بازیش فوق العادست.گرافیک بازی خیره کنندس.نمی دونم اگه رو pc بدن با چه سیستمی می شه اجراش کرد!!!!
بازیش فوق العادست.گرافیک بازی خیره کنندس.نمی دونم اگه رو pc بدن با چه سیستمی می شه اجراش کرد!!!!
100 % گرافیکی بالا تر از 512 mb میخواد فک کنم یه 4 - 5 تا دی وی دی بشه!!!!!بازیش فوق العادست.گرافیک بازی خیره کنندس.نمی دونم اگه رو pc بدن با چه سیستمی می شه اجراش کرد!!!!
این گیم اسپات چرا داره این جوری میکنه رسما همه را شوکه کرده!!
من نسخه ی 360 بازی رو امروز خریدم....
فوق العاده س ...بعید میدونم کامپیوتری زیر 1 میلیون تومن بتونه روون اجراش کنه.
گیم اسپات قبلا هم از این کارا کرده مثلا اون اوایل که دیابلو 3 معرفی شد تاریخ ریلیزش رو زده بود !!!
الان 360 از پی سی های روز ضعیف تره ! شاید هم کمتر پس پی سی مشکلی با اجرای بازی نداره تازه به خاطر رم بالاتر توی پی سی بازی راحت تر هم اجرا میشه
lمگه الان 16 مارچ نیست !!!!؟؟
نه یه هفته ای و نیمی مونده تا 16 مارچ بازی زود تر منتشر شده!!!!!!
من بازی رو امروز گرفتم!نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی آسونه ترس که نداره فردا تمومش میکنم یا شایدم پس فردا.
نه اینقدر گرافیک بالایی هم نداره که 4 یا 5 تا دی وی دی بخواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم همون 3 تا دی وی دی خوب باشه براش دیگه خیلی فشار بیارن 4 تا!
به gta که نمیرسه هرچی باشه![]()
الان که بازی تولید شده زودتر از موعد برا کپ کام ضرر محسوب نمیشه؟یعنی الان که خیلی ها بازی رو دارن کپکام ضرر کرده یا نه؟
اینجوری که شما بازی میکنید که اصلا به درد بخور نیست.آدم باید بازی رو طول بده تا جذابیت پیدا کنه.اویل 4رو چند روزه تموم کردی؟برا من بیشتر از یکی دو ماه طول کشید.خیلی حال داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)