سلام..
من جواب سؤالم رو گرفتم..
سؤالم این بود :
سلام..
من بلاخره با مسؤل هاستم به توافق رسیدم. حدود 17 ساعت پیش بهم میل زد که هاستم رو عوض کرده. منم چک کردم دیدم نمیتونم وارد هاست ویندوزم بشم. ولی بعد حدوداً 10 ساعت (7 ساعت پیش) دیدم دوباره مثل قبل میتونم وارد هاست ویندوزم بشم و هنوز هاست لینوکسم فعال نشده.. این طبیعیه یا اشتباهاً دوباره واسم هاست ویندوز ثبت کردن ؟ با همون یوزر و پسورد هاست قبلیم میتونم وارد بشم. حتی محتویات توش هم دست نخورده. مگه نباید این هاست ویندوزم رو پاک میکرد، بعد واسم هاست لینوکس میساخت ؟
یعنی امکانش هست که اشتباهاً دوباره واسم همون هاست قبلیمو فعال کرده باشه ؟
جواب :
دامین با نام سرور هاست در ارتباطه.. با رفتن به سایت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه چک کرد که هاست عوض شده یا نه..
این تغییر و تحوله NS ، باید روی تمام DNS های دنیا اعمال بشه و منطقه منطقه اعمال میشه. مثلاً الآن ممکنه هاستی که 26 ساعت از تغییرش گذشته باشه (مثل هاست من)، تو آمریکای لاتین ، ساعتهاست که با لینوکس باز میشه، اما هنوز تو ایران با همون ویندوز باز شه (که این امر واسه هاست من صدق میکنه).
معتبرترین مرجع واسه تست این وضوع که هاست تغییر کرده یا نه، همون سایتی هست که بالا معرفی کردم.. تو این سایت میشه دید که نام سرورِ هاست عوض شده یا نه. (نام سرورِ هاست من تغییر کرده بود)
اما چرا هاست من هنوز با همون ویندوز باز میشه :
برای این که هنوز تو DNS های ایران، NS من، NS ِ سِروره ویندوز هستش و هنوز تغییر پیدا نکرده.. تغییر DNS بین 1 دقیقه تا 72 ساعت! حتی ممکنه زمان ببره. این زمان ممکنه به مسائل زیادی بستگی داشته باشه، اما غیر قابل انکاره.. (مثلاً اینکه این DNS ها باید تو ایران سِت بشن تا تغییر دیده بشه).
صبر، حلاله مشکلاته...
اگه تو توضیحاتم کم و کاستی وجود داره، کاملش کنید..