اگه اینجور باشه که خوبه همون 15 درصد موند!ولی الان دیدم تأثیر معدل سوم تو کنکور رو ۱۵ درصد تصویب کردن، گفتم شاید کسی نشنیده باشه.
اگه اینجور باشه که خوبه همون 15 درصد موند!ولی الان دیدم تأثیر معدل سوم تو کنکور رو ۱۵ درصد تصویب کردن، گفتم شاید کسی نشنیده باشه.
قرار بود واسه 88 بیشتر بشه مثلا 25 تا 30 درصدسلام دوستان!
خیلی وقت بود که سر نزده بودم!!!
دیگه کنکورو ..... از این مزخرفات!!
می گم مگه قرار بود تاثیر معدل چه فدر باشه که این جوری خوشحال می شید؟؟
سهمیه بومی رو برداشتن؟؟
بسیج!!!!!! توی سراسری سهمیه داره؟؟
چی جوریاس؟
ولی خوب 15 درصد موند
به علاوه اینکه امسال آزاد هم تاثیر معدل داره همون 15 درصد
در مورد سهمیه چیزی نگفتن
فک نمیکنم سهمیه ها رو حذف کنن !!
ببخشید ولی رو چه حسابی؟؟؟
رو این حساب که اون سنجشه این قلمچی!!
چون آزمون سازمان سنجشه واز بانک سوالای سوخته کنکورسالای قبل سوالاش طرح میشه اینطوری مطمئنی به سوالای کنکور نزدیکه ! آزموناش جامعه واینکه شرکت کننده ها از قلمچی خیلی بیشترن!
ولی قلمچی آزموناش مبحثیه مثلاً از ص 5 تا 10 به طراحاشم میگه از هر صفحه 3 تا سوال طرح کن ! شاید اون صفحه اصلاً نکته مهمی نداشته باشه یا برعکس از یه صفحه شونصد تا سوال میدن اینقدر یه نکته رو میپیچونن که سطح سوالاش یا بالاتر از کنکور میشه یا خیلی آبکی! در کل ذهنو از سوالای کنکور دور میکنه ! تنها خوبیش برنامه ریزیشه که مجبورت میکنه درس بخونی !
خو سلام عزیزان
اگه قابل بدونید هم اکنون به جمع بدبختای کنکور 88 پیوستم
با شما هستیم همراه با نکبتی یه ساله به نام کنکور !
آقا یه سوال همین ابتدا : چجوری وقت میکنید بیایین نت ؟
به نظر من سوال هاي سنجش مفتش گرونه!!
سوالهاي سنجش پارسال 183 درجه !!! با سوالهاي كنكور فرق داشت !
من كانون آزمون ميدم و خيلي هم راضيم
هنوز هم به كسايي كه آزمون ازمايشي ننوشتن توصيه ميكنم هر جا ميخواين برين ولي سنجش نرين !!
سلام من امسال سال دومی ام.مهمترین عاملی که باعث شد کنکور 87 رو خراب کنم درس خوندنه بدم بود.امسال میخوام مفهومی درس بخونم اما نمیدونم چه جوری یعنی با اینکه ساله دومم دوباره کتابای درسی رو بخونم؟ با توجه به این که بیشتره متنه کتابای درسی هنوز یادمه یا این که برای این که مفهومی یاد بگیرم باید از کتابای آموزشی (مثل رمزینه گاج سبز) استفاده کنم.یا این که بیشتر تست بزنم . بعدش این که منظور از تست زدنه مفهومی و تحلیل تست چیه؟ نفر اول کنکور تو یک مصاحبش گفته بود (ممکنه یک نفر 10 تا تست بزنه و با تحلیل اونا 4 یا 5 تا نکته بفهمه و کس دیگه ای با زدن همون تستا 1 یا 2 تا نکته بفهمه) من میگم چه چیزی باعثه این تفاوت میشه ؟ مگه با تحلیله تستا نکته ای بیشتر از اون چیزی که تو جوابهای تشریحیشه می فهمی؟
به این نتیجه رسیدم که کانونی ها میگن کانون خوبه و سنجشی ها هم میگن سنجش!راستی دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید که معلم و... توش نباشه م من بتونم با خیال راحت ریاضی مینیمم 30 بزنم؟کتابی چیزی؟؟؟؟ممنون میشم بهم بگید.
خوش اومدین!!
بیشتر بچه ها چون قلم میرن هر 2 هفته یه بار یه سری میزننن اینجا...![]()
سازمان سنجش که آزموناش بوقه!
همین طوری بدون سند و مدرک حرف نزنید لطفا
آزمونای سنجش ارزش نداره که ادم بشینه سر امتحان! چون وقت تلف کردنه!
اگه شک دارید میتونید امتحان کنید!
کی اینو گفته که ذهن رو از سوالای کنکور دور میکنه؟
حالا خوبه ما کنکور دادیم ! این حرف شما نادرسته!
بازم میگم که آزمونای کانون در کل تو ایران بهتر از بقیه آزموناس!
خواهشا اینجا دیگه در مورد سنجش و قلم کل کل نکنین !!!
هم سنجش خوبه هم قلم :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)