ببخیشد زیاد سوال میکنم اکانت اپل پولیه در مورد جیلبریک وcydiaنحوه کار به چه صورته
ببخیشد زیاد سوال میکنم اکانت اپل پولیه در مورد جیلبریک وcydiaنحوه کار به چه صورته
سلام دوستان
چجوری همه ی contact آیفون 2جی رو یکباره پاک کنم ؟!؟!؟ کمک کنییییییییییییییییییییییی ییییید زووووود
سلام
دوستان می خواستم بپرسم کلا چند مدل از این گوشی هست ؟؟
و دوم اینکه
یکی از فامیل هایمون قرار برای هفته دیگه از امریکا به ایران بیاد و می خوام بگم واسم بیاره
خوب می خوام بدونم همه سری های این گوشی UnLock میشن یا نه ؟؟؟
یکی از دوستان هم گفتن قیمت ایران و امریکا تفاوتی ندارد و همچنین قرار گوشی جدیدی از apple ارائه بشه و باعثکاهش قیمت گوشی های فعلی شود
ممنون
سلام.
Setting -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings
باید درست جواب بده، البته توجه داشته باشید، ممکنه با اینکار تمامی اطلاعاتتون پاک بشه.
بهترین روش:
می تونید از یه نرم افزار برای اینکار استفاده کنید به نام erase contacts برنامه ی کم حجمی هست. می تونید از طریق cydia یا icy اقدام به نصب اون کنید.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 20-04-2009 at 18:26.
دوستان لطفا یکی از منبع معتبر بگه خبر درسته یا نه...همچنین قرار گوشی جدیدی از apple ارائه بشه و باعثکاهش قیمت گوشی های فعلی شود...
هرچند ازین خبرا نیس
من میدونم که این عکسای new iphone همش فیک هست! sorry![]()
اصلا عکسا رو نباید در نظر گرفت همش فیکه
هیچکس تا موقعی ای که اپل معرفیش نکنه نمیتونه پیش بینی کنه.
ولی به احتمال ۹۹ درصد میاد.
یه ماهو نیم دیگه صبر کنید همه چی مشخص میشه.
بعضی هکرا و دولوپرا گفتن که کد نویسیه فریموره سه برایه ۳-۴ نوع دستگاه جدید طراحی شده.
امکانات احتمالیش هم رزولیشن بالاتره صفحه و دوربین ۳.۲ باتری بهتر احتمالا رایدو و سی پی یو و گرافیک بیشتر و قطعا ۳ جی قویتر.
شرمنده
از این به بعد نباید همینطوری رو هوا پست بزنم
برای اینکار همونطور که سینا جان ( درسته رفیق؟ ) گفتن باید عمل کنید، ولی اگر به هر دلیلی نمی تونید از این روش استفاده کنید. می تونید از یه نرم افزار برای اینکار استفاده کنید به نام Erase Contacts برنامه ی کم حجمی هست. می تونید از طریق Cydia یا Icy اقدام به نصب اون کنید.
موفق باشید.
امین جان بهترین روش همین برنامس.
روشی که خودم گفتم رو امتحان کردم وبا عربتالر مشکل پیدا کرد گوشی و مجبور به ریستور شدم.
پس بهتره از روش شما یعنی همین برنامه استفاده کنن.
چی دارم می شنوم عرب تالر؟ روی 2.2.1 یا 2.2 ؟!!روشی که خودم گفتم رو امتحان کردم وبا عربتالر مشکل پیدا کرد گوشی و مجبور به ریستور شدم.
ببینم خریدیش یا نه، کرک شدس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)