چینیش که خیلی وقته اومده حتی قبل اینکه رسمیش به بازار بیاد!
چینیش که خیلی وقته اومده حتی قبل اینکه رسمیش به بازار بیاد!
من فكر نكنم ديگه نياز به اين كارا باشه!همش منتظرم گذاشتم تو شارژ واسه شارژ اولیه! خیلی سخته انتظار کشیدن!
ولي 900 تومن گوشيه! كار از محكم كاري عيب نمي كنه!
در ضمن مبارك باشه!
خدا همه را پوشش بده!
یه سوال:
من تهران نیستم.اگه بخوام الان گوشی رو سفارش بدم که فروشنده واسم بیاره,با توجه به اینکه هنوز با گارانتی وارد بازار نشده,(و طبیعتا جعبه پلمپ نیست)آیا میتونم به سالم بودنش اطمینان کنم؟
به نظر شما الان بگیرم یا بازم صبر کنم؟
مطمئنی؟
یعنی این گوشی های جدید نیاز به شارژ اولیه ندارند؟
فروشنده به من گفت 12 تا 14 ساعت بذار تو شارژ بمونه!
فروشنده به من گفت 12 تا 14 ساعت بذار تو شارژ بمونه!
بابا فروشنده ديده مده هركي گوشي ميفروشه اينو ميگه او هم گفته بگه!
شما توي جعبه منوال يا يه چيزي شبيه به اون مثل كوييك استارت يا كوييك گايد (quick start , quick guide) را يه نگاهي بنداز حتما در مورد باطري و راه اندازي گوشي و شارژ اوليه .. . مطالبي را نوشته . اون بايد مرجع تو باشه نه حرف فروشنده كاسب كار.
ولي فك كنم ديگه نيازي به شارژ طولاني مدت نباشه همون 2 ساعت كافي باشه!
اقا من دیروز علایدین بودم با گارانتی رسمی سیتادل تلکام وارد شده و پلمب شده هم هستش خودم دیددم تازه فروشنده گفت چند ماه هم گارانتی تعویض داره
چند میگفتن ؟
آره این رو منم دیدم اما قیمتش یکم بالا بود راستش نمیدونم چون تازه اومده اینجوری گفت یا فروشنده خواست یه چیزی بپرونه!
به من گفت با گارانتی سیتادل 960 تومن!
البته این که میگن جعبه اش پلمب داره صرفا یه چیزیه برای اطمینان خاطر وگرنه اگه شما تو اینترنت چک کنید چی تو بسته اش داره بعد برید خرید دیگه نمیتونن سرتون رو کلاه بذارن!
فعلا خیلی بالاست بیشتر از 700 نمی ارزه قیمت جهانیش هم شده 714$ پس بزودی میاد زیر 700 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتها رو از 850 تا 990 گفتن ولی جالب اینکه همه فروشنده ها میگفتن گارانتی تعویض داره حتی چند تاشون گفتن گارانتی تعویضش 1 ساله ولی پلمبش خیلی جالب بود حتی نایلون روش هم کنده نشده بود معلوم به صورت رسمی وارد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)