تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 413 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، جوزپه گواردیولا، سرمربی 37 ساله بارسلونا در گفتگویی غیررسمی تایید کرد، که هرگز از دست لئو مسی عصبانی نبوده و از عملکردش برابر اسپورتینگ لیزبون تقدیر می کند. پپ گفت: «اشتباهات مسی مرا آزار نمی دهد، زیرا او دو هفته دوراز اردوی تیمی ما بوده و در مسابقات ملی حاضر شده است.»

وی در ادامه و در دفاع از مهاجم آرژانتینی تیمش گفت: «او ستاره تیم و بهترین بازیکن من می باشد. عملکرد مسی برابر لیزبون بی نظیر بود و وی فقط نیاز به کمی شانس داشت، که بهترین بازی امسالش را به نمایش بگذارد. من از وضعیت لئو در تیم کاملا راضی بوده و هیچ گونه مشکلی با وی ندارم.»
    پپ در پایان، درباره شرایط بویان کرکیچ توضیح داد: «من با بویان هم مشکلی ندارم؛ دید من روی جوانان یکسان بوده و همان قدر که به بازیکنان دست پرورده ام در بارسا اتلتیک توجه می کنم، وضعیت وی را درک خواهم نمود. او یک بازیکن کلیدی است که در مواقع خاص نیازمندش خواهیم شد. کرکیچ باید شرایط تیم را درک کند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، لئو مسی، ستاره جوان بارسلونا که با بی روحیه بودنش در بازی دیشب، تمامی هواداران تیم را ناراحت کرد، اکنون اظهار می کند، که هیچ مشکلی وجود ندارد و وی با تمام انگیزه، در اختیار تیم می باشد.
    لئو در این باره گفت: «در مسیر و هنگامی که به خانه بر می گشتم، با افرادی رو به رو شدم که از افسردگی من جویا می شدند، اما هیچ مشکلی وجود ندارد. یک بازیکن حرفه ای، نباید در 90 دقیقه بازی لبخند بزند. من مسی همیشگی هستم و فقط به بارسا کمک می کنم.»
    ستاره آرژانتینی در پایان گفت: «حقیقت این است، که من از برخی مسائل رخ داده در پیرامون زندگی خصوصی ام ناراحت هستم، اما آن ها هیچ تاثیری روی بازی ام نخواهد داشت.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از گازتا دلو اسپورت، باشگاه آث میلان ایتالیا در جدید ترین اهداف نقل و انتقالاتی و بعد از جذب زامبروتا و رونالدینیو از بارسا در تابستان گذشته، حالا در حال آماده سازی یک پیشنهاد وسوسه انگیز برای اریک آبیدال، ستاره و دفاع چپ بارسا می باشند. این روزنامه گزارش داد، که آبیدال از شرایط حضورش در بارسا راضی است، اما درصورتی که از لیگ ایتالیا پیشنهادی دریافت کند، بارسا را ترک می کند.

مسئولین میلان آماده خواهند بود، تا مبلغی بین 12 تا 18 میلیون یورو را برای آبیدال، در نیم فصل نقل و انتقالاتی زمستانی به سران بارسا پیشنهاد کنند. البته با حضور سیلویینیو در خط دفاعی و بازی ابتکارانه کارلس پویول در پست آبیدال، به نظر نمی رسد، بارسا از فروش وی ضرر نماید، اما حفظ کردن وی می تواند سران کاتالونیا را از ریسک نجات دهد!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از اسکوربورد، مسئولین باشگاه آرسنال خودشان را آماده می کنند، تا از طریق برادر یحیی، کولو توره، ستاره خط میانی بارسا را به سوی خودشان جذب نمایند. یحیی توره بارها تایید کرده است که در بارسا راحت بوده و در بهترین تیم دنیا توپ می زند، اما برخی معتقدند، که پیشنهاد آرسنال و صحبت های برادرش با وی در این باره، می تواند او را راضی به ترک بارسا و پیوستن به توپ چی ها نماید.

آرسنالی های لندن انواع روش ها را تا کنون، برای جدایی یحیی از بارسا امتحان کرده اند (معاوضه هلب با توره، پیشنهاد هایی زیاد و ...) اما وی همیشه به آن ها پاسخ منفی ارائه کرده است!
    همچنین از روزنامه های انگلیسی، دیلی میل در چاپ امروز نوشت: «با حضور کیتا در بارسا، توره شانس بازی در تیم اول را به کمی یافت می کند و ونگر تفنگ هایش برای ارائه یک پیشنهاد زمستانی را مصلح نموده است!»

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دو تا مشکل بیشتر به چشم میاد الان، اتوئو زیاد گل خراب می کنه، مسی هم خیلی مغرور شده اون حرفاش نسبت به مارادونا شوکه کننده بود. دفاع که همیشه همین بوده که الان هست رو اون زیاد نمیشه حساب کرد ضمنا تیم باید به جز پاس دادن به مسی و امید داشتن به گرفتن دریبلاش تاکتیک دیگه ای هم برای حمله داشته باشه!
    Last edited by R10MessiEtoo; 18-09-2008 at 22:33.

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام !
    دوستان می شه بیوگرافی کاملی از باشگاه بارسا را برای من بزارید .
    اگه PdF باشه بهتره ....
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پاسخ به پيش گويی هواداران؛ پیکه: «فعلا برای قضاوت زود است.»

به گزارش بارسابست، به نقل از مارکا، جرارد پیکه، مدافع جوان و آینده دار بارسا که در جدال با لیزبون درخشش چشمگیری داشت، در پاسخ به اظهار نظر خبرنگاران مبنی بر درخشش خویش در رویارویی با اسپورتینگ گفت: «من فقط برای کمک به بارسا، به این تیم منتقل شده ام.»

وی اضافه نمود: «به نظر من، هنوز خیلی زود است، که بتوانیم عملکرد من در تیم را بررسی کنیم. زمان همه چیز را مشخص می کند. تنها وظیفه من این است، که به تیم کمک کنم و روز به روز پیشرفت نمایم؛ زیرا من جوان بوده و باید چیز های زیادی را بیاموزم.»
    مدافع بارسا در پایان عنوان نمود: «پیروزی برابر لیزبون در لیگ قهرمانان، دقیقا نکته ای بود که ما نیاز داشتیم و حالا می توانیم با اطمینان خاطر، به مصافی قدرتمند با گیخون برویم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در دفاع از ستاره آرژانتینی؛ ژاوی: «انتقادات از مسی بیهوده است!»

به گزارش بارسابست، به نقل از یورواسپورت، ژاوی هرناندز، هافبک اسپانیایی بارسلونا و بهترین بازیکن یورو 2008، بعد از اینکه شنید، هواداران از تک روی مسی انتقاد می کنند، با لحنی قاطع از هم تیمی آرژانتینی اش دفاع نمود.
    ژاوی به یورو اسپورت گفت: «در فوتبال دو دسته بازیکن وجود دارد؛ یکی افرادی هستند، که فقط برای تیم بازی می کنند و دسته دوم به بازیکنانی گویند، که ضمن تیم، برای مقام های شخصی نیز تلاش می کنند. من به گروه دوم حق می دهم که به نظرم، مسی نیز در آن قرار گرفته است.»

ژاوی در ادامه گفت: «هرگز نباید از لئو به خاطر تک روی اش انتقاد نمود. به هر حال هر فوتبالیستی به تکنیک و حرکات نمایشی علاقه دارد، چه برسد به بازیکن که مدعی بهترین بازیکن جهان است! باید به مسی حق داد و حرکات انفرادی را جزئی از ورزش فوتبال خواند.»

وی در پایان افزود: «بدون شک، مسی بهترین بازیکن جهان است!»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در انتقاد از داوران لاليگا؛ پویول: «داوران باید، عملکردشان را اصلاح نمایند!»

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، کارلس پویول، ستاره خط دفاعی و نماد متعصب باشگاه بارسلونا، از عملکرد داوران لالیگا انتقاد نمود.

پویول به باسک اسپورت گفت: «ما دو هفته در لالیگا را سپری کرده ایم و باید اظهار تاسف نمایم، که در این دو هفته، بیش از یک امتیاز نصیبمان نشده است؛ اما اجازه بدهید بگویم، که داوران لالیگا بسیار بد و تاسف بار عمل کرده اند.»
    او در پایان گفت: «نمی خواهم از صحبت هایم برداشت بد شود، اما آن ها پیش از فوتبال، نکات دیگری را در قضاوت مدنظر قرار می دهند که امیدوارم با نظارت جدی فدراسیون فوتبال اسپانیا، به زودی اصلاح شوند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در حمایت از سرمربی تیم؛ آلوس: «به گواردیولا حق می دهم!»

به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، دنیل آلوس، بعد از تمرینات امروز تیم، در نشست خبری عنوان کرد: «به گواردیولا حق می دهم. وی سرمربی بارسلونا است و به قصد ترمیم ذهن زخمی شده هواداران، اداره تیم را در دست گرفته است.»

پپ در تمرینات امروز به بازیکنان گفته بود، که آن ها وی را ناامید کرده اند و انتظار چنین برخوردی را نداشته است.

آلوس در این باره بیشتر توضیح داد: «مربی بودن بارسلونا کار بسیار سختی است. ما که بازیکنان این تیم هستیم، این را به خوبی می فهمیم. با مسی و اتوئو صحبت کردم و ما همه به پپ حق دادیم. باید با پیروزی قاطع برابر اسپورتینگ گیخون، به این ها خاتمه بخشیم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •