دستت درد نکنه....
عکسهای زیبایی بود...
دستت درد نکنه....
عکسهای زیبایی بود...
اینم لینک دانلود گل های بازی دیشب.............امیدوارم لذت ببرید.....(این پست سفارشی برای کسرا جان که در خواست کردن)
گل رائول:
گل اول روبینهو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل دوم روبینهو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Robinho Reloadedنه خداییش انگار این دوتا نمی تونن با هم بازی کنن گروه خونیشون به هم نمی خوره ...
یا این مصدومه یا اون ....
راموس با رم بازی نمی کنه باید بازم سالگادو رو توی ترکیب اصلی ببینیم ولی تورس هم می تونه
توی اون پست بازی کنه ....
عالي بود فقط ايكاش يه كاري اگه ميشد مي كردي، تو rapidshare نميذاشتيييييييي!![]()
این کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کارلوس در راه چلسی
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، روبرتو کارلوس سوپر استار فنرباغچه تماسهایی با رومن آبراموویچ مالک ثروتمند چلسی داشته است .
ستاره ی برزیلی اکنون 34 ساله است و در اروپا و در فنرباغچه در حد یک فوق ستاره نشان داده است . آبراموویچ پیشنهادی 4 میلیون پوندی به فنرباغچه داده است تا او را به استمفوردبریج بیاورد .
روبرتو کارلوس تا سال 2009 با فنر قرارداد دارد و هفته پیش اذعان داشته که می توانست بیشتر در رئال بماند .
نيستلروی هم برابر رم غايب است .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از ایسنا علاوه بر روبن نیستلروی نیز نمی تواند در برابر رم بازی کند . مصدومیت او بسیار شدید به نظر می رسد .
نشريهي ماركا گزارش داد: آسيب ديدگي زانوي نيستلروي به شكلي است كه اجازهي حضور در ديدار برابر رم را به وي نميدهد و شوستر بايد او را به ليست آسيب ديدههايش اضافه کند .
************************************************** **********************************
په په و روبينيو : سه امتياز مهمی بود .
په په :
برد همیشه مهم است . رکر سخت جنگید اما ما برد را به خانه بردیم . امیدوارم که بتوانیم همینگونه نتایج را برابر اسپانیول و رم بدست آوریم و امیدوارم که بتوانم بازی کنم . این یک نتیجه ی مهم است این چیزی است که انتظارش را داشتیم . احساس خوبی دارم می خواهم با تیم تمرین کنم و امیدوارم که بیشتر بازی کنم .
روبینیو
ما نگران بارسا نیستیم . فقط مادرید . می خواهیم که همین طور خوب بازی کنیم و امیدواریم که لیگ و چمپیونز لیگ را ببریم .
خوشحالیم که بردیم و ما هنوز صدر نشینیم . سه امتیاز امروز بسیار مهم بود .
ایول دمشون گرم
زیادی بارسا خوشش شده بود![]()
يادش بخير! اين عكس رو من از روبينيو گرفتم!![]()
سلام به همه
خيله خب بچه ها اين بازي رو با كمك خدا و بازي خوب بچه ها برديم
حالا بايد به فكر بازي با رم باشيم
نگفتيد قرارمون كي باشه؟
اول باید بگم که ساعت 3 بعد از ظهر امدم خونه و وقتی رسیدم بلافاصله مشغول کار با کارگران شدم اخه لوله ها گرفته و باید اونا رو راهنمایی میکردم و ساعت 5 کار تموم شد واقعآ خسته بودم و شروع به خواب کردم که یکهو بیدار شدم و تلویزون رو گرفتم که ساعت 7 و 30 بود و اخبار رو از دست دادم و گلهای رئال رو ندیدم حالا گل رائول رو دانلود کردم ولی صدا میاد ولی تصویر نمیاد این دیگه چه مشکلی است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)