من واقعا میترسم pes رو کنسولها جلو فیفا کم بیاره
اخه من عاشق pes هستم
لطفا هر که دانلود کرد بگه چجوریه
من واقعا میترسم pes رو کنسولها جلو فیفا کم بیاره
اخه من عاشق pes هستم
لطفا هر که دانلود کرد بگه چجوریه
چندتا دیگه لینک دانلود :
gamer's hell
------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Clubic.com
----------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4Players.de
---------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gamona.de
---------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GamingAccess
Torrent
====کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAPID
====
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسئولیت صحت و سقم لینک ها با من نیستا !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توی دمو فقط قسمت مسابقه دوستانه اش بازه؟؟
بقیه قسمتها هم میشه دسترسی پیدا کرد؟؟؟اگه میشه ار ادیت تیم توضیح بذارید
تو دمو تبلیغاتا دیجیتالی بود؟؟؟؟؟؟؟؟ مثله 2008 ضایه می دون یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبلیغات دیجیتالیه ...................
یه کلیپ از دمو دانلود کردم حال کردم .......
تماشاگرا یه دفعه گی تو بازی شرو میکردن یه شعار دادن ... خیلی باحال بود.
نقطه پنالتی رو هم دیدم
woooooo
چه خبره اولین باره که 7 نفر تو انلاینن البته تاپیک رئال این رکورد رو شکونده با 12 نفر.
خوب میبینم که تبلیغات دیجتالیه ولی میگفتن که تبلیغات دیجیتالی مال نسخه کنسولیه چیه قضیه؟
من مردمو زنده شدم یکی در مورده دمو توضیح بده دیگه من خواب و خوراک ندارم به فکره منم باشین که نمیتونم دمو رو بازی کنم
این جا هیچ کس به فکر ماهایی که دمو دان نکردیم نیست.
بابا یه نقدی بنویسید.
سایت gamingaccess یه پچ داده برای نسخه دمو؟ اونا دمو رو کهنه کردن اما ما هنوز نداریم
تغییراتی در زمان بازی و دوربین بازی ایجاد میشه!
میشه کسی توضیح بده این مود جام باشگاهای اروپا که به بازی اضافه شده چطوریه؟؟؟ یعنی این مود داخل لیگ هستش یا داخل مستر یا اینکه اصلا جداگونه هست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)