AVAST Free antivirus 02.08.2012
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVAST Free antivirus 02.08.2012
دوستان واسه اینترنت سیکرتی آواست به جز کرک کردن
سریال معتبر یا لیسانس گیر میاد ؟
حالا 120 روزه هم باشه ولی کار بده واقعا
از این کلید استفاده کن
سلام.
دوستان من از اخرین ورژنی که ایران ستاپ توسایتش قرار داده استفاده میکنم.(اواست اینترنت سکیوریتی).
انتی ویروس وقتی نصب میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به روش خود سایت ایران ستاپ کرکش میکنم انتی خیلی سرعت بالا امدش پایین میاد جوری که به بودش توی سیستم شک میکنم.
حالا اگه دوستان روش کرک مناسب یا سریالی که بشه ازش استفاده کنم رو بدن ممنون میشم......
کرک مشکلاتی رو واسه نرم افزارها به خصوص آنتی ویروس ها ایجاد میکنه بهتره که آنتی ویروس خودتون رو کرک نکنید , راستش کلید هم واسه اینترنت سکوریتی آواست به سختی گیر میاد یا منتظر بمونید تو همین تاپیک معرفی بشه مثل پست بالا یا اینکه از آنتی ویروس رایگان آواست در کنار یک فایروال رایگان مثل کمودو یا انلاین آرمور استفاده کنید که از فایروال آواست خیلی قوی تر هستند
دوستا ن من این انتی ویروس اپدیت کردم بعد لپتاپو ریست کردم دیگه ویندوز بالا نمی اد . صفحه سیاه میاد مینوسه: protect by avast.... چه کنم؟راه حلی نیست؟بجز تعویض ویندوز
فقط همین جلمه رو می نویسه؟ یکم صبر کنید شاید Boot Scan اوست هستش. اگر تونستید عکس از مانیتور بگیرین تا بشه بهتر نظر داد.
سلام
مصمم شدم ویندوز رو عوض کنم اما نمی دونم چه جوری آپدیتها رو بگیرم تا روی ویندوز بعدی مشکل نداشته باشم
نکته اینه که انتی ویروسم هر روز اپدیت میشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
به مسیر زیر برید :
C:\Program Files\AVAST Software\Avast
و از دو پوشه با نام های setup و def کپی بگیرید.
برای استفاده مجدد از اینها، ویندوز رو از طریق Safe mode بالا آورده، به همان مسیر رفته و با پاک کردن دو پوشه موجود، پوشه های جدید را جایگزین کنید.
Key Avast Internet Security
محتوای مخفی: key
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)