کسی جواب نمیده؟
چطور کلید میسازین؟
خب اگه اونایی که دانلود میکنید و قبول نمیکنه تاریخ مصرفش گذشته
لطفا شما یک کی برای ایشون قرار بدین. هم انتی ویروس و هم سکوریتی.
key رو خود سایت avira به مدت سه ماه مجانی میده فقط یه ایمیل میخواد. این کلیدی که خودم ساختم تا 90 روز هم وقت داره آموزش ساخت کی و کی خودم رو براتون میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کلید معتبر برای دانلود آپدیتهالطفا شما یک کی برای ایشون قرار بدین. هم انتی ویروس و هم سکوریتی.
premium security suite
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alpha007; 13-06-2010 at 22:55.
دوست عزیز این جوری که شما گفتی خودم کی میسازم معنی دیگه ای رو القا میکرد
این روش ساخت کی با ایمیل که مال خیلی وقت پیشه
بهر حال موفق باشید
کی برای avira antivir
کی برای avira premium securityکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milaaad; 16-06-2010 at 10:13.
سلام . آنتی ویروس جالب و باحالی هست .
فقط من چندتا نکته رو بپرسم ؟؟؟
1. در تنظیمات این آنتی ویروس جاهایی داره برای تنظیم فایروال و .... که به صورت درجه ای است . من نمی دونم اگر درجه رو بزارم رو بهترین Highte برام مشکلی پیش نمی آید . چه طور می تونم دسترسی مثلا IDM رو آزاد کنم .
2. من الان یوزر و پس رو دریافت کردم اما نمی دونم چه طوری بزارم توش ؟؟
با تشکر
سلام دوستان خسته نباشید
من premium security suite 10 رو با لایسنس 3 ماهه نصب کردم. همه چی خوبه فقط یه مشکل هست که هنگام دانلود با IDM سرعتم خیلی نوسان داره ولی وقتی کامل آویرا رو غیر فعال می کنم نوسانش از بین می ره و خوب دانلود می کنه. توی قسمت فایروال هم Allow شده برنامه IDM. ممنون میشم کمک کنید
اول کی هایی که دوستان در پست بالا قرار دادن رو دانلود کنید سپس از قسمت اپدیت وارد لایسنس منیجر شوید و اونجا روی HBEDV کلیک کنید و کلید رو بهش بدین تا فعال بشه.
idm رو از این قسمت ازاد کنید.
آویرا با idm کلا مشکل داره یا شما باید وب گارد رو موقع دانلود غیرفعال کنید یا باید از یه برنامه دیگه برای دانلود استفاده کنید.
مثلا افزونه دانلود فایرفاکس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)