تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 135 از 2550 اولاول ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه shahinSssS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

6 یه سوال

سلام یه سوال از بچه های تبریز داشتم دوستانی که با گوگل ارث کار می کنند
    من فول ورژن 2008 البته کرک شده را دارم البته ورژ نهای قبلی رو داشتم قبلا ولیعصر را نشون نمی داد الان هم زعفرانیه و میرداماد برای شما هم همینطور هست؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟ مرسی می بخشید که جاش اینجا نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جالب ترين قسمت اين دو تاست :
    1) هزینه مودم و راه‌اندازی آن بر عهده مشترک می‌باشد.
    2) بابت راه‌اندازی سرویس نیز نباید هزینه‌ای از مشترک دریافت شود.
    پس يعني ديگه اون مبلغ 10 الي 12 تومن هزينه راه اندازي رو نبايد بگيرن و در صورت كه فردي از شركت اومد تا مودم رو نصب كنه بايد هزينه بدي ولي اگه خودت نصب و راه اندازي كني ديگه هيچي نبايد پرداخت كني
    Ok چنین هست.فقط هزینه برای کسانی که نمی توانند مودم خودشان را نصب نمایند گرفته می شود. مانند سایر کشورهای متمدن.
    شما فقط بایستی هزینه سرویستان را بپردازید. اما من نمی تونم قول بدم که کاملا کارها به این راحتی باشه چرا که عناوین مختلف را جهت گرفتن همان مقدار پول قبلی از مردم خواهند گرفت : عوارض - آبونمان - حق اشتراک و .....
    اما آنچه که مسلم هست اینکه ، شما اگر از این وضع به سازمان شکایت نمایید شاید یک فکری جدی صورت بگیرد . اینترنت یک وسیله بسیار ضروری می باشد و نباید بعضی ها و شرکتهای اینترنتی از آن برای پر کردن جیبشان استفاده نمایند. یعنی انها با کمترین هزینه از مخابرات پهنا می گیرند فکر کنید 60% تخفیف و بجای توزیع با همان مقدار 90% هم روش می کشند و به مردم ارائه می دهند.
    خشم کاربران از این وضع برافروخته . چرا که ما نمی خواهیم باورمان شود که در کشوری ضعیف زندگی می کنیم.
    ما صاحب هزاران تکنولوژی مطرح در کل دنیا هستیم (مقام اول هم داریم) اما با ندانم کاریهای بعضی ها و با خسیس بازیها و من من کردنهای عده ای از خیلی چیزها محروم هستیم که می تواند این چنین نباشد.
    ما با داشتن جوانان بسیار متفکر الان کاری می بایست انجام دهیم که جز 4-3 کشور پر مصرف اینترنت در جهان شویم.
    نه نمی توانیم ، کاری کنیم که لااقل مانند مالزی یا ----- همین ترکیه خدمات به کاربرانمان دهیم.اگر مشکل این هست که کارهای جاسوسی و ... انجام میشه ، پس همه کشورهای متمدن الان بایستی هزاران بار به خاطر همین موضوع نابود میشدند . اینطور نیست .؟؟؟؟
    من هنوزم وقتی به یاد این جمله م یافتم خشم درونم را فرا میگیره و نمیزاره به ایران عشق بورزم : سرعت 56kb برای کاربران ایرانی کافی و مناسب هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

Bizimt جان اگه میدونی شرکت های مطرح کی قراره حق اشتراکشون رو پایین بیارن ما هم بی نصیب نزار.
    امروز تبلیغات شرکت های ترکیه ای رو نگاه میکردم سرعت 4 مگ+مودم رایگان+دسترسی وایرلس رایگان تو
    کل شهر رو ماهانه میده 14.90ytl .یعنی 11700 تومن.
    آدم واقعن افسرده میشه واسه 128 کیلو بیاد ماهی 14000 تومن پول بده+هزینه مودم و اسپلیتر و هزار تا
    کوفت و زهرمار دیگه.
    آره درسته تقریبا همین طور هست . راستش من هر سال 1-2 هفته میرم ترکیه بخاطر دوستان و فامیل ها . همین 2 ماه پیش رفته بودم.و تو همین تاپیک هم اشاره کرده بودنم به قیمتها در ترکیه.
    اینجا چون تفکر اینطوری هست که از ابزارها و متد تازه ورود به کشور سو استفاده می کنند و مردم را ... فرض می کنند و جیبشان را خالی می کنند. شما هم که نمی تونید از اینترنت استفاده ننمایید مجبورید تن به این عمل دهید.
    این مطلبی نیست که نشه گفت : وشیفه سازمانها و .. هست که این امکانات رو بسنجند و خودشون رو با دیگران میزان کرده و به مردم خدمات دهند .
    تازه ما به فکر این هستیم که اگر فردا ما را کاملا تحریم نمودند برای خودمان یک شبکه ملی داشته باشیم ؟؟؟؟

متاسفم. اما خدا را شکر مسئولان و دولت و بزرگان این مملکت دارن کاری می کنند که اگر حقیقت داشته باشه خوب باعث دوستی بین کاربران و مسئولان خواهد شد وگرنه لعنت و نفرین مردم پشت سرشان.

فکر کنم شاتل می خواد 128 رو به قیمت 7500 تومان ارائه بده. چرا که شالت در این کارها جست و چابک هست. در تبریز اولین شرکت تبلیغاتش رو شاتل شروع کرده . منتظر میشیم تا علنی کنه و دیگران هم همینطور.
    اگر یک شرکت مطرح قرار باشه که کل اینترنت یک شهر رو بده بهتر از این هست که چندتا شرکت بیان بگن یعنی چی پس ما چرا نتونیم 70 % سود نکنیم پس اینترنت نمیدیم و ... و تهدید .

خب بالاخره اينا مگه موظف نشدن تا يه ماه تعرفه هاشونو اصلاح كنند؟
    پس اگه تا يه ماه اين كارو نكردن نگفته مگه مشتركا ميتونن شكايت كنن؟ شما ميگين هنوز قصد ندارن اينكارو بكنن ولي بالاخره تا يه ماه اينكارو بايد بكنن ديگه. آره؟
    بایدی در کار نیست چون نمی خواهند به این شرکتها زور بزنند. اما اگر به دید دستور به این بخشنامه بنگریم بله باید تا 1 ماه این کار رو انجام دهند.
    تنها چیزی که مهم هست اینکه باید ما کاربران اعتراضاتمون رو از 0 شروع و به مقام عالی مرتبه 100 برسونیم. ما امید و حامی فعلا نداریم.

اقا من یه فکر کردم
    میخواین با هم فرار کنیم ترکیه
    BIZIMT جان شما تو ای اس پی کار میکنی میشه یکم قضیه رو باز کنی
    یعنی چنین چیزی امکان پذیره ؟
    من که اگه این قیمت باشه میرم دو mg میگیرم
    اخه تو یه تاپیک دیگه گفتن امکان پذیر نیست و همه برشکست میشن ....
    موافقم . اما نه فرار بلکه انتخاب راه درست. تازه همه که نمی تونن برن ترکیه.

نگفتن که به کاربرای معمولی سرعت بالای 128 میدن یا نه؟
    این قیمتها اشتراک بدون محدودیت هستند؟
    باید که به همه داده بشه . اما صفحه دومی هم هست که پشت صحنه به شرکتها ابلاغ خواهد شد. و باید اون رو دید. اما شما خوش بین باشید. بعضی شرکتها خواهند داد یا همه . تازه بیشتر پهنای باند در اختیار نهاد ها می باشد.برای همین به این نکته هم توجه می شود که یک دیواری بین کاربران بزاریم تا همه نتونن از سرعت های بالا استفاده نمایند. مانند درخواست کارت و دعوت نامه و ... .

512 رو همین الانش هم راحت میدن به خونه.
    بذار اینا 1024 یا 2048 رو بدهند،حالا 20 درصد بالا پایینش مسئله نیست زیاد.
    ببینید همه شرکتها نمیتونن این مقدار رو بدن تا زمانی که WWW بشه موضوع پهنا در کشور . همه یکسان . چون اگر مانند گذشته بنگریم اگر مثلا : بعضی شرکتها 100 تا 1024 بدن دیگه پهناشون - سهمیه هاشون تموم میشه ok.

فقط شنیدم بعضی ها (ایران ها زرنگند) در دقیقه 90 یعنی آخر روز 29 کارهاشون رو شروع می کنند تا لااقل باز هم یه مدتی پول مفت نصیبشون بشه. اینم OK شد ؟

3. 6 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Ok اما صفحه دومی هم هست که پشت صحنه به شرکتها ابلاغ خواهد شد. و باید اون رو دید
    ممكنه يكم بيشتر در مورد اين صفحه دوم توضيح بفرماييد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال از بچه های تبریز داشتم دوستانی که با گوگل ارث کار می کنند
    من فول ورژن 2008 البته کرک شده را دارم البته ورژ نهای قبلی رو داشتم قبلا ولیعصر را نشون نمی داد الان هم زعفرانیه و میرداماد برای شما هم همینطور هست؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟ مرسی می بخشید که جاش اینجا نبود
    سلام.
    اولا که محل این سوال اینجا نبود.
    در ثانی، بله، برای همه اینطور هست.
    مشکل از ماهواره گوگل ارث هست.
    موفق باشید

6. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام....

دوستان اين عكس من امروز از نمودار پهناي باند از سايت همارا گرفتم.

اين نمودار ماله 4 روز اول اتصال اشتراكم هست .با توجه به اين كه اشتراك من 64 نامحدود هست،توي اين 4 روز 5 يا 6 ساعت سرعت من بالاي 7kb است و بقيه روز ها تقريبا بين 3 و 4.5 نوسان داشته.

حالا سوال من اينه كه چرا سرعت من اينقدر پايين هست؟
    راه حلي براي افزايش سرعت وجود نداره.؟

ممنون مي شم راهنماييم كنيد/.
    ||سپاس**

در آغاز فعالیت shina_aty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض می شه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان وقت بخیر
    من خوشحالم که بچه تبریزی هام تاپتیکه توپی دارن
    دوستان من 135 صفحه تاپتیک رو خوندم و نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم adsl خوبه البته اینم بگه اهل دانلود فیلم و آهنگ نیستم معمولا مقاله و یا نرم افزار دانلود می کنم به نظرتون کدوم شرکت با کوم تعرفه برام مناسب هست؟
    در ضمن مرکز مخابرات مان ایل گلی هست.
    Last edited by shina_aty; 01-10-2008 at 18:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام....

دوستان اين عكس من امروز از نمودار پهناي باند از سايت همارا گرفتم.

اين نمودار ماله 4 روز اول اتصال اشتراكم هست .با توجه به اين كه اشتراك من 64 نامحدود هست،توي اين 4 روز 5 يا 6 ساعت سرعت من بالاي 7kb است و بقيه روز ها تقريبا بين 3 و 4.5 نوسان داشته.

حالا سوال من اينه كه چرا سرعت من اينقدر پايين هست؟
    راه حلي براي افزايش سرعت وجود نداره.؟

ممنون مي شم راهنماييم كنيد/.
    ||سپاس**
    سلام.
    دوست عزیزم، متاسفانه یکی از مشکلاتی که در اکثر ISP های ایرانی وجود داره این هست که، سرعت واقعی شون، کمتر از سرعت اسمی هست.
    در بین تمام سرویس دهنده ها، فقط شاتل تقریبا این مورد رو رعایت میکنه (اون هم به طور تقریبی)
    مثلا این تست از سرعت 512 همارا سیستم هست که اینهمه اختلاف وجود داره

فکر نکنم چاره ای داشته باشید. مگر اینکه از همارا، یه نگاهی بندازند.
    موفق باشید

سلام دوستان وقت بخیر
    سلام. عضویت شما رو در انجمن های P30world تبریک میگیم.
    نظر لطفتونه

دوستان من 135 صفحه تاپتیک رو خوندم
    چیییییییییییی مییییییییییگیییییییی؟؟؟؟
    همش رو خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟

نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم adsl خوبه البته اینم بگه اهل دانلود فیلم و آهنگ نیستم معمولا مقاله و یا نرم افزار دانلود می کنم به نظرتون کدوم شرکت با کوم تعرفه برام مناسب هست؟
    باید خدمتتون عرض کنم، تا مدتی پیش، به طور قطعی میشد گفت که هماراسیستم بهترین ارائه دهنده سرویس های اینترنتی در تبریز هست. ولی از زمانی که باگ نرم افزاریش، رفع شد، چند پله اومد پایین تر. دقیقا هم سطح بقیه شرکت ها . . .
    از طرفی هم دولت که تعرفه خدمات اینترنتی رو 20 در صد کاهش داد، معلوم نیست که شرکت ها چه کلکی بزنند تا همون سود قبلی بره به جیبشون.
    پس بهتره که حداقل 10 روز صبر کنید تا تعرفه شرکتها بیاد بیرون. و معلوم بشه که آیا فقط قیمت سرویسها کاهش یافته؟؟؟ یا با کاهش یافتن قیمت، نوعش هم نزول کرده؟؟؟؟
    خبرهای دیگری که از بعضی از دوستان میرسه، نشون دهنده این هست که مخابرات هم میخواد اینترنت پر سرعت بفروشه (واویلا).
    (اشتراک من هم داره تموم میشه. منتظر خواهم بود به این که کدوم شرکت سرویس مناسب، با قیمت مناسب میده؛)
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 01-10-2008 at 20:44.

10. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

BIZIMT جان، جون هر کس که دوست داری، جواب درست حسابی بده به این سوال من. (چون چند بار پرسیدم جواب کاملی نگرفتم.)
    Ok
    فکر کنم شاتل می خواد 128 رو به قیمت 7500 تومان ارائه بده. چرا که شالت در این کارها جست و چابک هست. در تبریز اولین شرکت تبلیغاتش رو شاتل شروع کرده . منتظر میشیم تا علنی کنه و دیگران هم همینطور.
    منظور از 128 ، سرویس نامحدود هست ؟؟؟؟؟؟ یا سرویس محدود؟؟؟؟؟
    ِ
    (در ضمن، شالت نه شاتل )
    فقط شنیدم بعضی ها (ایران ها زرنگند) در دقیقه 90 یعنی آخر روز 29 کارهاشون رو شروع می کنند تا لااقل باز هم یه مدتی پول مفت نصیبشون بشه. اینم OK شد ؟
    همارا سیستم از چه زمانی قیمت ها رو تغیر خواهد داد؟ دقیقه 90 ؟؟؟
    پیشایش، تشکر میکنم.
    Last edited by tohidkh; 01-10-2008 at 20:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پینگش کن اول باید بری cmd بعد اونجا باید دستور ping زو بنویسی و بعد همون آدرس رو بنویسی مثل این :
    ping s2.tooler.info
    نتونستم اجرا کنم این دستور رو. Error میده.
    Ping request could not find s2.tooler.info . please check the name and try again.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر
    دوستان من 135 صفحه تاپتیک رو خوندم و نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم adsl خوبه البته اینم بگه اهل دانلود فیلم و آهنگ نیستم معمولا مقاله و یا نرم افزار دانلود می کنم به نظرتون کدوم شرکت با کوم تعرفه برام مناسب هست؟
    این همه مطلب بود باز هم نتونستید بهترین سرویس از نظر خواسته خودتون رو پیدا کنید؟tohidkh جان قشنگ فرمودند.

در ضمن دوست خوب ما ، ایل گلی نه ائل گُلیِ

BIZIMT جان، جون هر کس که دوست داری، جواب درست حسابی بده به این سوال من. (چون چند بار پرسیدم جواب کاملی نگرفتم.)

منظور از 128 ، سرویس نامحدود هست ؟؟؟؟؟؟ یا سرویس محدود؟؟؟؟؟
    ِ(در ضمن، شالت نه شاتل )

همارا سیستم از چه زمانی قیمت ها رو تغیر خواهد داد؟ دقیقه 90 ؟؟؟
    پیشایش، تشکر میکنم.
    آره من با سرعت تایپ می کنم.
    این رو هم با لپ تاپ در بیرون (حیاط یکی از دوستان) داشتم تایپ می کردم که جای ت و ل با هم عوض شده بود.
    نه سرویس محدود .
    همارا یا هر شرکتی دیگه ، فعلا سر تو برف . منتظر چراغ سبز . خدا میدونه مدیران چه فکرایی تو سرشون هست..
    Last edited by BIZIMT; 01-10-2008 at 21:40.

14. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •