تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 272 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

پس از اولين حضور فصل

بالاك: به دنبال كسب عنوان مي گردم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان و عضو تيم چلسي انگليس گفت:‌ پس از جام ملت‌هاي اروپا خوب استراحت كردم و به دنبال عناوين جديد هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، ميشائيل بالاك اظهار داشت: پس از جام ملت‌هاي اروپا و كسب نايب قهرماني وضعيت خوبي نداشتم. بايد استراحت مي كردم و فشار تمرينات و بازي هاي يك سال اخير را از تن خارج مي كردم.
    وي كه يكشنبه شب در جام دوستي مسكو براي چلسي اولين بازي فصل جديد را انجام داد و در برد 5 بر صفر سهميم شد، افزود: در تعطيلات تابستاني خوب استراحت كردم. پس از آن با جديت زياد در تمرينات آماده سازي پيش از شروع فصل چلسي شركت كردم و مي توانم ادعا كنم از آمادگي زيادي برخوردارهستم.
    اين بازيكن 31 ساله عنوان كرد: در فصل جديد به دنبال افتخارات زيادي هستم. فكر مي كنم با وجود لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي جديد تيم و نيز نفراتي كه كادر چلسي را تكميل كرده اند، به هدفم برسم.
    بالاك از دو فصل قبل در تيم چلسي انگليس توپ مي زند. او قبلا عضو تيم هاي بايرن مونيخ و بايرلوركوزن آلمان بود و همراه اين تيم ها عناويني را نيز كسب كرد.

-------------------------------------

خبري ناخوش براي تيم لندني

غيبت دروگبا در دو بازي ابتداي فصل چلسي

خبرگزاري فارس: مهاجم ساحل عاجي تيم چلسي بخت حضور در بازي نخست را از دست داد.

ژبه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، لوئيس فليپه اسكولاري، سرمربي برزيلي جديد اين تيم لندني عنوان كرد، دروگبا به علت طولاني شدن دوره مصدوميتش، امكان اينكه در نخستين بازي فصل جديد ليگ برتر آرسنال را همراهي كند،‌ندارد.
    مطابق اين اظهارات، وي به ديدار برابر پورتسموت نخواهد رسيد؛ حتي احتمال دارد در بازي دوم كه مقابل ويگان انجام خواهد شد، غايب باشد.
    اين مربي اظهار داشت: سومين مسابقه ما در فصل جديد ليگ برتر برابر تاتنهام هاتسپرز است؛ دربي كه مي كوشيم در آن با نتيجه‌اي خوب ميدان را ترك كنيم. فكر مي كنم تا آن هنگام، دروگبا آماده بازگشت به تركيب اصلي شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

ای بابا!!!این مصدومیت نمیخواد دست از سر چلسی برداره....اون از بسینگوا این هم از دروگبا

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دروگبا که همیشه اینجوریه ...
    فصل پیش هم نیم فصل اول تقریبا کلشو مصدوم بود ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

دروگبا که همیشه اینجوریه ...
    فصل پیش هم نیم فصل اول تقریبا کلشو مصدوم بود ...
    ولی خیالی نیست وقتی که دروگبا مصدومه آنلکا جاشو پر میکنه

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ادامه حضور مهاجم ساحل عاجي در چلسي

دروگبا: به ادامه حضور در لندن علاقمندم
    خبرگزاري فارس: مهاجم ساحل عاج تيم چلسي انگليس گفت: ادامه حضور در لندن برايم اولويت دارد و تمايل فراواني به ماندن دارم.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديديه دروگبا اظهار داشت: از زماني كه خوزه‌ مورينيو مربي سابق چلسي از تيم جدا شد، بحث انتقالم به تيمي ديگر مطرح بوده است.
    او ادامه داد: اعتراف مي‌كنم طي اين مدت با پيشنهاداتي مواجه شدم؛ اما همواره به ادامه حضور در چلسي علاقمند بوده و هستم و اكنون نيز چنين شور و اشتياقي دارم.
    وي كه با مشكل مصدوميت مواجه است و به احتمال فراوان به مسابقات هفته اول و دوم فصل جديد ليگ برتر نخواهد رسيد، افزود: باشگاه علاقمند به عقد قراردادي جديد با من است. متقابلا چنين حسي دارم. بنابراين اگر چلسي به طور جدي براي اين منظور پا پيش گذارد من نيز استقبال مي‌كنم.
    دروگبا تا قبل از اينكه در سال 2004 به عضويت چلسي درآيد، به مدت يك سال براي مارسي در جنوب فرانسه بازي كرد.

داره خودمونی میشه alireza_h1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    IRAN,TEH

پيش فرض

این آنلکا سر پیری چه شاخ شده!
    ولی فکر نکنم تو لیگم اینجوری بازی کنه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

آنلکا خیلی هم پیر نیست فقط 29 سالشه...فصل قبل به خاطر اینکه گرانت زیاد بهش بازی نداد نتونست تو چلسی جا بیفته ....اگه یادت باشه بیشتر بازی ها 10 دقیقه آخر آنلکا رو میاورد تو بازی آنلکا هم تا میخواست گرم بشه بازی تموم میشد...اما تا اینجا اسکولاری تقریبا توی همه ی بازی ها ازش استفاده کرده و با توجه به اینکه دروگبا به هفته های اول این فصل نمیرسه و در کل زیاد مصدوم میشه آنلکا میتونه از این فرصت استفاده کنه و تواناییهاش رو نشون بده ....خلاصه نظر من اینه که آنلکا توی این فصل برای چلسی میتونه خیلی مفید باشه
    Last edited by Majid_17_206; 05-08-2008 at 16:00. دليل: اشتباه لپی:31:

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسکولاری:من بسیار خوشحالم

اسکولاری پس از پیروزی 5 بر صفر چلسی برابر میلان از عملکرد بازیکنانش ابراز خوشحالی کرد
    به گزارش کنون هواداران چلسی در ایران, اسکولاری سرمربی چلسی پس از پایان بازی دیروز گفت:"من بسیار خوشحالم چون بازیکنانم نسبت به بازی های قبل در سطح بسیار بالاتری بازی کردند.البته میلان 4 یا 5 بازیکن خود را در اختیار نداشت ولی بازیکنان ما بسیار خوب بازی کردند.این بازی برای آنلکا بسیار مهم بود نه تنها به این دلیل که 4گل زد بلکه او توانست مقابل یک تیم بزرگ خوب بازی کند و خودش را در موقعیت های خوبی قرار دهد.شاید تا چند روز آینده خبر های خوشی از دروگبا بدهیم ولی هنوز چیزی معلوم نیست ما هم اکنون اینجا 22 بازیکن داریم و 5 بازیکن هم در لندن هستند و ما 12 روز تا آغاز لیگ فرصت داریم تا به آمادگی کامل برسیم"

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نگفتم خداحافظي مي‌كنم
    بالاك: من انسان واقع گرايي هستم

"ميشائيل بالاك" پس از ناكامي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و همچنين شكست در فينال جام ملت‌هاي اروپا، همچنان در پي عنواني بزرگ در سطح بين‌المللي است واين شايد فراتر از جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز طول بكشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك 31 ساله چلسي درباره برنامه‌هايش درآينده گفت:

«دوست دارم در چلسي فوتبالم را به پايان ببرم؛ اما، شايد در 33 سالگي.»

بالاك به اين ترتيب اعلام كرد كه حتي پس از سال 2010 نيز فوتبال بازي كردن را در نظر دارد.

كاپيتان تيم ملي آلمان همچنين گفت كه دو ناكامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام ملت‌هاي اروپا با چلسي و تيم‌هاي آلمان را فراموش كرده است.

وي در اين باره گفت: «با اين حال آدمي نيستم كه سرم را در برف فرو ببرم. براي من يك يا چند فصل ديگر وجود دارد.»

بازيكن سال‌هاي پيشين بايرن مونيخ ادامه داد: «هنوز هم اميدوارم عنواني بزرگ را در عرصه جهاني بدست بياورم. باور دارم كه شايسته آن هستم. اما، اگر اينگونه نشد، بايد به آن تن در داد. من انسان واقع‌گرايي هستم.»

او با وجود از دست رفتن فينال‌ها نخواست از فصلي نااميد كننده حرف بزند: «خوشحالم كه پس از يك آسيب ديدگي ناگوار بازگشته‌ام. برايم دوران بسيار دشواري بود.»

او با رد خبرها پيرامون خداحافظي قطعي‌اش پس از جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: «هرگز چنين چيزي را نگفته‌ام.»

بازيكن خط مياني آبي‌هاي لندن ادامه داد: «فوتبال انگليس همچون گذشته برايم چالشي بزرگ است. از پيوستنم به چلسي در دو سال پيش خوشحالم. در بايرن مونيخ پذيرفته بودم كه جايگاهي ثابت دارم و چند عنوان را هم به دست آورده‌ام. با اين حال مي‌خواستم در خارج آلمان بازي و پيشرفت كنم.»

بالاك همراه با چلسي در تورنمنت روسيه شركت كرد تا 35 روز پس از ديدار پاياني يورو 2008 كه با باخت يك بر صفر آلمان برابر اسپانيا همراه بود، دوباره در يك ديدار رسمي حضور يافته باشد.

چلسي در بازي رده‌بندي ميلان را با پنج گل درهم كوبيد. سويا با پيروزي بر لكوموتيو مسكو قهرمان اين تورنمنت چهارجانبه شد.
    Last edited by franch; 05-08-2008 at 20:49.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آخ آخ این عکس فینال سال پیشه که تو پنالتی باختیم! اون بارون لعنتی و اون لیز خوردن ....

بی خیال... این فصل رو عشقه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •