تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 800 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مشکل در درایو C

با سلام خدمت اساتید:
    مدتی است مشکلی یرای سیستمم بوجود آمده که اطلاعاتی در درایوcکپی میشود که قابل مشاهده نیست (هنگامی که سیستم را روشن میکنم بعد از یک دقیقه یا در هنگام کار با سیستم ویا در زمان استفاده از اینترنت) فقط فضای درایو پر میشود و با وجود اینکه آنتی ویروسم کسپر اسکای ورژن7میباشد و آنرا هم هر روز آپدیت میکنم ویروس یابی هیچگونه مشکلی را بیان نمیکند .مدتی پیش مجبور شدم درایو C را فورمت کرده و دوباره ویندوز را نصب کنم چون سیستم دیگه بالا نمیآمد و پس از کذشت دو ماه دوباره درایوc در حال پر شدن میباشد سیستم خیلی کند شده و بعضی از برنامه ها رااجرا نمیکند وویروس یابی حتی در حالت Safe Mode هم چیزی را نشان نمیدهد . در ضمن از استفاده از گزینهshow Hidden File هم چیزی را نشان نمیدهد. پیشاپیش از راهنمائی شما سپاسگذارم

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

منظورت اینه که سیستم هنگ میکنه به نظرم نسخه جدیدشو باید دانلود کنی
    نه یه چند وقتی شده که مایایی که روسیسستمم هست، رندر درست نمی کنه و پروژه نهاییم یه کمی بریده بریده میاد. البته اول هایی که تازه ویندوز نصب کرده بودم خیلی کم بود ولی الان بیشتر شده. ویروس هم ندارم
    ویندوز عوض کنم، مشکلش رفع می شه؟
    کدوم نسخه اش واسه کارای گرافیکی سبک تر و بهتره؟
    داره خودمونی میشه japrap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اخيرا چه برنامه اي نصب کرده ايد اين صفحات سياه و يا آبي در برخي مواقع به علت نصب برنامه ناسازگار با ويندوز پيش مياد يه بار درايو

colnecd رو که نصب کردم صفحه آبي اومد و ويندوز ديگه آپ نمي شد و تو منوي advanced windows startup نوشته بود ويندوز با مشکل

مواجه شده و بايد از طريق سي دي ويندوز رو repair کنيد ضمنا با يه انتي ويروس هم سيستم رو scan کنيد.

نمي دونم ولي فكر نكنم مشكل از نصب برنامه ي جديد باشه چون من حتي ويندوز را هم عوض كردم ولي باز هم همين مشكل را داشتم با آنتي ويروس nod32 نيز scan كردم ولي ويروس نداشتم ميشه بگين بايد چكار كنم

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید:
    مدتی است مشکلی یرای سیستمم بوجود آمده که اطلاعاتی در درایوcکپی میشود که قابل مشاهده نیست (هنگامی که سیستم را روشن میکنم بعد از یک دقیقه یا در هنگام کار با سیستم ویا در زمان استفاده از اینترنت) فقط فضای درایو پر میشود و با وجود اینکه آنتی ویروسم کسپر اسکای ورژن7میباشد و آنرا هم هر روز آپدیت میکنم ویروس یابی هیچگونه مشکلی را بیان نمیکند .مدتی پیش مجبور شدم درایو C را فورمت کرده و دوباره ویندوز را نصب کنم چون سیستم دیگه بالا نمیآمد و پس از کذشت دو ماه دوباره درایوc در حال پر شدن میباشد سیستم خیلی کند شده و بعضی از برنامه ها رااجرا نمیکند وویروس یابی حتی در حالت Safe Mode هم چیزی را نشان نمیدهد . در ضمن از استفاده از گزینهshow Hidden File هم چیزی را نشان نمیدهد. پیشاپیش از راهنمائی شما سپاسگذارم
    سلام

بهتره از نرم افزارهای مدیریت سیستم استفاده کنید مثل ==>TuneUp یا.. با این برنامه به راحتی می تونید

فایل های اضافی و فایلهایی که مورد استفاده نیستن رو پاک کنید تا هم درایوت سبک تر بشه هم سرعت

بره بالا

آنتی ویروس تنها کافی نیست ==> با یه آنتی اسپایور سیستم رو اسکن کن مثلا==> Super Anti Spyware

یا ==>SpywareDoctor ==> احتمال وجود اسپایور تو سیستمت خیلی زیاده

موفق باشید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

نمي دونم ولي فكر نكنم مشكل از نصب برنامه ي جديد باشه چون من حتي ويندوز را هم عوض كردم ولي باز هم همين مشكل را داشتم با آنتي ويروس nod32 نيز scan كردم ولي ويروس نداشتم ميشه بگين بايد چكار كنم
    سلام

اگر با نصب دوباره ویندوز مشکل حل نشده پس مشکل نرم افزاری نیست باید سخت افزار رو چک کنید

- بررسی رمها
    - بررسی کارت گرافیک

اینطوری که معلومه فکر می کنم از گرافیکت باشه ==> در کیس رو بعد از این که 30 دقیقه که سیستم روشن بود باز

کن و اگر گرافیکت Onborad نیست دستت رو آروم بذار وی کارت گرافیک ببین اگر خیلی داغ باشه مشکل می تونه

از گرافیک باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . یه کامپیوتر هست که موقع خاموش شدن وقتی صفحه shutdown می آدهمانجا می ماند و چراغ فلاپی درایو روشن می شود و هی بوق می زند .
    سوال 1 - چه کنم درست بشه؟
    2- مگه بایوس فقط موقع روشن شدن فعال نیست؟ یعنی وقتی که سیستم خاموش می شود هم بایوش فعال است؟ اگه بایوس فقط موقع روشن شدن سیستم فعال است پس این بوق از کجا فرمان می گیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

بهتره از نرم افزارهای مدیریت سیستم استفاده کنید مثل ==>TuneUp یا.. با این برنامه به راحتی می تونید

فایل های اضافی و فایلهایی که مورد استفاده نیستن رو پاک کنید تا هم درایوت سبک تر بشه هم سرعت

بره بالا

آنتی ویروس تنها کافی نیست ==> با یه آنتی اسپایور سیستم رو اسکن کن مثلا==> Super Anti Spyware

یا ==>SpywareDoctor ==> احتمال وجود اسپایور تو سیستمت خیلی زیاده

موفق باشید
    با سلام و تشکر از شماDrXoXعزیز:
    طبق راهنمائی شما برنامه tune upرو هم از همین سایت دانلود کرده و اجرا کردم ولی همچنان از حجو درایو Cکاسته میشود واین برنامه هم با وجود اینکه نزدیک 45دقیقه طول کشید که تقریبا"از اکثر امکاناتش استفاده کنم ولی تاثیری نداشت و هر زمان که قرار بود سیستم را restartکنم سیستم 2 بوق میزد و خاموش میشد حتی اگر سیستم مدتی در حالت stand by باشد در اکثر مواقع در هنگام شروع بکار مجدد 2بوق میزند و خاموش میشود.باز هم متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه یه چند وقتی شده که مایایی که روسیسستمم هست، رندر درست نمی کنه و پروژه نهاییم یه کمی بریده بریده میاد. البته اول هایی که تازه ویندوز نصب کرده بودم خیلی کم بود ولی الان بیشتر شده. ویروس هم ندارم
    ویندوز عوض کنم، مشکلش رفع می شه؟
    کدوم نسخه اش واسه کارای گرافیکی سبک تر و بهتره؟
    ببين نرم افزار که نمي تونه اشکال داشته باشه ويندوز هم که موردي نداره شما بايد چک کنيد که تازگي چه برنامه هايي

نصب کرده ايد مثلا برنامه هاي مشابه من اکثر مشکلات ويندوز ها را در برنامه ها مي دونم تا وقتي برنامه اي نصب نشده

سيستم با حاله ولي هر برنامه جديد مقادير رجيستري رو تغيير مي ده شما اين دفه اين مشکلو پيدا کرده اين؟تو ويندوز

قبليتون اين مشکلو نداشتين؟پيشنهاد مي کنم از نسخه جديدش استفاده کنيد

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

سلام دوستان گل 2 سوال
    1:من می خواهم فایل های معیوب سیستم عاملم رو عموض کنم تو کامند هم نوشتم sfc/scannow: این پیغام میاد من نمی دونم چیکار کنم، می توننید از عکس زیر مشاهده کنید:

2:سوال دوم من وقتی یک رم یا فلش میزارم تو رم ریدرم بعد از اتمام کارم سیفلیش می کنم ولی بعد اگه سیفلیش کردم و دوباره رم رو میزارم.کار نمی کنه یعنی چراغ رم ریدر روشن نمی شود.می تنید از عکس زیر مشاهده کنید:

ممنون میشوم اگر ددوستان عزیز کمکم کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان گل 2 سوال
    1:من می خواهم فایل های معیوب سیستم عاملم رو عموض کنم تو کامند هم نوشتم sfc/scannow: این پیغام میاد من نمی دونم چیکار کنم، می توننید از عکس زیر مشاهده کنید:

2:سوال دوم من وقتی یک رم یا فلش میزارم تو رم ریدرم بعد از اتمام کارم سیفلیش می کنم ولی بعد اگه سیفلیش کردم و دوباره رم رو میزارم.کار نمی کنه یعنی چراغ رم ریدر روشن نمی شود.می تنید از عکس زیر مشاهده کنید:

ممنون میشوم اگر ددوستان عزیز کمکم کنند.
    دستور را غلط وارد کرده ايد :

sfc /scannow

شما به صورت زير وارد کرده ايد:

sfc/ scannow

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •