تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 135 از 175 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا همین طوره دوست من . من هم گفتم نمی شه این ها رو مقایسه کرد . به قول معروف دو تا لیگ مختلفن.
    من شخصا پرچم سفید رو بهترین آلبوم محسن چاووشی می دونم . همه جا هم ازش دفاع می کردم تا جایی که همه به من می گفتن تو دروغ می گی طرفدار یگانه ای ، تو طرفدار چاووشی ای .
    از کار خوب باید تعریف کرد مهم نیست خوانندش کیه . من اگه سه شنبه های چاووشی رو هر ماه نشنوم شب خوابم نمی بره . هنوزم که هنوزه وقتی قطارو پلی می کنم می رم تو یه دنیای دیگه .حس بی نظیر هر روز پاییزه رو هنوزم احساس می کنم و قوی ترین آلبوم پارسال رو آلبوم چاووشی می دونم. هیچ آهنگی رو هم بیشتر از قطار تو سال پیش گوش نکردم .
    من اون متن بالا رو برای این نوشتم که فکر کردم داره اجحاف می شه در حق یگانه . اگه شعرای یگانه رو حسین صفا می گفت اصلا گوش نمی کردم . حسین صفا کاراش با صدای چاووشی به دلم می شینه . همینطور که دوست ندارم شعرای کس دیگه ای رو از زبون محسن یگانه بشنوم . هر چی هم قوی باشه . چون شعر باید رو صدا سوار شه که حس بده.
    این بحث بهتر بودن هم سلیقه ایه . ما باید یه معیار مشخص انتخاب کنیم بعد قضاوت کنیم . من معیار حرکت رو به جلوی موسیقی ایرانه . نه فروش . شما ببینید مثلا رضا یزدانی هر آلبومی که می ده موسیقی ایرانو وارد یه فضای جدید می کنه . نمی گم اونم کارش حرف نداره . به یزدانی هم انتقاد دارم اما موسیقی ما رو وارد یه عرصه ی جدید کرد . محسن یگانه هم حقیقتا این کار رو داره می کنه . حالا تنظیمای مهران عباسی رو تو این آلبوم ببینید . یا حتی پرچم سفید . اومد یه شعرایی رو آورد که همه ی طرفداراش تعجب کردن . منتهی موسیقی ما رو بیشتر به سمت جهانی شدن و یه روح تازه سوق داد . یا آلبوم سیروان . یا این موج ترنسی که جدیدا راه افتاده . اینا همه امیدوار کنندس
    در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده.
    Last edited by Kesel; 18-10-2012 at 20:23.

2. 2 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

میبخشید دوست عزیز دیگه لااقل محسن یگانه رو با حسین صفا مقایسه نکنید ، هر موقع آقای یگانه یک بیت در سطح :
    زنجیر میخواستم دستاتو بخشیدی از من تا اون دستات هر دره ای پل داشت
    گفتن،اونوقت ایشون رو با حسین صفا مقایسه کنید(البته از این نمونه ها زیاده)
    تو بند دل سلول عشق، حبس نگاتو می کشم
    ولی بازم رو میله هاش عکس چشماتو می کشم

شما یه عاشقانه حسن صفا رو مثل این شعر محسن یگانه بیار بعد .
    (از همه دوستان عذر می خوام ولی وقتی یه نفر میاد و حرف نا حساب می زنه باید مثل خودش جوابشو داد)

4. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا باور کنین منم نگفتم این دوتا هم سبک هست شعراشون
    اتفاقا حرف اصلی من اینه که چون یگانه و چاووشی توی 2 فاز مختلف میخونن،
    اینکه انقدر مقایسشون میکنیم کار خیلی بیخودیه

چیزی هم که در مورد شعرهای چاووشی گفتم و حسین صفا،
    دقیقا منظورم همین بود
    درسته که هر شعری بالاخره 4 تا دونه آرایه ادبی داره
    ولی من فکر نکنم شعرهایی که خواننده های دیگه میخونن مثل یگانه
    از نظر عمق و معنی شعر به شعرهایی که چاووشی خونده برسن

ه می خندم نه می خوام گریه کنم برای تو /// این ازم بر نمی یاد که آب بشم به پای تو (کنایه : براومدن ، آب شدن)
    تو کتم نمی ره که دوباره خام تو بشم /// واسه من طعمه نزار محاله رام تو بشم (
    کنایه : تو کت رفتن ، خام شدن ، طعمه گذاشتن ، رام شدن)
    بار و بندیلو ببند اینجا دیگه جای تو نیست /// تو ترانه های من جایی واسه حرفای تو نیست (
    کنایه : بارو بندیل رو بستن ، جا جای کسی/چیزی نبودن)
    نه واسه من گریه نکن به درد من نمی خوره /// تو گوشام قصه نگو ، گوشم از این حرفا پره (
    کنایه : به درد خوردن ، قصه گفتن در گوش ، پر بودن گوش از حرفی)
    بهتره از تو گوشت این پنبه رو در بیاری /// که ایندفه با گریه هات سر و تشو هم می یاری (
    کنایه : پنبه را از گوش در آوردن ، سر و ته چیزی را هم آوردن)
    قلب منو شکستی و یه گوشه ای نشستی /// پاشو بارو بندیلو ببند منتظر چی هستی ؟
    این کدوم آهنگشه؟ من فکر نکنم تا حالا شنیده باشمش

6. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من همین خواننده با احساس شما یادش رفته از کجا به این جا رسیده که چشماشو روی همه چی میبنده، من و شما تا صبح میتونیم مثال بیاریم و ادعا کنیم که فلانی بهتره فلانی بدتره، من 1000تا مثال دارم ولی آوردنش هیچ فایده ای نداره ، اما واقعیت تغییر ناپذیره ، این بحثا هم همه سلیقه ایه من از همگیتون عذر میخوام ، انشالله همگیتون خوش باشیم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

داداش به ما رحم کن ما هیچی از استعاره و آرایه سرمون نمیشه......
    شوخی کردم.ولی دوستمون راست میگه همه چیز سلیقه ایه.یکی از یه خواننده خوشش میاد یکی از یه خواننده دیگه.
    مهم احترام گذاشتن به سلیقه دیگرانه

9. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا باور کنین منم نگفتم این دوتا هم سبک هست شعراشون
    اتفاقا حرف اصلی من اینه که چون یگانه و چاووشی توی 2 فاز مختلف میخونن،
    اینکه انقدر مقایسشون میکنیم کار خیلی بیخودیه

چیزی هم که در مورد شعرهای چاووشی گفتم و حسین صفا،
    دقیقا منظورم همین بود
    درسته که هر شعری بالاخره 4 تا دونه آرایه ادبی داره
    ولی من فکر نکنم شعرهایی که خواننده های دیگه میخونن مثل یگانه
    از نظر عمق و معنی شعر به شعرهایی که چاووشی خونده برسن

آلبوم نفسای بی هدف ترک شماره ی پنج اسمش هست باروبندیلو ببند

11. 3 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

بار و بندیل - آلبوم نفسهای بی هدفاگه اشتباه نکنم ترک شماره پنج بود

ویرایش : با پست Kesel همزمان ارسال شد

13. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

يوسف جان اون آهنگ بار و بنديل يا اينجا جاي تو نيست از آلبوم نفس هاي بي هدفه..انقد اين آهنگو دوس دارم كه نگو..

15. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده
    شما دیگه خیلی بدبین هستی..کجا به گل نشسته ؟
    به نظر من موسیقی پاپ ایران الان در بهترین شرایط طی چند دهه اخیر هست..
    شما آهنگ های اواخر دهه 70 و اویل 80 رو گوش کن..همش لس آنجلسی بود ..همش هم شیش و هشتی مزخرف بود

الان خواننده های خارج از ایران آهنگ هاشون میاد تو ایران آهنگسازی و تنظیم میشه..وزارت مثلا ارشاد یه ذره ملــو تر شده..فضا پاپ داخل خیلی باز تر شده..
    البته ما نباید خودمون رو با موسیقی پاپ کشورهای دیگه مثل ترکیه مقایسه کنیم که اصلا با امکانات و محدودیت هایی که تو ایران هست قابل مقایسه نیست

فقط بزرگترین مشکل اینه که خواننده های مجاز حق ساختن و بخش موزیک ویدیو ندارند که یه معضل بزرگیه..

17. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تو اینجور ساست ها تعداد آرا کمه و میشه گفت دلیل قانع کننده ای نیست ولی سایت موسیقی ما که جام آماریش زیاد بود. تعداد فروش هم که دیگه بزرگترین جامعه آماریه. حتی تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که 1 میلیون نفر هم شرکت کردن باز چاوشی اول شد

اینکه چه آلبومی رو بین مردم و تو خیابونا بیشتر شنیده میشه دلیل بر این نیست که اون آلبوم بهتره و خوانندش موفق تر
    اگه فرض کنیم اینطور هم باشه دلیل بر بهتر بودنشون نیست. اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم ساسی مانکن محبوب ترین خوانندس!!
    تو جمع مطمئنا آهنگ شاد و ریتمیک بیشتر گذاشته میشه چون اکثرا اینجور موقع ها همه میخوان خوش باشن و بگن و بخندن.خود من هم وقتی با بقیه هستم کم پیش میاد آهنگ چاوشی بذارم چون روی اینجور آهنگ ها باید فکر کرد
    تو خیابون و جمع آهنگ داریوش هم زیاد شنیده نمیشه ولی این دلیل میشه آلبومش موفق نبوده؟!
    از این قضیه میشه نتیجه گرفت که آهنگ های ریتمیک یگانه موفق تر از چاوشیه ولی اصلا نمیشه این نتیجه رو گرفت که آلبومش بهتره!

درباره شعر هم درسته یگانه بهتره وی این حسن چاوشیه که وقتی میبینه تو شعر گفتن خیلی خوب نیست،اشعار آهنگاش رو میسپره به کس دیگه و خودش خیلی تک و توک شعر میگه
    اصلا وظیفه خواننده شاعری نیست. بزرگتذین خواننده ها رو هم دقت کنید میبینید که اکثر شعراشون رو یه شاعر میگه

-----------------------------------------------------------

kesel جان نظرتون واقعا محترمه ولی محسن یگانه با حسین صفا تو شاعری اصلا قابل مقایسه نیستن! والا من بعید میدونم خود یگانه هم همچین ادعایی داشته باشه!
    تو همین آلبوم آخر یعنی "پرچم سفید" به شعرهای صفا دقت کن،توش پر استعاره و سایر آرایه های ادبیه
    "قطار" ، "با من بمون" و "هر روز پاییزه"

من همون اول هم گفتم که شعرای یگانه در کل خوب و قابل قبوله ولی مشکل اینه که شعر محشری مثل "سنگ صبور" و "قطار" و ... نداره
    به نعشه که مثلا نصل آلبوم رو خوش شعر بگه و نصف دیگش رو بسپاره به 1-2 نفر دیگه
    میدونستم مثال ساسی مانکن رو میاری... دی:

من منظورم اینه از عامه مردم سوال کنیم ببینیم کدوم خواننده رو بیشتر دوس دارن که واسه من یگانه بیشتر بوده ولی احتمالا طرفای ما یگانه ای بیشتره...

در مورد شعر:

ببین دوست من هیچ کس نمیتونه ادعا کنه شعرای یگانه ضعیفه پس وقتی ضعیفه دلیل نداره دیگه خودش شعر نگه ولی استفاده از شعرای دیگه در کنار شعرای خودش قابل قبوله...

ترانه سرا شدن یگانه یه حسنش که خیلیم مهمه اینه که آهنگی که داری گوش میدی حرف دل خود خوانندس ولی عیبشم اینه که مجبور میشه دیر آلبوم بده همین حباب شعراش 6 ماه طول کشیده..

در مورد حسین صفا:

شعراش بعضی مواقع خیلی قلمبه سلمبه اس..

باور کن هنوز معنی کامل قطار و هر روز پاییزه رو نمیدونم...

من میگم شعراش ارزشی ترن از نظر ادبیاتی ولی بعضی مواقع برام خیلی نا مفهوم میشن...

دقیقا همین طوره دوست من . من هم گفتم نمی شه این ها رو مقایسه کرد . به قول معروف دو تا لیگ مختلفن.
    من شخصا پرچم سفید رو بهترین آلبوم محسن چاووشی می دونم . همه جا هم ازش دفاع می کردم تا جایی که همه به من می گفتن تو دروغ می گی طرفدار یگانه ای ، تو طرفدار چاووشی ای .
    از کار خوب باید تعریف کرد مهم نیست خوانندش کیه . من اگه سه شنبه های چاووشی رو هر ماه نشنوم شب خوابم نمی بره . هنوزم که هنوزه وقتی قطارو پلی می کنم می رم تو یه دنیای دیگه .حس بی نظیر هر روز پاییزه رو هنوزم احساس می کنم و قوی ترین آلبوم پارسال رو آلبوم چاووشی می دونم. هیچ آهنگی رو هم بیشتر از قطار تو سال پیش گوش نکردم .
    من اون متن بالا رو برای این نوشتم که فکر کردم داره اجحاف می شه در حق یگانه . اگه شعرای یگانه رو حسین صفا می گفت اصلا گوش نمی کردم . حسین صفا کاراش با صدای چاووشی به دلم می شینه . همینطور که دوست ندارم شعرای کس دیگه ای رو از زبون محسن یگانه بشنوم . هر چی هم قوی باشه . چون شعر باید رو صدا سوار شه که حس بده.
    این بحث بهتر بودن هم سلیقه ایه . ما باید یه معیار مشخص انتخاب کنیم بعد قضاوت کنیم . من معیار حرکت رو به جلوی موسیقی ایرانه . نه فروش . شما ببینید مثلا رضا یزدانی هر آلبومی که می ده موسیقی ایرانو وارد یه فضای جدید می کنه . نمی گم اونم کارش حرف نداره . به یزدانی هم انتقاد دارم اما موسیقی ما رو وارد یه عرصه ی جدید کرد . محسن یگانه هم حقیقتا این کار رو داره می کنه . حالا تنظیمای مهران عباسی رو تو این آلبوم ببینید . یا حتی پرچم سفید . اومد یه شعرایی رو آورد که همه ی طرفداراش تعجب کردن . منتهی موسیقی ما رو بیشتر به سمت جهانی شدن و یه روح تازه سوق داد . یا آلبوم سیروان . یا این موج ترنسی که جدیدا راه افتاده . اینا همه امیدوار کنندس
    در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده.
    اتفاقا من حریص رو خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از آلبوم های مجاز دیگه اش دوس دارم...

ولی از نظر شعریت هیچ آلبوم پاپ بعد از انقلاب به پای یه شاخه نیلوفر نمیرسه..

تو بند دل سلول عشق، حبس نگاتو می کشم
    ولی بازم رو میله هاش عکس چشماتو می کشم

شما یه عاشقانه حسن صفا رو مثل این شعر محسن یگانه بیار بعد .
    (از همه دوستان عذر می خوام ولی وقتی یه نفر میاد و حرف نا حساب می زنه باید مثل خودش جوابشو داد)
    علیرضا جان من غلط بکنم نصیحتت کنم ولی حرف نا حساب یکم جالب نیست..

عزیز من همین خواننده با احساس شما یادش رفته از کجا به این جا رسیده که چشماشو روی همه چی میبنده، من و شما تا صبح میتونیم مثال بیاریم و ادعا کنیم که فلانی بهتره فلانی بدتره، من 1000تا مثال دارم ولی آوردنش هیچ فایده ای نداره ، اما واقعیت تغییر ناپذیره ، این بحثا هم همه سلیقه ایه من از همگیتون عذر میخوام ، انشالله همگیتون خوش باشیم
    شما رو از تمام دوستان چاووشیون اینجا فاکتور میگیرم...

اون دو نفر از دوستای خوبمون هستن و تا حالا مشکلی با هم نداشتیم و داریم منطقی بحث میکنیم ولی انصافا شما با نیشه و کنایه نظر میدین..

از کجا به این جا رسیده بگو خواهش میکنم..
    Last edited by MMM52; 19-10-2012 at 03:02.

19. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •