تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 211 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يكم در مورد هك كردن مشل دارم با اينكه لوله هك كردنمم بالاست ولي بازم مشكل مثلا بعد از وارد كردن پسورد مينويسه:
    9/5 يا 9/4
    فرقي هم نميكنه كه قفل سخت باشه يا معمولي
    اين يعني چي؟؟
    هک کردن تو این بازی سخته واقعا.
    شما دنبال 1 کلمه خاص باید بگردی.
    وقتی 1 کلمه رو انتخاب میکنی و مینویسه 5/9 یعنی این کلمه ای که انتخاب کردی 5 تا حرفش با کلمه اصلی مشترکه.
    همینجوری باید ادامه بدی تا به کلمه مورد نظر برسی.
    البته تعداد محدودی انتخاب داری.
    من خودم همیشه قبل از این که شروع به هک کردن کنم اول سیو میکنم بعد هی امتحان میکنم چون اگه اشتباه بزنی و انتخابات هم تموم بشه کامپیوتر فقل میشه ...
    البته هر بار رمزش فرق میکنه ولی با سیو کردن میتونید اینقدر امتحان کنید تا شانسی یکیش در بیاد ... ارزش داره چون همیشه XP خوبی میده ...

برای باز کردن قفل ها هم همین کارو کنید تا اون سنجاق هاتون بیخودی هدر نره ...

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

این هک کردنه اون قدر ها هم کار سختی نیست ... با اینکه منم قبلش سیو میکردم ... ولی معمولا دفه ی اول یا دوم جواب درست رو بدست میو وردم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هک کردنه اون قدر ها هم کار سختی نیست ... با اینکه منم قبلش سیو میکردم ... ولی معمولا دفه ی اول یا دوم جواب درست رو بدست میو وردم
    دقیقا" منم همین طور ... من اصلا" به اون عدد هایی هم که میگه توجه نمی کنم ولی حداکثر سومین بار جواب می ده... البته خیلی شانسیه ها ... ولی خیلی کیف میده وقتی اولین حدست درست از آب در میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

دقیقا" منم همین طور ... من اصلا" به اون عدد هایی هم که میگه توجه نمی کنم ولی حداکثر سومین بار جواب می ده... البته خیلی شانسیه ها ... ولی خیلی کیف میده وقتی اولین حدست درست از آب در میاد
    ببین اون عدد ها رو گذاشته بودن نگاهشون کنی ها .... : دی
    منم یکی دو بار شانسی زدم ... ولی چون معمولا شانس یارم نبود .... چشم دوختم به اعداد و اینا ....

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین اون عدد ها رو گذاشته بودن نگاهشون کنی ها .... : دی
    منم یکی دو بار شانسی زدم ... ولی چون معمولا شانس یارم نبود .... چشم دوختم به اعداد و اینا ....
    (خنده) باشه به برادرم گوش زد می کنم ... من شانسی میزنم ... شانسی بیشتر کیف میده

راستی اون خانومه تو مگاتون چه مهربونه هر روز میاد بهم یه هدیه میده ... دوستش میداریم ... می ترسم کم کم عاشقم بشه ( خنده)

اون دختره تو big town هم که عاشقم شده بدجوری ... هر روز که میرم اونجا بهم یه چیزی میده ...
    اون پسره رو هم که اونجا مریض بود رو خوب کردم ... اونم میگه I Like you ... خلاصه کلی هوادار دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...

اوف باز من گیر کردم ...

رفتم توی اون بیمارستان بزرگه که یه دختره تو downtown بهم گفت برم افرادشو نجات بدم ...

کلی گشتم بعد از کشتن یه عالمه از اون غولا بالاخره افرادشو پیدا کردم ... حالا آسانسور خراب شده و باید باطری پیدا کنم ... راه خروج هم بسته شده ...!!!

یارو گفت تو طبقه ی سومه ...
    همه جا رو گشتم ولی باطری رو پیدا نکردم ... چی کار کنم ... کسی میدونه باطریه کجاست ؟!!! :((

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو من بخوام پاک کنم باید چی کارش کنم؟
    Last edited by 88x88; 18-05-2009 at 14:52.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازی با این سیستم بالا میاد ؟
    رم 1024
    گرافیک 7100 جیفورس
    سی پی یو 3.2

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

سلام...

اوف باز من گیر کردم ...

رفتم توی اون بیمارستان بزرگه که یه دختره تو downtown بهم گفت برم افرادشو نجات بدم ...

کلی گشتم بعد از کشتن یه عالمه از اون غولا بالاخره افرادشو پیدا کردم ... حالا آسانسور خراب شده و باید باطری پیدا کنم ... راه خروج هم بسته شده ...!!!

همه جا رو گشتم ولی باطری رو پیدا نکردم ... چی کار کنم ... کسی میدونه باطریه کجاست ؟!!! :((
    فکر کنم تو یه روبات توی قسمت رستورانش بود!

10. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

سلام...

اوف باز من گیر کردم ...

سلام ...
    او ف : دی ... مطمئنی اونجا بیمارستانه ... یه آسانسور خراب تو یکی از مرحله های بازی بود که رو سقف اوجا ارتشی ها داشتن با سوپر مونتانت ها می جنگیدن ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •