shahedi جان لینک آپلود بازار مشکل داره اگه میشه اون لینک را در مورد چند نکته در مورد جلوگیری از کپی بوسیله ورد رو با این لینک تصحیح کن من رفتم تایپیک بسته بود. مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahedi جان لینک آپلود بازار مشکل داره اگه میشه اون لینک را در مورد چند نکته در مورد جلوگیری از کپی بوسیله ورد رو با این لینک تصحیح کن من رفتم تایپیک بسته بود. مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقاي علي علي علي عزيز
به سوال دوستان دقت كنين تا بتونين جواب كامل و دقيق رو بگين
ايشون در مورد WordPad پرسيده نه Word كه شما اون جواب رو بهش دادين !!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزيز
اين كار در wordpad امكان پذير نيست
چطور میشه تو محیط ورد فاصله مجازی ایجاد کرد قبلاً تو وین 98 میشد یه همچین کاری کرد ولی تو وین xp رو نمیدونم چطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1944599", true); شما خودت دسترسی به پیغام خصوصی را بستی یا مدیرا برات کردن؟
سلام
متاسفانه بازم نشد ولی بفرما این ورد من بی زحمت از صفحه ای که فصل اول شروع می شه یعنی بعد از فهرست شماره 1 شروع بشه تا آخر و قبلش هم الف تا آخرش
فقط بی زحمت لطفا سریعتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
بای
سلام دوست من
اگر از word 2007 استفاده می کنید به ترتیب زیر عمل کنید:
1- به خانه home رفته .
2- قسمت paragraph
3- آیکون show all ( به شکل یک q بزرگ بدون فلش در کنارش) را خاموش کنید .
اگر از word 2003 استفاده می کنید show all را از نوار بالای صفحه خاموش کنید .
امید وارم مشکلتون رو درست حدس زده باشم چون خوب توضیح ندادید.
از يكي از راههاي زير استفاده كنيد
1ـ تركيب كليد Shift + Space
2ـ تركيب كليد Shift+N
3 ـ تركيب كليد Alt+0157
دوست عزيز متني را كه شما ديدهايد احتمالا از نرم افزار ديگري داخل Wordpad كپي شده به عنوان مثال شما اگر متني را كه فاصله سطرهاي آن را به طور دلخواه در ورد تنظيم كردهايد در Wordpad كپي كنيد همان فاصله سطر براي شما در ورد پد باقي ميماند
دوست عزيز حجم فايلتون زياد بود و سيستم من جديداً فوقالعاده كند شده به خاطر همين من فايل شما رو دانلود نكردم ولي در همين سايتي كه خودتون آپلود كردين فايل رو براتون آپلود كردم اين هم لينكشنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)