سلام من یه کانورنور میخوام که فایل mtv رو به فرمت دیگه تبدیل کنه لطفا کمک کنید
سلام من یه کانورنور میخوام که فایل mtv رو به فرمت دیگه تبدیل کنه لطفا کمک کنید
سلام
میشه یه برنامه بهم معرفی کنید برای کات کردن فرمت MKV که بتونم فیلم 8 گیگ رو کات کرده و رایت کنم.
ممنون
فیلم با فرمت iso با چه مدیایی قابل پخشه؟
باید کدک Codec تهیه کنی...
codec رو سیستمم نصبه ولی متوجه شدم که این فرمت مربوط به DVD NTSC هستش باید اول ازش Image میگرفتم بعد با Nero روی DVD رایت کردم قابل پخش شد.
سلام
اگه امکان داره یه برنامه بهم معرفی کنید گه فایل تصویری با فرمت mpg را به mpeg تبدیل کنه
مرسی
سلام . یه برنامه میخوام که فایل های رو که از ماهواره با فرمت ts شبط میکنیم به dvd تبدیل کنم ( صدا و تصویر هماهنگ باشن ) بعدشم که فایل ها به dvd تبدیل شد چطوری و با چه نرم افزار فایل های رو که به dvd تبدیل کردم روی یک dvd بریزم . و با چه سرعتی رایت بشه ؟
Tipard Total Media Converter 4.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یه برنامه ای میخوام که فایلهایی که از ماهواره گرفتم ( فرمتش MPG ) هست . میخوام ویرایش کنم . با هر برنامه ای که فکرش رو بکنید امتحان کردم اما نشد .
فقط میخوام فایلهای ویدیویی که گرفتم رو یه قسمتهاییش رو کات و یا بهم بچسبونم . نمیخوام فرمتش رو تبدیل کنم و در نهایت هم با همون فرمت خودش سیو کنم .
با هر برنامه ای که بگید امتحان کردم اما نشد .این فرمتی که ----- ضبط میکنه رو نمیشناسن !!! ممنون میشم یه برنامه خوب و قوی معرفی کنید .
این کار نمیکنه . معتبرترین و قوی ترین برنامه تبدیل فرمت رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)