تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 506 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

206 خیلی داره ضربه میخوره سر بنزین نا مرغوب.
    دوستان اصلا راضی نیستن.عجب
    این مصرفش داره رو اعصاب آدم راه میره، مخصوصا تو شهر و شب عیدی که همش ترافیکه دیگه آمپر همینطوری میاد پایین
    قبلا چراغ زرده که روشن میشد باز باهاش میرفتم و میومد و سر فرصت میرفت پمپ، الان تا زرده روشن میشه احساس میکنم یه 10 کیلومتر دیگه بره تموم میشه
    Last edited by rozbeh85; 07-03-2011 at 20:19.

داره خودمونی میشه dreams4gotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    206 من موتور 1600 هستش و 2300 کیلومتر راه رفتم. می خواستم از اساتید بپرسم که چه زمانی روغن و فیلترش رو عوض کنم؟
    نمایندگی میگه 10000 تا ولی من یه مسافرت 2000 کیلومتری در پبش دارم. نکنه تو جاده داغون بشه؟
    ممنون.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    206 من موتور 1600 هستش و 2300 کیلومتر راه رفتم. می خواستم از اساتید بپرسم که چه زمانی روغن و فیلترش رو عوض کنم؟
    نمایندگی میگه 10000 تا ولی من یه مسافرت 2000 کیلومتری در پبش دارم. نکنه تو جاده داغون بشه؟
    ممنون.
    نه دوست عزیز هنوز خیلی زوده.
    مشکلی پیش نمیاد

داره خودمونی میشه Johan lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شرمنده همون تیپ 6 رو میگم کاری صورت میده ؟؟ برای اشنای ما که تاثیری رو احساس نکردیم }
    من یکی دو هفته تیپ 6 داشتم مدل 88 بود و وقتی میزدمش تو s هم صدای موتورش اسپرت می شد هم شتابش بیشتر میشد و ماشین تیز تر می شد در کل با حال بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه 206 تیپ 2مدل 87 دارم 50.000 تا رفته. سره 30.000 صفحه کلاج تمووم کرد!!!. ماشالا این موتور جدیدا تیپ 5ای میخورن که گرونتره!! الانم این صفحه 20.000 تا بیشتر کار نکرده تمووم شده!!! بردم رگلاژ کنم گفتن اتوماته اینا! الان کلاج تا گردنم میاد بالا بعد ول میکنه ((:
    انگار کلاج خوره داره! صد رحمت به پراید صفحه فابریکش 90.000 کار کرد واسم.....
    اساتید مشکلش چییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    من یه 206 تیپ 2مدل 87 دارم 50.000 تا رفته. سره 30.000 صفحه کلاج تمووم کرد!!!. ماشالا این موتور جدیدا تیپ 5ای میخورن که گرونتره!! الانم این صفحه 20.000 تا بیشتر کار نکرده تمووم شده!!! بردم رگلاژ کنم گفتن اتوماته اینا! الان کلاج تا گردنم میاد بالا بعد ول میکنه ((:
    انگار کلاج خوره داره! صد رحمت به پراید صفحه فابریکش 90.000 کار کرد واسم.....
    اساتید مشکلش چییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شما یا نوع رانندگیتون جوریه که به صفحه کلاچ فشار میاره یا صفحه کلاچتون موردی داشته.
    درضمن نوع موتور مورد استفاده در 206 ربطی به زود یا دیر تموم کردن صفحه کلاچ نداره!‏
    من تیپ2 87 میشناسم 120 هزارتا راه رفته هنوزم کار میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    يه هفته اي ميشه كه يه 206 sd v8 خريدم.
    صبحا وقتي موتورش سرده يه چند ديقه اي از قسمت زير موتور سمت شاگرد يه صدايي ميادو قطع ميشه. به نظر شما مشكل از چيه ؟ (صداش مثل اين ميمونه كه يه ميخ لاي لاستيك گير ميكنه و با سرعت حركت ميكني.)
    در ضمن يه مشكل ديگه. از قسمت بالاي داشبرد يه صداي ديگه تو دست اندازا مياد.انگار دو تا آهن دارن به هم ميخورن. احتمال داره پيچ نداشتن ايربگو همون جوري انداختن اون تو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما یا نوع رانندگیتون جوریه که به صفحه کلاچ فشار میاره یا صفحه کلاچتون موردی داشته.
    درضمن نوع موتور مورد استفاده در 206 ربطی به زود یا دیر تموم کردن صفحه کلاچ نداره!‏
    من تیپ2 87 میشناسم 120 هزارتا راه رفته هنوزم کار میکنه.
    من مثل ادم رانندگی میکنم. میخوام بدونم صفحه کلاج مشکلش چیه که انقدر زود به زود تموم میشه؟؟؟
    گفتم که پرایدم مشکلی نداشت اما این یکی انگار کلاج خوره داره!!!
    کسی میدونه صفحه 206 معمولا چقدر کار میکنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من مثل ادم رانندگی میکنم. میخوام بدونم صفحه کلاج مشکلش چیه که انقدر زود به زود تموم میشه؟؟؟
    گفتم که پرایدم مشکلی نداشت اما این یکی انگار کلاج خوره داره!!!
    کسی میدونه صفحه 206 معمولا چقدر کار میکنه؟؟؟
    دوست عزیز بالا هم بهت گفتم
    نمیشه گفت چقدر دقیق کار میکنه چون بستگی به نوع رانندگی داره.ماشین من ۱۰۰ تا کار کرده فابریکم هست و هنوزم شتاب خیلی خوبه و کلاچ هم نرم هست.
    در ضمن دوست عزیز برخوردتون جوری که انگار کسی بهتون بد جواب داده!‏ من گفتم شاید به ماشین فشار میارین و پرسیدم!‏
    Last edited by total_overdose; 14-03-2011 at 13:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز بالا هم بهت گفتم
    نمیشه گفت چقدر دقیق کار میکنه چون بستگی به نوع رانندگی داره.ماشین من ۱۰۰ تا کار کرده فابریکم هست و هنوزم شتاب خیلی خوبه و کلاچ هم نرم هست.
    در ضمن دوست عزیز برخوردتون جوری که انگار کسی بهتون بد جواب داده!‏ من گفتم شاید به ماشین فشار میارین و پرسیدم!‏
    مرسی دوست عزیز از راهنماییت.
    میدونم به سبک رانندگی ربط داره. من میگم شاید یه جایی مشکلی داره که اینقدر زود تموم میشه!! اخه من با پراید و 206 یه جور رانندگی میکنم 90.000 تا کجا 20.000 تا کجا . عجیب نیست؟؟؟!! از لنت ام زودتر تموم میشه
    هرجا میرم کسی نظری نداره میگن تموم شده دیگه! اومدم اینجا از دوستان بپرسم.
    نه کسی بد جوابمو نداده. بازم مرسی کمک کردی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •