آقا جدیدترین آپدیت مشکلی نداره؟ من یه بار p1 رو آپدیت کردم هم صدای گوشی ضعیف شد هم خیلی جاها آنتن می رفت. جدیداً k850 خیلی هنگ می کنه میخوام آپدیت کنم.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
آقا جدیدترین آپدیت مشکلی نداره؟ من یه بار p1 رو آپدیت کردم هم صدای گوشی ضعیف شد هم خیلی جاها آنتن می رفت. جدیداً k850 خیلی هنگ می کنه میخوام آپدیت کنم.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
کسی جواب ما رو نمیده؟
قاعدتا با آپدیت مشکلات برطرف میشه نه اینکه مشکلی اضافه بشه.در مورد تجربه شما برای p1 هم جای تعجب داره.چون دقیقا برعکسش برای من اتفاق افتاد.زمانی که مشکل آنتن دهی داشت با آپدیت هم این مشکل هم موارد دیگه حل شد.
سلام دوستان
ببخشید این گوشی الان قیمتش چنده ؟
کسانی که دارید از امکاناتش راضی هستید ؟
میگن در باتریش لق میشه درسته ؟
و اینکه کیفیت دوربینش واقعا 5مگا پیکسله ؟
فیلمبرداریش چطوره ؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
جواب رو به روي سوال![]()
با سلام. آیا با فرمت کردن یا مستر ریست کردن کا 850 منوی فارسی اون می پره؟ ضمنا رو صفحه کلیدش فارسی نوشته نیست . ممنون می شم اگه جواب بدین. در مورد بازی هاش چطور؟ اون بازی که با حرکت گوشی توپ اینور و اونور میره چطور؟ در صورت حذف منو و زبان فارسی از کجا باید دانلود کنم و چطوری نصبش کنم؟ مجددا تشکر
دوستان من الان يه ماه نميشه كه گوشي رو خريدم ولي الان بعضي موقع ها دكمه هاي 9 و * نميگيره! نميدونم مشكل نرم افزاريه يا مشكلي براي صفحه كليدش پيش اومده! آخه اصلا زمين هم نخورده وكاملا سالمه ولي بعضي موقع ها اصلا اين دكمه هاي نميگيره ولي مثلا بعد 3 ثانيه ميگيره! مشكل از كجاست؟ مشكل هنگ هم كه وجود داره. اينا با آپديت حل ميشه؟ چطور بايد اين كار رو بكنم؟!
گوشیم روشن نمیشد فقط صفحه کلیدش روشن میشد دادم بیرون فلش کنن درست میشه ؟
هرچند وقت اینطوری میشه ؟؟؟؟!:|
خودم نمیتونم فلش کنم:((
خير با فرمت كردن يا ريست منوي فارسي نمي پره.
يا مشكل نرم افزاري داره و يا سخت افزاري اگر نرم افزاري باشه با آپديت يا ريست حل ميشه و اگر سخت افزاري باشه با گرد زدايي حل ميشه
يك بار كافيه![]()
سلام به همه ی دوستان
میخواستم بپرسم چرا قیمت گوشی انقدر پایین اومده؟؟؟(من دیروز257 تومن قیمت کردم)
و اینکه دوستان از گوشی راضی هستن یا نه؟؟ مخصوصا از نظر عکس برداری و سهولت در تایپ(صفحه کلید) اگه راهمنمایی کنین خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)