آقا جان من اینکارو هم کردم و توی d\resource\fonts فونت جدید ریختم ولی بازم نشد انگار اول از رم گوشی فونت ها رو لود میکنه نوبت به مموری کارت نمیرسه حالا چیکار کنم ؟؟؟
آقا جان من اینکارو هم کردم و توی d\resource\fonts فونت جدید ریختم ولی بازم نشد انگار اول از رم گوشی فونت ها رو لود میکنه نوبت به مموری کارت نمیرسه حالا چیکار کنم ؟؟؟
اقا من هک دکمه ی سخت افزاری رو انجام دادم حالا از کجا باید باهاش کار کنم در ضمن مشکلات قبلیم هم درست شد منظورم:اسکین و iconبود
شما اول باید گوشی رو ریستارت کنید تا تغیر پیدا کنه.آقا جان من اینکارو هم کردم و توی d\resource\fonts فونت جدید ریختم ولی بازم نشد انگار اول از رم گوشی فونت ها رو لود میکنه نوبت به مموری کارت نمیرسه حالا چیکار کنم ؟؟؟
سلام
یکی از دوشتان کمک کنه
من برنامه New CapsSwitch رو نصب کردم و مراحل رو هم انجام دادم
پوشه private میاد اما پوشه ای به نام sys ندارم تو گوشی
تو pc ام امتحان کردم private هست اما sys نیست![]()
با عرض سلامو خوش امد گویی.
1-از نقل قول کردن پستهای بزرگ خودداری کنید
2-فکر نکنم دلیلی برای اینکار باشه.هکها به ترتیب به آخر لیست اضافه میشن
موفق باشید
برای بار پنجم میگم : بزودی جوابشو میگم.
فکر کنم گوشیتون P1 بود.برید از کنترل پنل و قسمت Deivce گزینه Shortcut Button رو روی واکمن بزارید.
دوست عزیز به متن پست اول دقت کنید:
و این توضیحات اینه:فقط اون توضیحات اضافی اون پایین هم بخونید و بعد برید پست شماره 2 و هر هکی که خواستید انجام بدید.
توضيحات اضافي: بهترين نرم افزار براي كپي كردن فايلها XPlore هست كه ميتونيد از اينجا دانلودش كنيد. بعد از نصب براي ديدن پوشه هاي سيستمي و دسترسي به انها بايد بريد از منوي Tools زير منوي Configuration رو انتخاب كنيد و از صفحه باز شده گزينه Show system files/folders رو فعال كنيد.
با اجازه حسين خان من جواب شما و دوستان ديگه رو در اين مورد ميدم:
اول با capsswitch گوشي رو هك كنيد.بعد بريد به مسير فونتها داخل درايو سي...حالا تمامي چهار تا فونت رو پاك كنيد...يكي از اونها پاك نميشه و باقي ميمونه...حالا گوشي رو ري استارت كنيد...حالا دوباره بريد سر پوشه فونتها داخل درايو سي و اون يكي رو كه پاك نميشد پاك كنيد و دوباره گوشي رو ري استارت كنيد...حالا قضيه حله...و از اين به بعد مراقب باشيد فونتها رو داخل درايو سي كپي نكنيد چون گاهي ممكنه گوشي اصلا بالا نياد!
شما كافيه پوشه Fonts رو در درايو C به يك نام ديكه مثل fontgh يا چيزاي ديگه تغيير بديد.سپس اون پوشه رو پاك كنيد.به همين راحتي.
آخه وقتي گوشي از اون پوشه داره استفاده ميكنه كه نميشه اسمش رو عوض كرد!
همونطور كه قبلا گفتم من تست نكرده جواب نميدم.
درسته اون پوشه توسط سيستم استفاده ميشه ولي در حال استفاده نيست.اون پوه و محتوياتش فقط هنگام بالا آمدن گوشي يكبار خونده ميشه و در درايو Z قرار داده ميشه(حافظه در حال استفاده گوشي)
دليل اين كه نميزاره در حالت عادي اين پوشه و محتوياتش رو پاك كني اينه كه گوشي اون رو به عنوان پوشه سيستمي ميشناسه ولي در واقع ازش استفاده نميكنه.وقتي كه تغيير نام بدي ميتوني پاكش كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)