت ، کیفیت صدای مشابهی دارن: سری T از iriver ، سری u از سامسونگ، sansa clip ، و کارای کریتیو ؛ شاید یه تفاوت اصلی اینها بحث فرمت ضبط باشه که سامسونگ ظاهرا بصورت mp3 و iriver بصورت wma یا mp3 و کریتیو اغلب بصورت wav ضبط می کنه... یه راه دیگه اینه که افزایش بودجه بدی و با 100 تومن یه ux سونی بگیری ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درورد فراوان به شما دوست عزيز از راهنمايي خوبت فقط اگه لطف كني و از سريهاي كه اعلام كردي مدلهايي كه الان تو بازار هست هم معرفي كني كه خيلي عالي ميشه اگه امكان داره و زحمتي نيست قيمت رو هم بگيد تا حدود 80 تومن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درورد فراوان به شما دوست عزيز از راهنمايي خوبت فقط اگه لطف كني و از سريهاي كه اعلام كردي مدلهايي كه الان تو بازار هست هم معرفي كني كه خيلي عالي ميشه اگه امكان داره و زحمتي نيست قيمت رو هم بگيد تا حدود 80 تومن
    iriver رو میتونی پاساژ ایران - طبقه اول روبروی پله برقی گیر بیاری ... سامسونگ رو میتونی بازار رضا انتهای راسته گیر بیاری یا پاساژ پایتخت .. سانسا رو میتونی پاساژ پایتخت واحد 174 گیر بیاری .. کریتیو و سونی هم که تقریباً همه جا نمایندگی دارن . مثلاً همون پاساژ ایران ..

تمام مواردی که اسم بردم حدود قیمت 70-80 تومن رو دارند... با حافظه 2-4 گیگ ..

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فقط بابت یک Voice Recorder پول بده وگرنه چیزی که این پول بخری اصلا نمیتونه این کار رو بکنه راستش بودجه ات خیلی کمه سعی کن یکم ببری بالا بعدش سونی یا سامسونگ voice Recorder دارند.اگر اصلا نمیتونی چنین پولی بدی یا نخر تا پولت به حد کافی برسه یا . . . مبادا مارک متفرقه بخری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از راهنمایی همه عزیزان سپاسگزارم با آرزوی موفقیت برای همه شما .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه عزیزان من میخوام یه recorder بخرم که کیفیتش خوب باشه و امکانات پخشش هم بد نباشه ولی مهمتر امکان ضبطش است الان مدل yv-150 سامسونگ رو در نظر دارم مناسبه؟قیمتش هم مهم نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود دوستان
    ببینید من یه mp3 player میخوام که اولا ظرفیتش از 2gig کمتر نباشه و یا قابلیت ارتقا داشته باشه که در بازه ی انتخاب موزیکها زیاد آدمو محدود نکنه و همچنین دارای کیفیت مناسبی در پخش موزیک باشه و به طور کلی عمری باشه
    سایر امکانات جانبی از قبیل صفحه لمسی, صفحه نمایش بزرگ, پخش فرمتهای تصویری و زیبایی برام اهمیتی نداره (تنها کیفیت و ظرفیت برام مهمه)
    بین رنج 50 تا 100 چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر
    Last edited by Love_inc206; 07-03-2010 at 18:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه عزیزان من میخوام یه recorder بخرم که کیفیتش خوب باشه و امکانات پخشش هم بد نباشه ولی مهمتر امکان ضبطش است الان مدل yv-150 سامسونگ رو در نظر دارم مناسبه؟قیمتش هم مهم نیست.
    گزینه خیلی خوبیه ... بطور مشابه، یه گزینه خوب دیگه که حداقل از نظر مارک، معتبرتره (سونی در زمینه voice recorder قوی تر عمل می کنه) سری UX از سونی و PX720 از سونی رو هم چک کن ..(پاساژ ایران فرضاً یا بازار رضا)
    درود دوستان
    ببینید من یه mp3 player میخوام که اولا ظرفیتش از 2gig کمتر نباشه و یا قابلیت ارتقا داشته باشه که در بازه ی انتخاب موزیکها زیاد آدمو محدود نکنه و همچنین دارای کیفیت مناسبی در پخش موزیک باشه و به طور کلی عمری باشه
    سایر امکانات جانبی از قبیل صفحه لمسی, صفحه نمایش بزرگ, پخش فرمتهای تصویری و زیبایی برام اهمیتی نداره (تنها کیفیت و ظرفیت برام مهمه)
    بین رنج 50 تا 100 چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر
    طبیعتاً هر چه بیشتر بودجه بذاری بهتره ... پس وقتی میگی تا 100 تومن .. من فرض رو روی همون 100 میذارم .. یه گزینه خوب و باکیفیت sansa clip هستش که 4 گیگش 77 تومنه ... اما کارت حافظه نمی خوره.

یه گزینه دیگه sansa fuze هستش که 2 گیگش 105 تومنه .. اما کارت حافظه می خوره (micro SD)

کلاً گزینه ای که کارت حافظه بخوره در بین پلیرها محدوده ... و خیلی هاشون هم بالای 150 هستند ..

یه گزینه خوب دیگه creative zen هستش که حدود 100 تومنه.. کارت هم میخوره.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •