تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 198 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موتور یا engine بازی دیگه
    خوب بایدم قوی تر باشه این بازی آخرین ورژن never winter nights 2 با پچ هاش حدودا 2007-2008 اومدن
    همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.

دقیقا کلا بازی RPG تو این رنج رو باید با class های مختلف رفت چون هر کدوم یه چیزای به خصوص به خودش رو داره
    به جز کلاس های بازی چیزهای دیگه ای هم هست که باعث میشه بازیو چند بار رفت. از همه مهمتر داستان بازی و انتخاب هایی زیاد در بازی هست که لازمه اون چند بار تموم کردن بازی هست.

توی گیم اسپات یه چیزایی دیدم

عجیبه گیم اسپات که برای من فیلــتر نیست خوشبختانه
    با داتک مشکلی ندارم
    البته بهترین منبع برای بازی این جا هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد گیم اسپات کاش برای منم باز بودش. اینجوری که فیلتره خیلی بده

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.
    آخه برادر بعد از این بازی هم تا اونجا که من میدونم بازی RPG خاص و مطرحی نیومده

کلا تو این اواخر یه دونه Mass effect 2 اومد یکی این بازی

elder scrolls ها که کلا قیمی تر بودن ولی باز همون آخریشون oblivion باز گرافیک خیلی خوبی داشت نسبت به سالش

من تقریبا هر چی بازی RPG تو این 10 ساله اومده رو گرفتم و امتحان کردم
    با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند

تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه برادر بعد از این بازی هم تا اونجا که من میدونم بازی RPG خاص و مطرحی نیومده

کلا تو این اواخر یه دونه Mass effect 2 اومد یکی این بازی

elder scrolls ها که کلا قیمی تر بودن ولی باز همون آخریشون oblivion باز گرافیک خیلی خوبی داشت نسبت به سالش

من تقریبا هر چی بازی RPG تو این 10 ساله اومده رو گرفتم و امتحان کردم
    درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.
    در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.

با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند
    البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش

تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام
    اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه
    بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
    Last edited by vahidgame; 14-05-2010 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.
    در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.
    آخه هر 4 تا ی این بازی ها آخرین بازی ها از سری های خودشونن خوب باید هم بهتر باشن
    اگه قرار بود بدتر باشن که محبوبیت کل سری هاشون رو زیره سوال میبردن
    به قولی یه چیز بدیهی هست

ولی در کل من شخصا روی طبقه بندی سایت ها خیلی حساب بار نیمکنم
    البته ممکنه خوب هم توشون باشه ولی مثلا همین Battle field bad company 2 با اینکه این همه گرد و خاک کرده بود من از بازیش زیاد خوشم نیومد
    در کل بیشتر ذائقه ی فردی مهمه

البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش
    خوب دیابلو بیشتر برای این مهم هست که اولین بازی و قدیمی ترین بازی RPG هست و نوآوری جدیدی بود

اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه
    بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
    حق با شماست
    یه مقدار زوده برای نظردادن کلی
    من این بازی رو گرفتم 3 تا دی وی دی هست
    یعنی 2 تا دیویدیش که خوده بازی هست سومی یه دی وی دی هست که تریلر بازی و مراحل ساختش و سازنده هاش و ... رو نشون میده و مراحل کار رو

واقعا این بازی های RPG خیلی زحمت دارن
    غیر از stroy line شون که نمیدونم اینا به فکره کدوم بنی بشری میرسن

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    آقا کسی داستان بازیو داره؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم، اگه کسی داره بیزحمت بذاره، ممنون
    Optimus Prime تو پستهای زیر, درخصوص Darkspawn و Grey Warden توضیحات مفیدی دادند
    کد:
    کد:

6. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

ای بابا گیم اسپاتت فیلتـر شده؟

بیا برات چند تا راهنماش رو گرفتم زی کردم آپلود میکنم به کاره شما و دیگر دوستان میاد:

کد:
    مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!
    امیدوارم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

عجیبه برادر
    الان تست کردم مشکلی نداشت
    ولی تا به حال یه دانلود هم نداشته!×! چرا؟!

همممم

نم نم دارم یه نظراتی به بازی پیدا میکنم

اینا برای شروع:

1. موجوداتش آب دارن!×! یعنی خون زیاد دارن

2. influence پیدا کردن با team mates ها ساده تر از never winter nights هست

3. قفل نشدنه دوربینش رو پلیر یه مقدار رو مخه

4. اینکه با نگه داشتن کلیک راست خودش دنباله موش نمیدوئه زجر آوره

5. من معمولا تو این سری بازی ها با همچین تیمی میرم جلو: fighter, paladin or cleric, mage, rogue
    ولی فعلا تو این با دو تا فایتر دارم میرم جلو خودم که دارم اسکیل هام رو توی warrior با شمشیر و سپر تقویت میکنم یکی هم این مردک اسمش چی بود از یه نژآد جدیدی هم هست اونم تو سلاح های دو دسته خوبه
    دیگه mage هم که همون ویچه! رو دارم ( بچه ی شاخیه!) و rogue هم که همین دختر خوبه که راحت influence اش رو پر کردم و الان در عاشقی به سر میبرن

6. روابط romantic اش از همه ی بازی های دیگه باز تره و f/f و m/m هم مشکلی نداره که نو آوری ای هست برای خودش

7. اوایله بازیش واقعا سخت تر از بازی های مشابه ش بود حتی رو ایزی بعضی جاها رو مجبور شدم 7-8 بار لود کنم

8. هنوز یه مقدار با journal اش مشکل دارم و راحت ماموریت ها رو پیدا نمیکنم یه مقدار را دستم نیست

9. بعصی جاهاش واقعا رو مخی میشه معماهاش باید از walk-through سود جست

10. دسته نویسنده ی این walk-through درد نکنه کاره ما رو ساده کرده برای هر کاراکتر gift ها رو نوشته دیگه حروم اینا نمیشن لازم نیست هی سیو و لود هم کنیم که ببینیم کدوم میپسنده کی فحش میده

فعلا همینا

در موارد فوق اندیشه هایی!×!@!$ داشتید خوشحال میشم بگید

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

عجیبه برادر
    الان تست کردم مشکلی نداشت
    ولی تا به حال یه دانلود هم نداشته!×! چرا؟!

همممم

نم نم دارم یه نظراتی به بازی پیدا میکنم

اینا برای شروع:

1. موجوداتش آب دارن!×! یعنی خون زیاد دارن

2. influence پیدا کردن با team mates ها ساده تر از never winter nights هست

3. قفل نشدنه دوربینش رو پلیر یه مقدار رو مخه

4. اینکه با نگه داشتن کلیک راست خودش دنباله موش نمیدوئه زجر آوره

5. من معمولا تو این سری بازی ها با همچین تیمی میرم جلو: fighter, paladin or cleric, mage, rogue
    ولی فعلا تو این با دو تا فایتر دارم میرم جلو خودم که دارم اسکیل هام رو توی warrior با شمشیر و سپر تقویت میکنم یکی هم این مردک اسمش چی بود از یه نژآد جدیدی هم هست اونم تو سلاح های دو دسته خوبه
    دیگه mage هم که همون ویچه! رو دارم ( بچه ی شاخیه!) و rogue هم که همین دختر خوبه که راحت influence اش رو پر کردم و الان در عاشقی به سر میبرن

6. روابط romantic اش از همه ی بازی های دیگه باز تره و f/f و m/m هم مشکلی نداره که نو آوری ای هست برای خودش

7. اوایله بازیش واقعا سخت تر از بازی های مشابه ش بود حتی رو ایزی بعضی جاها رو مجبور شدم 7-8 بار لود کنم

8. هنوز یه مقدار با journal اش مشکل دارم و راحت ماموریت ها رو پیدا نمیکنم یه مقدار را دستم نیست

9. بعصی جاهاش واقعا رو مخی میشه معماهاش باید از walk-through سود جست

10. دسته نویسنده ی این walk-through درد نکنه کاره ما رو ساده کرده برای هر کاراکتر gift ها رو نوشته دیگه حروم اینا نمیشن لازم نیست هی سیو و لود هم کنیم که ببینیم کدوم میپسنده کی فحش میده

فعلا همینا

در موارد فوق اندیشه هایی!×!@!$ داشتید خوشحال میشم بگید
    سلام...

واسه اسكيل و ... حتما پست اول رو بخون...عالي راهنمايي كردن ...
    در مورد دوربين هم ...اره ...منم همينجوري بودم ولي عادت كردم و ميكني ...
    ماموريتها هم واقعا اذيت ميكنن....بعضي وقتا بايد شانسي پيدا كني ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی برادر
    برای گیم اسپات رو یه چیزایی خوندم
    دیگه تابلوئه اکثرشون و مشابه بازی های دیگن

ولی race هاش تا اینجاش که اصلا مثله بازی های دیگه متنوع نبودن
    فقط هم ین 4 تا رو داره گویا: elf - dwarf - human - یکی دیگه هم بود که جدید بود برام

میگم بچه ها این بازی صندوقی چیزی نداره که چیزایی که نمیخوایم بفروشیم یا لولمون بهشون نمیخوره رو توش نگه داریم اینقد با خودمون نچرخونیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •