ممنون
وتشکر
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
ممنون
وتشکر
من می خوام داخل اکسس برای پیدا کرئن افراد سوال طرح کنم مثلا بگم نام خانوادگی را وارد کنید آیا این امکان وجود دارد ؟
سلام
باید یک کوئری بسازی و در قسمت criteria زیر نام خانوادگی اینو بنویسی:
[نام خانوادگی را وارد کنید:]
از این پس با هر بار اجرای کوئری این سوال پرسیده می شود
( بسیار فوری)
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مشکل با فرم در اکسس داشتم
به این صورت که یک فرم در اکسس درست کرده ام حالا که می خواهم تغییرات در ان ایجاد کنم پس از تغییرات هنگام خارج شدن از فرم برنامه می پرسد که ایا می خواهی تغییرات ذخیره شود
که هر چه سعی میکنم ذخیره کنم امکان ندارد و مجبور می شوم که از فرم بدون تغییر خارج شوم؟
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.
میشه کاری کرد که وقتی یک فایل اکسس رو باز میکنی به جای اینکه فایل اکسس باز شه یکی از فرم هایی که درست کردی باز شه؟
ممنون اگه میشه بگید چطوری؟
سلام
آیا شما نام فیلد را به فارسی انتخاب کرده اید؟ در این صورت نام آنها را به انگلیسی و کپشن را به فارسی بنویسید. در غیر این صورت تغییر وارد شده در فرم را توضیح دهید
سلام
خصوصیت PopUp فرمی که می خوای اون نمایش پیدا کنه رو yes کن
بعد یه ماکرو بساز و اسم اون رو بذار Autoexec و کار ماکرو هم این باشه که فرم مورد نظر رو باز کنه
موفق باشید![]()
سلام دوستان ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید تا من این مشکلمو حل کنم:
من دوتا فایل اکسل دارم که این دوتا شامل ستون های پرونده ،شناسایی،آدرس و پلاک است ک فقط ستون پروند یکسان است اما به صوزت درهم...و بقیه مواردشامل اطلاعات یکیسان نیست... حالا میخوام در اکسل یا Access کاری انجام بدم ک
با توجه به پرونده های مشابه ،شناسایی ها جابه جا شوند
ممنون از لطفتون
سلام منم همچین مشکلی دارم هنگام سیو کردن ارور " switch your system locate to the language in the form" میده
اسم فیلد هم انگلیسی کردم بازم فرقی نکرد
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
سلام
از چه ویندوزی استفاده می کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)