هرگز و هرگز به صبانت فكر هم نكن...مذخرفترين شركت عالم امكان هست. بيا شاتل بگير.
هرگز و هرگز به صبانت فكر هم نكن...مذخرفترين شركت عالم امكان هست. بيا شاتل بگير.
من همون طرفایه شما میشینم و از شاتل اصلا راضی نیستم....شبا از بس سرعت پایین میاد google رو بزور باز میکنه چه برسه به دانلود و وبگردی...روزا هم پینگ بالایه 700_800 میزنه اکثر اوقات, پس دور بازی رو خط بکش!!
دوستان شما شاتلی هستید؟!
میشه بگید کدوم منطقه و وضعیت سرویستون چطوره ؟ (مخصوصا از نظر پینگ و دانلود شبانه)
متاسفانه احمدآباد(مرکز انقلاب) شاتل بدجوری گند زده!!!![]()
شاتل هم اول خوب بود ولي الان با مشكل مواجه شده
الكي بحث نكنيد؛ چون اصلا سرويس خوب نداريم ! پايان.
درسته نداريم ولي از بد و بدتر بهتره كه بد رو انتخاب كنيم
آیا خود مخابرات برای مرکز شهید مطهری سرویس adsl میده؟
سرعت و وضعیت اون چطوره و حجم دانلود ماهانه چقدره؟
آقا بیاین همه یه شکایتی ازین مخابرات منحوس بکنیم. دوماهی 6 تومن رو به چه دلیل می گیره ؟! مگه مخابرات مشهد با بقیه جاها چه فرقی داره !
برای قدم اول پیشنهاد میکنم به این صفحه بریم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چند در واقع از خودشون به خودشون شکایت می کنیم اما شاید هم فرجی شد .
درسته مشهد ADSL خوب نداریم(مثل خیلی چیزایه دیگه!) دلیلشم خودمون هستیم...
الان شاتل بهترین isp در ایرانه...مشهدم اوایل خوب بود, اما اینام ما رو زود شناختن!الان 4 ماهه افتضاح شده (من شبا با dial-up کارامو نجام میدم بس که سرعت پایینه) همه دوستام ناراضین اما حاضر نیستن دو قدم راه تا نمایندگی برن برایه اعتراض,فقط غر میزنن!!! همین افت کیفیتو شاتل در اصفهان داشت اینقدر شکایت و پیگیری کردن که ده روزه حل شد.
من پایم...فقط یه متن جمع و جور تنظیم کن تا همه یه شکایت بفرستیم.
نه اگه متنمون یه جور باشه فک میکنن همه رو یه نفر فرستاده. هر کسی یه چیزی بفرسته بهتره. یه چیز ساده و در عین حال رسمی بفرستین شاید به جایی رسیدیم. به هر حال از petiononline که بهتره !!
دوستان دریغ نکنین بفرستین.
برا شاتل هم نمایندگی نرفتی هم نرفتی حداقل میشه تماس گرفت یا با پشتیانی تهران آنلاین صحبت کرد. متاسفانه خیلی ها همین کارم نمی کنن!
یه تاپیک بزنیم برای فراخوان اعتراض به مخابرات خلاف قوانینه ؟
Last edited by Greight; 31-03-2009 at 14:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)