3- آره کافیه. ولی زوری ازت میگیرن !
4- اگه خودت بری بخری ارزونتر و بهتر گیرت میاد. مثلا من am 602 دارم با همین آسیاتک و راضیم.
3- آره کافیه. ولی زوری ازت میگیرن !
4- اگه خودت بری بخری ارزونتر و بهتر گیرت میاد. مثلا من am 602 دارم با همین آسیاتک و راضیم.
سلام
من تو خونه ADSL 256 دارم و مودم Huawei است که usb و lan داره.
یه هفته پیش لپتاپ خریدم و میخوام بتونم با لپتاپ هم از اینترنت استفاده کنم ( همزمان هم با لپتاپ هم با pc )
حالا باید مودم رو عوض کنم و wireless بگیرم دیگه
1) قیمت یه router خونگی خوب تو چه مایه هاییه و مارکها و قابلیتاشون چجوریاس؟
2) همزمان میشه هم با لپتاپ هم با pc از اینترنت استاده کرد؟
3) میشه با این router ها به pc وصل شد؟ ( یعنی به جای اینکه با lan به هم وصل بشن با این به هم مرتبط باشن تا مثلاً printer یا ... share کرد یا با هم بشه بازی کرد)
ممنون
میگه مشکل داره ولی نه خیلی از بچه ها تونستن با همین دیلینک وصل بشن....ما ظاهرا شاتل با d-link مشکل داره... دیروز رفتم نمایندگیشون طرف بعد از ثبت قرارداد میگه مودمتون به ما نمیخوره بهتره عوض کنی!!!حالا واقعا سازگاری نداره یا فقط بازی در میارن برای فروشه مودمهاشون!؟
دوستان متخصص نظرشون در مورد d-link چیه؟ مودم خوبیه یا......![]()
ولی خوب همونطور که گفتم مسئولیت نصب مودم و احیانا اگر مشکلی برات پیش اومد به عهده خودتونه
شما می خوای با فاصله از کامپیوتر از لبتاب استفاده کنی اگه که نه لازم نیست می تونی با همینی که داری یکی رو به USB یکی رو به LAN port وصل کنی و هیچ هزینه ی اضافه ای نکنی . اما اگه می خوای لبتاب رو این ور انور ببری خوب باید مودم بی سیم بگیری البته اگه مدلی باشه که بیسیم باشه و پورت شبکه یا usb هم داشته باشه بهتر چون دیگه مجبور نیستی یک کارت شبکه بیسیم برای کامپیوتر بخری .
نه آقا بیشتر موقع ها اینا چرت می گن شما خودت امتحان کن اگه نتیجه نگرفتی بعد به فکر جایگزین باش
سلام دوستان
توصیه می کنید مودم رو بخرم یا از خود شرکت بگیرم؟قیمت مودم بی سیم در چه رنجی هست؟
منطقه ما فقط شاتل و آسیاتک خدمات می دن به نظرتون کدوم بهتره؟آسیا تک همچنان محدودیت دانلود نداره؟
سرویس های اکو شاتل چطوریاست؟خوبه یا بده؟ چند روز از ثبت سفارش تا وصل شبکه طول می کشه؟
خلاصه هر راهنمایی به نظرتون رسید ممنون می شم
پایان
100000 بار این کارو کردم اما نشد !!! نشد که نشد !!!! تمام مراحل رو طبق همون نات که توی سی دی داده بودن رفتم اما نشد !!! یعنی دیتا نمی گرفت !!!....
مودم رو بهتره خودتون برین بخرین. یه چیزی که همه شرکتا قبولش داشته باشن.
آسیاتک الان هم محدودیت دار میده هم نامحدود. که تو تاپیک آسیاتک یا adsl سوال کنید بهتره.
شاتل هم همینطور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودم رو ریست کردین؟؟؟
پشت مودم یه دکمه ریست هست. اونو 15 ثانیه متوالی نگه دارید.
مودم ریست میشه.
بعدا دوباره تنظیم کنید.
من خودم AM602 دارم. تا حالا هیچ مشکلی نداشتم . . .
موفق باشید![]()
سلام
آقا ما رفتیم یه مودم وایرلس با 4 پورت لن (دی لینک 2640 ) گرفتیم... 68 تومن!
به نظرتون خوب خریدم؟!
در ضمن کدوم isp رو انتخاب کنم که گیر بی خود رو این مودم نده؟
خودم نظرم صبانت و آسیاتکه،تا نظر اساتید چی باشه
مرسی
دوستان کسی نمیتونه یه کمکی به ما بکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)